En büyük ceza mutlu olmak değilmi karşı tarafaYenilerle mesgul oldugum icin , eskileri takip etmem . Ne diyorduk bunlara exxx, nextt.
UmarımKonunuzu takipte kalıyorum. 2 yıl içinde olumlu bir sonuç alırsam buraya yazacağım.
Umarım sürünürlerOlursa söylerim , beklentimiz o yönde.
En büyük ceza mutlu olmak değilmi karşı tarafa
Çok doğrusunuz bu konuda kaç gündür bitik haldeyim dün gece değmeyen birine dakikalar bile fazla dedim toparlandım şimdi çok daha iyiyimKarşınızdaki insanın mutsuz olmasını istediğiniz, beklediğiniz, takip ettiğiniz sürece mutsuz olan taraf siz olursunuz.
Bende sizin gibiydim meseke birinin yokluğu değil insan yerine koyduğunuz birinin ilişkiyi bitirdiniz diye size iftira atması. Aileme rezil etmesi. Ailesini üstüme salması. Neyseki geçtiHiç haksızlığa ugramadim çünkü kimseyi bana, beni kimseye mecbur hissetmedim. Çekip gitmek, başkasına aşık olmak halsizlik yapmak değildir. Bazen yürür bazen yürümez işte yeter ki aldatma olmasin. Aldatan insani da zaten haksizliga ugramis hissedecek kadar önemsemem. Ben kendimi hep değerli hissettim hic de sakincasini görmedim. Aksine ben boyle davrandikca herkes beni mutlu etmek için cabaladi. Buna ailem ve arkadaslarim da dahil. Yani her tur ilişkide gelen beni kazanir giden beni kaybeder düşüncesiyle hareket ettim ve inanin bu şekilde giden hic olmuyor çünkü insanlar kendine değer veren gururlu insanlari seviyor. Ha bu arada karesi tarafin mutsuz olup aglamasi sizi zerre mutlu etmeyecek bunu da.bilin. mutlulugunuzu ne baskalarinin varligina ne de gidenlerin mutsuzluguna baglamayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?