- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Hayalperest5
Olabilir konu sahibin uzerine yuruldugu kadar orda tecavüz kelimesini kim cikardiysa oda kiplenecek tikiblenmemiş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir konu sahibin uzerine yuruldugu kadar orda tecavüz kelimesini kim cikardiysa oda kiplenecek tikiblenmemiş olabilir
Kisi kendinden bilir isi diyorum, cocuk erkek olaydi hapi yutmustu kadincagizZaten dinimizde 4 yaşa kadar sorun yok
Ama onlar hangi kaynağı okuyup inanmış bilmiyorum
5 aylık bebek söz konusu daha..
bütün yorumları okuyamadımOlabilir konu sahibin uzerine yuruldugu kadar orda tecavüz kelimesini kim cikardiysa oda kiplenecek ti
Belkide paçayı kurtarırdıKisi kendinden bilir isi diyorum, cocuk erkek olaydi hapi yutmustu kadincagiz![]()
Aynen canim belki deBelkide paçayı kurtarırdı
O erkek ben bakamam hep baba değiştirecek derdi
Demekki yine ne olursa olsun bir herseyi düşünerek yapması lazim ya olmasin hic öyle dusunmeyelim gayet iyi dusunelim işte babasini altini değiştirir banyosunu yaptırır gayet hersey normal zaten olması gereken bu ama olmuyor işte kac kere çıktı haberlerde once tedbir sonra takdirbütün yorumları okuyamadım
zaten konuyu da az önce gördüm
o gün konuya yorum yapanlar kiblememiş demekki
yani bebeğinin altını değiştirirken ondan tahrik olacak adamı da ne koca, ne de baba olarak tutmasın hayatında o zamanDemekki yine ne olursa olsun bir herseyi düşünerek yapması lazim ya olmasin hic öyle dusunmeyelim gayet iyi dusunelim işte babasini altini değiştirir banyosunu yaptırır gayet hersey normal zaten olması gereken bu ama olmuyor işte kac kere çıktı haberlerde once tedbir sonra takdir
Tabi ki herkes kendi çocuğu için en doğru kararı kendisi verirşahsen bende anneannesı ve babannesı dısında kımsenın acmasını ıstemıyorum altını..
ama bu görsün görmesin meselesinden çok,çocugun aklına bu özel bir konu herkese altımı açtırmamalıyım mantıgını yerleştirmek..ortalık sapık,manyak dolu bıraz daha büyüdüğünde kreşte,bir arkadaşının evinde ya da benım yanında olmadıgım bir anda,bu tarz bır konu olursa hayır annem dısında altımı kımse açmamalı diye düşünebilmeli..çok ınce düşünüyorum belki ama benım doğrum bu.şuan 16 aylık
yoksa ben altını açtıgımda babası hep yanımızda oluyor,:)zaten beceremez bizimki:)
Burda düşünce yok zaten kim böyle birsey dusunebilir ki senceyani bebeğinin altını değiştirirken ondan tahrik olacak adamı da ne koca, ne de baba olarak tutmasın hayatında o zaman
konu sahibiBurda düşünce yok zaten kim böyle birsey dusunebilir ki sence
Ya kadın sen neden hep benim söylemek istediklerime nokta atışı yapıyorsun? :)Aynen canim belki de
Hepsi bir yana hem islam islam diye bagirip sonra da onune gelene hakaret etmis
Konu sahibi hanim ,banin erken kaldirilmis bence
Hmm orasi bilemeyeceğimkonu sahibi
şakasınız herhaldeya arkadaşlar benım konum şuydu kızımla babası daha fazla ilgilensın ve yaptığı şeylerı söylemeye çalıştım bezini kendım isteyerek aldırmıyorum öyle daha doğru gelıyor adap acısından yoksa babası bişey yapacak degıl Ben bunu anlatamadım ve bazı çok sevgili arkadaşlar üstüme geldi sizin doğrunuz size benimki bana bu cahillik oluyormuş . Cahillik öyle yapıştırılmazlar insana lütfen . Herneyse ıyı günler herkese
Emzirmek kadına özgü bi durumben konuyu hatırlıyorum. konu sahibinin de yanlış da anlaşıldığını sanmıyorum. adap açısından niye altını babası almasın o da çocuk bakımına yardımcı olmalı bence
Sen mutlu ol yeterYa kadın sen neden hep benim söylemek istediklerime nokta atışı yapıyorsun? :)
hem bu düşünceyi savunmuş, hem de hakaret etmiş insanlaraHmm orasi bilemeyeceğim