Haksız mıyım

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşımın başka bir şehire gitme ihtimali var çalışmak için. Konuşuyorduk öyle unutma oralarda beni olmaz öyle bir şey herhalde falan dedim. Olmaz inşallah dedi. İnşallah ne yani ben saçmalama falan demesini bekliyordum. Ne demek istedin dedim sen farklı yere çekiyosun iyi geceler dedi ben de yüzüne kapattım kötü bir şey söylememek için. Haksız mıyım?

Hehe belli olmaz o işler ama şimdi. Erkeklere özellikle gözünüzün önünden uzakta olan erkeklere güven olmayacağını öğrenmemişsiniz daha galiba?Tabii hemen ayrılın yok diken üstünde hop oturup hop kalkın demiyorum ama bir gözünüzü açın sonradan üzülmemek adına.

Hehe belli olmaz o işler ama şimdi. Erkeklere özellikle gözünüzün önünden uzakta olan erkeklere güven olmayacağını öğrenmemişsiniz daha galiba?Tabii hemen ayrılın yok diken üstünde hop oturup hop kalkın demiyorum ama bir gözünüzü açın sonradan üzülmemek adına.
Bu ihtimali tabi göz önünde bulunduruyorum ama zaten gidicek diye üzülürken daha kesin konuşması gerekirdi.
Şaşırdım sadece

Bu ihtimali tabi göz önünde bulunduruyorum ama zaten gidicek diye üzülürken daha kesin konuşması gerekirdi.
Şaşırdım sadece
Şaşırmak yookk hayatınızdaki kişiye aziz gözüyle bakmayın yeter.Kendi tabii kişiliğine de bağlı da daha şimdiden ooo orda da buluruz burdaki de zaten hali hazırda diye düşünebilir ya da hayat bu uzakta ne olacağı belli olmaz birini bulmama gerek yok soğuyabiliriz uzak mesafe ilişkisi diye de düşünüyor olabilir.

Insallah ne yaaaa ... tek goz kirpp dudaginin birini de sag saga attttt psikopata bagla sor bakalim ne demekmis insallah .... kaybetmekten kormmuyor demekki insallah diorsa ...

Erkek arkadaşımın başka bir şehire gitme ihtimali var çalışmak için. Konuşuyorduk öyle unutma oralarda beni olmaz öyle bir şey herhalde falan dedim. Olmaz inşallah dedi. İnşallah ne yani ben saçmalama falan demesini bekliyordum. Ne demek istedin dedim sen farklı yere çekiyosun iyi geceler dedi ben de yüzüne kapattım kötü bir şey söylememek için. Haksız mıyım?
Abartılacak bir sey yok bence

Bir de siz telefonu yüzüne kapatmış gibi olmamışsiniz ki , bkz soyledigine; sen yanlış anlıyorsun iyi geceler :KK57:
O ne özgüven oooo :cool:

Bir de siz telefonu yüzüne kapatmış gibi olmamışsiniz ki , bkz soyledigine; sen yanlış anlıyorsun iyi geceler :KK57:
O ne özgüven oooo :cool:
Hayır öyle değil elbette ben yatıcam iyi geceler yanlış anlıyosun seni seviyorum öyle demedim falan dedi de aynen mesajı kopyalamadım tabi.

Back
X