Haksız yere yanlış anlaşılarak banlandım

şahsen bende anneannesı ve babannesı dısında kımsenın acmasını ıstemıyorum altını..
ama bu görsün görmesin meselesinden çok,çocugun aklına bu özel bir konu herkese altımı açtırmamalıyım mantıgını yerleştirmek..ortalık sapık,manyak dolu bıraz daha büyüdüğünde kreşte,bir arkadaşının evinde ya da benım yanında olmadıgım bir anda,bu tarz bır konu olursa hayır annem dısında altımı kımse açmamalı diye düşünebilmeli..çok ınce düşünüyorum belki ama benım doğrum bu.şuan 16 aylık
yoksa ben altını açtıgımda babası hep yanımızda oluyor,:)zaten beceremez bizimki:)

bütün yorumları okuyamadım
zaten konuyu da az önce gördüm
o gün konuya yorum yapanlar kiblememiş demekki
Demekki yine ne olursa olsun bir herseyi düşünerek yapması lazim ya olmasin hic öyle dusunmeyelim gayet iyi dusunelim işte babasini altini değiştirir banyosunu yaptırır gayet hersey normal zaten olması gereken bu ama olmuyor işte kac kere çıktı haberlerde once tedbir sonra takdir

Demekki yine ne olursa olsun bir herseyi düşünerek yapması lazim ya olmasin hic öyle dusunmeyelim gayet iyi dusunelim işte babasini altini değiştirir banyosunu yaptırır gayet hersey normal zaten olması gereken bu ama olmuyor işte kac kere çıktı haberlerde once tedbir sonra takdir
yani bebeğinin altını değiştirirken ondan tahrik olacak adamı da ne koca, ne de baba olarak tutmasın hayatında o zaman

şahsen bende anneannesı ve babannesı dısında kımsenın acmasını ıstemıyorum altını..
ama bu görsün görmesin meselesinden çok,çocugun aklına bu özel bir konu herkese altımı açtırmamalıyım mantıgını yerleştirmek..ortalık sapık,manyak dolu bıraz daha büyüdüğünde kreşte,bir arkadaşının evinde ya da benım yanında olmadıgım bir anda,bu tarz bır konu olursa hayır annem dısında altımı kımse açmamalı diye düşünebilmeli..çok ınce düşünüyorum belki ama benım doğrum bu.şuan 16 aylık
yoksa ben altını açtıgımda babası hep yanımızda oluyor,:)zaten beceremez bizimki:)
Tabi ki herkes kendi çocuğu için en doğru kararı kendisi verir
Ama pisler deliler ben islamı uyguluyorum kızımın altını değişemez babası göremez o biçim babası demek
Diğer insanları suçlamaktır, net.
( Ben bu tür insanların insanları islamdan soğutturunu düşünürüm, özellikle islamı bilmeyenler iyice öcü gibi düşünürler. )

Zaten sadece bez konusu değil çocuklara özel bölgelerini tanıtmak lazım, yakında bezi bırakır sizi ama özel bölgelerini anlatın öğretin mutlaka.

ben konuyu hatırlıyorum. konu sahibinin de yanlış da anlaşıldığını sanmıyorum. adap açısından niye altını babası almasın o da çocuk bakımına yardımcı olmalı bence

Konunuzu okudum herkese özgürce hakaretler etmissiniz asagilamissiniz bu yüzden ban yediniz belli ki herkes istediğini düşünüp yasamakta, istediğine inanmakta özgür bende elhamdülillah Müslümanım ama müslüman olmayan inanmayan arkadaşlarım da var gayette güzel anlasiyoruz çokta seviyorum onları kimseyi inancından ötürü asagilamayin sonra boyle ban yersiniz!!!

ya arkadaşlar benım konum şuydu kızımla babası daha fazla ilgilensın ve yaptığı şeylerı söylemeye çalıştım bezini kendım isteyerek aldırmıyorum öyle daha doğru gelıyor adap acısından yoksa babası bişey yapacak degıl Ben bunu anlatamadım ve bazı çok sevgili arkadaşlar üstüme geldi sizin doğrunuz size benimki bana bu cahillik oluyormuş . Cahillik öyle yapıştırılmazlar insana lütfen . Herneyse ıyı günler herkese
şakasınız herhalde

ben konuyu hatırlıyorum. konu sahibinin de yanlış da anlaşıldığını sanmıyorum. adap açısından niye altını babası almasın o da çocuk bakımına yardımcı olmalı bence
Emzirmek kadına özgü bi durum
Bari altını sen değiştir dedim eşime, değiştirdi değiştirir
Daha 1 yaşında sıpa

Back
X