Haksız yere yanlış anlaşılarak banlandım

Bana da aynı sekılde geri kafalı cahil denıldı ben bunları kabul etmelı ıyım bana da hıc hoş olmayan şeyler söylendı
Siz İslami yaşamak istiyorum demissiniz İslam dini güzel ahlak dinidir tatlı tatlı konuşarak o da sizin görüşünüz tskler deyip konuyu kapatsaydiniz daha inandırıcı olurdu görüşünüz. Burda size cahil denildi diye cahil olmazsiniz zaten!!

benımde kızım var gece sutumu sagıp verıyorum ben uyuyorum babası sutunu verıyor altını degısıp kızımı uyutuyor 2 aylık kızım

o bızım gozumuzde cınsıyetsız o evladımız nasıl pis zıhnıyetler var

ozaman anne de oglunun altını degısmesın kafaya bak ne ıcıyo bu ınsanlar ya
Bişey içtiğim yok n'oluyo size ya konuşmanıza dıkkat edın

Kusura bakmayın ama kendi kızına yan gözle bakıp tecavüz eden o kadar baba varken tam anlamıyla "bu devirde babana bile guvenmiceksin" devrindeyken babasının değiştirmesini mecbur kalmadıkca bende degistirtmem. Çok iyi hatırlıyorum müge anlida bi tane adam 3 yaşındaki kızına tecavüz etmişti. Daha dün burda 7 8 yaşındaki erkek çocuklara tecavüz edildiğini okudum. Bunu dine bağlamiyorum ay ben Müslümanım ondan yaparim demicem ama yinede bi gözümü hep açık tutarım insan oğlu çiğ süt emmış artık.
Allah razı olsun ki Nur tane insan oğlu anladı ne demek istediğimi işte bu benım anlatmak istediğim ama bazıları cok akıllı cok medeni cok bilmem ne ama ben burda cahil oldum bilmem ne kafalı oldum yeter ya herkesın fikri kendıne siz kendı düşğncenızı doğru dıye dayatmaya çalışıyorsunuz beni de cahil dıye yagrlıyorsunuz gerçekten yeter . Sizden Allah razı olsun

Bişey içtiğim yok n'oluyo size ya konuşmanıza dıkkat edın

Herkes hayatını , inancını yaşar
Daha ne anlatmak istiyorsunuz
Bu konunun açılış sebebi ne ?
İnsanlara hakaret edip banlanmışsınız yoksa fikirleriniz kendinize ait
Bir daha banlanmadan kapattırın konunuzu bence daha az yorulursunuz

Konu sahibi lutfen site yonetimine sor neden banlandim diye 2.kez insanlari karsi karsiya getirme bak hayat senin evlat senin sana hak verir ya da vermeyiz bu sizin bileceginiz bir olay..ama dine dönüyor konu su aci günlerde gözyaşlarımız sel iken ikinci bir polemik çıkarma. sizin kendinize gore savundugunuz seyeri islamiyete mal etmeyin toplum icinde neden biliyormusunuz? haklı bile olsaniz bir kişi cikip dinde kuranda bu yok derse ve varsa o kişi inkardan dolayi farkinda olmadan dininden olur.buna da siz sebeb olmus olur vebal alırsınız. .sizi 1 noktada savunurum düşünce özgürlüğü var ise herkese var....
Doğru sizde haklısınız ıyı günler

Sapık bir baba altını değiştirirken değil, her hangi bir zamanda, kızıymış oğluymuş farketmeksizin yapar yapacağını. Doktorlara da göstermeyelim o zaman kızlarımızı mesela diymi? Sapık insan hayvandan bile tahrik olur, yeter ki içinde olmasın. Bebeğinin altını değiştirirken, onu yıkarken, giydirirken tahrik olur mu normal bir insan ALLAH aşkına ya, azcık mantıklı olsak mı ne dersiniz?

Kusura bakmayın ama kendi kızına yan gözle bakıp tecavüz eden o kadar baba varken tam anlamıyla "bu devirde babana bile guvenmiceksin" devrindeyken babasının değiştirmesini mecbur kalmadıkca bende degistirtmem. Çok iyi hatırlıyorum müge anlida bi tane adam 3 yaşındaki kızına tecavüz etmişti. Daha dün burda 7 8 yaşındaki erkek çocuklara tecavüz edildiğini okudum. Bunu dine bağlamiyorum ay ben Müslümanım ondan yaparim demicem ama yinede bi gözümü hep açık tutarım insan oğlu çiğ süt emmış artık.
Avukatım, bizzat Kartal adliyesinde öz kızına tecavüz eden baba da gördüm, 5 yaşındaki kız çocuğunun bekaretini parmağıyla bozan anne de. Evlilik karşılıklı güven ilişkisine dayalı olarak kurulur. Çocukların ve bebeklerin kesinlikle mahremiyetleri vardır, ve ebeveynlerinin dışında kimsenin altını değiştirmesi hoş değildir. Ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin zihniyetiyle ilerliyorsanız, güvenmediğiniz adamdan çocuk yapmamalısınız. Konu sahibi bakın bu hanımın yorumuna haklısınız allah razı olsun yazmışsınız. Potansiyel tecavüzcü tam olarak bu demektir. Mune Mune

Her banlanan konu acarsa yanmisiz
İsin otunu cikarmadan kapansa su konu

Allah razı olsun ki Nur tane insan oğlu anladı ne demek istediğimi işte bu benım anlatmak istediğim ama bazıları cok akıllı cok medeni cok bilmem ne ama ben burda cahil oldum bilmem ne kafalı oldum yeter ya herkesın fikri kendıne siz kendı düşğncenızı doğru dıye dayatmaya çalışıyorsunuz beni de cahil dıye yagrlıyorsunuz gerçekten yeter . Sizden Allah razı olsun
Kimseye bişey anlatmak kendini ispatlamak zorunda değilsin burası sanal ortam kafana dahi takma konunu okumadım ama insanlara hakaret etmissin kendini böyle ifade edersen tabiki banlanirsin. Yaptığını dine bağlama ben dine bağlayarak bunu düşünmüyorum sadece insanlarin artık herseyi yapabileceğini bildigimden tedbir amaçlı elimden geldiğince ben değiştiririm.

Banlanmalarınızla alakalı konu açmanız yasak, neden banlandığınızı merak ediyorsanız yönetime mesaj atarsınız bilgilendirirler lakin siz topiğinizde yazdığınız şu sözlerinizle gayet yerinde bir kararla banlandınız:
Siz ileri medeni kafalı olun ya ne Akadlar aptalsınız ki ne kadar o kalın kafanız almıyor ki benım ne demek ıstedıgımi anlamak ta zorluk cekıyorsunuz okumuş cahil senın gibilere denirmis onu gördüm . Ben kızım edepli olsun istiyorum ben kızımın vucudunu erkek görsün ıstemıyorum anladığım kadarıyla siz cıplak gezen insanlardansiznz siz istediğiniz kadar cocugunuzu babasına bezlerin Ama YETEr ARTIk YaAaaa ne çarpık kafası mal kafalı yarattık sensin çarpık kafa ya terbıseyız

Son düzenleme:
Back
X