Haksız mıyım?????

Hayır yani kadınlar niye siz warken gelmemiş ki hem kadın kadına konuşmak Warken niye sizin kocanıza dert yanmışlar o_O İşte senin kocada yardımseverliği tutunca Nasıl muhattabı uzatırız diye hawuz sormuşlar tamamen yanaşma çabaları bence yarın bigün biz bilmiyoz o havuzu sen bırakırmısın derlerse kocana hiç sasırmam :KK59:

Hayır yani kadınlar niye siz warken gelmemiş ki hem kadın kadına konuşmak Warken niye sizin kocanıza dert yanmışlar o_O İşte senin kocada yardımseverliği tutunca Nasıl muhattabı uzatırız diye hawuz sormuşlar tamamen yanaşma çabaları bence yarın bigün biz bilmiyoz o havuzu sen bırakırmısın derlerse kocana hiç sasırmam :KK59:
Doğru söylüyorsun sessiz kalsam oda olacak yakında

Ewet ama sakın kadınlara carlama bu sefer senden gizli iletişim kurmaya çalışırlar kocanla sana gıcık olurlar. Gerçi kocan istedikten sonra oda gizli konuşur ya neyse. Ama anlarsın sonuçta kocanı uyar bence kadınlarıda ewine sokma yüz werme. Birde şunu hiç anlamam ewli olan kadın Ada'm farketmez ewli insanların ewine Ada'mın erkek arkadaşı yada kadının bayan arkadaşı gelmesine karşıyım geleceksen eşli geleceksin yada Ada'm işten gelmeden gideceksin.:KK66:

Bana hic normal gelmiyor.tamam sicakkanli olabilirler rahat olabilirler ama sen evde yokken eve girmeleri tuhaf.heleki sohbetleri ayri bi tuhaf.ev sahibi felanmi bunlar esinizle oturup konuscak ne olabilir ustelik evle ilgili bisey olsa bile kapidan soylersin.bunlar baya baya oturup kadin kadina sohbet gibi bisey olmus.
esiniz hastanede felanmi yada turizmcimi.

Bana da hiç normal gelmedi. Eğer o kadınlar edep adap bilselerdi siz yokken evinize gelmezlerdi. Ve siz dururken eşinize böyle saçma şeyleri anlatma gereği duymazlardı.

Bana hic normal gelmiyor.tamam sicakkanli olabilirler rahat olabilirler ama sen evde yokken eve girmeleri tuhaf.heleki sohbetleri ayri bi tuhaf.ev sahibi felanmi bunlar esinizle oturup konuscak ne olabilir ustelik evle ilgili bisey olsa bile kapidan soylersin.bunlar baya baya oturup kadin kadina sohbet gibi bisey olmus.
esiniz hastanede felanmi yada turizmcimi.
Eşim turizmci ama bu olay iş ile alakalı değil cnm bilindigin özel hayat yani esin ile ne yasamissin benim eşime nee yanlış mi düşünüyorum.

ben eşte problem olduğunu sanmıyorum.ev sahibi olduğu için mecbur kalıyodur.ancak kadınlar niyeti bozmuş.2 kadının evli bir erkeğin evine kadın evde yokken gitmesi başka bir şeye yorulmaz.valla büyü falan bile yaparlar.söyleyin eşinize eve almasın.
Canm zaten aklıma herşey geliyor kafada da büyütme ye basladm olayı :KK43:o_O:KK14:

Art niyetliler mi bilemem ama esin ne diye her islerine yardimci oluyor?

Sorun dinlerken "beni ilgilendirmez" diye kestirip atmiyor? Bastan sona dinle, sonra e anlattilaaar. Randevu mu alinacak, internette su siteden aliniyor de birak ya da tel noyu ver birak. Havuz mu sordular, bilgim yok de birak.

Esin canak tutuyor. Iki taraf da kötü niyetli olmayabilir ama boyle sevgi kelebekligine lüzum yok. Herkes mesafesini korumali sadece karsi taraf degil.

SONUNA KADAR KATILIYORUM

Bende olsam kıllanırdım gerçekten
Eşinizi uyarın bir daha mesafeyi korusun

Bence eşine sahip çık
Ne olur ne olmaz
Devir değişti
Bizim burada bi komşu
Karısını yan komşunun kocasinin evinde yakaladı

Eşimle konuştum bi daha konusmayacaksin diye tamam dedi konusacak olursan da tasinirim dedim tmm dedi tasinalim şuan ev arıyor uzeleyim mi sevineyim mi bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor anlamadm kendine mi guvenmiyor bilmiyorum kafam çok karıştı.

Bence en iyisini demiş dediklerinin ikiside olabilir taşınmaz sizin için daha iyii bence

Eşiniz neden kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz deyip posta koymamış ben asıl buna takılırdım....

AYNEN ODA AYRI BİR KONU KAPIYI AÇIP İÇERİ ALMASI BİLE SUÇ BENCE EŞİ EVDE DEĞİLKEN.
Valla büyük konuşulmaz hiç bir konuda ama suçlu olan kocası bence.ama konu sahibesi başka şeye takılmış.nyse inşAllah çözerler.ama ev taşıma ile düzelcel bişey deil çünkü yanlışı yapan kocası....

Back
X