Haksız yere yanlış anlaşılarak banlandım

benımde kızım var gece sutumu sagıp verıyorum ben uyuyorum babası sutunu verıyor altını degısıp kızımı uyutuyor 2 aylık kızım

o bızım gozumuzde cınsıyetsız o evladımız nasıl pis zıhnıyetler var

ozaman anne de oglunun altını degısmesın kafaya bak ne ıcıyo bu ınsanlar ya

benımde kızım var gece sutumu sagıp verıyorum ben uyuyorum babası sutunu verıyor altını degısıp kızımı uyutuyor 2 aylık kızım

o bızım gozumuzde cınsıyetsız o evladımız nasıl pis zıhnıyetler var

ozaman anne de oglunun altını degısmesın kafaya bak ne ıcıyo bu ınsanlar ya

hayır bunu bu şekilde söylemek bile gereksiz ki. olması gereken şey bu zaten. dini tarafını bilemiycem, ilgilenmiyorum. ama mantıken de çocuk belli bi yaşa kadar cinsiyetsiz olmalı zaten anne baba gözünde.

Yalniz babasi degil ben de dahil mahremini gormemeliyim, mahrem algisi olusturacagim anlama caginda, denilse amenna.
Annenin bile mahremiyete dikkat etmesi cocukta mahrem algisini cok net otutturur.
Buna kimsenin itirazi olamaz.
Zira cocugu operken bile izin almak gerekir.

Ama boylesi cehalet.

kadinin hayat tarzını elestirmek kimseye düşmez. ,zira kaldi ki malesef oz baba tarafindan taciz ve tecavuze uğrayan bircok insan var..dusunce özgürlüğü de var e kadin da boyle düşünüyor. .ama hakaret ertmezi assagi görmesi vs hic uygun ve guzel değil kenci konusunu okumadim burdaki aciklamalardan yola çıkıyorum.
Bu yuzden var işte. .tacize tecavüze uğrayan bebekler. .sen bebeğini babası ile bir baba kız ilişkisi yaratmadan saklamaya çalışırsan onlarda iki yabancı gibi olur..bu zihniyetı asla kabul etmiyorum..

kadinin hayat tarzını elestirmek kimseye düşmez. ,zira kaldi ki malesef oz baba tarafindan taciz ve tecavuze uğrayan bircok insan var..dusunce özgürlüğü de var e kadin da boyle düşünüyor. .ama hakaret ertmezi assagi görmesi vs hic uygun ve guzel değil kenci konusunu okumadim burdaki aciklamalardan yola çıkıyorum.
E tamam da babasının böyle iğrenç bir şeyi yapma ihtimalini aklının ucundan bile geçiriyorsa boşanması lazım. 5 aylık bebeğin altını babası görünce ayıp mı oluyor yani anlayamadım.

Bu yuzden var işte. .tacize tecavüze uğrayan bebekler. .sen bebeğini babası ile bir baba kız ilişkisi yaratmadan saklamaya çalışırsan onlarda iki yabancı gibi olur..bu zihniyetı asla kabul etmiyorum..
Bir kadın kocasını potansiyel tacizci olarak görüyorsa o adama niye çocuk yapar ki? Neresinden tutsan elinde kalıyor...

onu bunu bilmem de,toplumca paranoyak olduk galiba.yok babası bezini değiştirmesin,tahrik olur.yok dayısıyla ,dedesiyle bırakamam,ne olur ne olmaz,yok babaanne ,dede çocuğa bakamaz,şiddet uygulanabilir(bir üye bakıcıyı,gizli kamerayla gözetleme konusunda yazmıştı).
bu ne ya?böyle yaşanır mı?böyle hasta ruhlu insanlarla bir arada yaşıyorsanız,hertürlü tehlike altındasınız zaten.yoksa,duyup gördüğümüz her haberi bu şekilde algılarsak,ailelerimizde bizden şüphelenecek.sapık ya da şiddet uygulayan anne yok mu?e baba da derse,sen evde benim çocuğuma yeterli,ilgiyi gösteriyor musun,işkence ediyor musun?bu işin içinden nasıl çıkarız?azıcık,empati yapın ya.

Banlanmaya isyan :D

Kadinlar kulubunde hepimiz belli sartlara uyarak yazmak mecburiyetindeyiz. Kurallari okumani tavsiye ederim

Konunuzu okudum herkese özgürce hakaretler etmissiniz asagilamissiniz bu yüzden ban yediniz belli ki herkes istediğini düşünüp yasamakta, istediğine inanmakta özgür bende elhamdülillah Müslümanım ama müslüman olmayan inanmayan arkadaşlarım da var gayette güzel anlasiyoruz çokta seviyorum onları kimseyi inancından ötürü asagilamayin sonra boyle ban yersiniz!!!
Bana da aynı sekılde geri kafalı cahil denıldı ben bunları kabul etmelı ıyım bana da hıc hoş olmayan şeyler söylendı

Kesinlikle öyle. .
Cok saçma siz nereden alıp nerelere götürdünüz olayı . Kimse öyle görmez sadece amaç çocuğun bana göre öyle herkesın fikri kendıne daha edeple olması hepsı bu ya . Ne potansiyel tacız cı ya ne demek bu

Cok saçma siz nereden alıp nerelere götürdünüz olayı . Kimse öyle görmez sadece amaç çocuğun bana göre öyle herkesın fikri kendıne daha edeple olması hepsı bu ya . Ne potansiyel tacız cı ya ne demek bu
Ever kız Bebek ve mahrem yerini babası görmesin ve bundan da gayet mutluyum siz babasına aldırın altını
bakın bu sizin cümleniz, bir sonraki cümleniz de de ben islama uygun yaşıyorum aptallar diye bağırınıyorsunuz. Kendinizi ifade etme yeteneğiniz yok o halde sizin.

Konu sahibi lutfen site yonetimine sor neden banlandim diye 2.kez insanlari karsi karsiya getirme bak hayat senin evlat senin sana hak verir ya da vermeyiz bu sizin bileceginiz bir olay..ama dine dönüyor konu su aci günlerde gözyaşlarımız sel iken ikinci bir polemik çıkarma. sizin kendinize gore savundugunuz seyeri islamiyete mal etmeyin toplum icinde neden biliyormusunuz? haklı bile olsaniz bir kişi cikip dinde kuranda bu yok derse ve varsa o kişi inkardan dolayi farkinda olmadan dininden olur.buna da siz sebeb olmus olur vebal alırsınız. .sizi 1 noktada savunurum düşünce özgürlüğü var ise herkese var....

Kusura bakmayın ama kendi kızına yan gözle bakıp tecavüz eden o kadar baba varken tam anlamıyla "bu devirde babana bile guvenmiceksin" devrindeyken babasının değiştirmesini mecbur kalmadıkca bende degistirtmem. Çok iyi hatırlıyorum müge anlida bi tane adam 3 yaşındaki kızına tecavüz etmişti. Daha dün burda 7 8 yaşındaki erkek çocuklara tecavüz edildiğini okudum. Bunu dine bağlamiyorum ay ben Müslümanım ondan yaparim demicem ama yinede bi gözümü hep açık tutarım insan oğlu çiğ süt emmış artık.

Back
X