Kızlar akşam akşam çok sinirlerim gerildi nolur bi bakın haksızlık mı yapıyorum acaba?
G. Doğuda bi ilçede öğretmenim yeni atandım burda erkek arkadaşımın üniden bi arkadaşı atandığım şehirli. Benim çok tanımama rağmen kızın ailesi ilk geldiğimz andan beri herseyimizle okadar çok ilgilendiler ki kalcak yer dahil herşeyimizi ayarladılar sagolsnlar ben kimseden böyle insanlık görmedim hele de tanımadıkları birine karşı. Neyse burda sorun yok.
Biz yerleştik evimizi kurduk eksik gedik. Ama bu son olaylardan sonra malum şehirde tam deyimiyle taş üstünde taş kalmadı evimin yanında 4tane market vardı şuan hiçbiri yok yandı. Sokağa çıkma yasağı var zaten esnaf kepenk indirdi ve bizim yiyecek stoğumz da bitmek üzere sadece ekmek ve su bulabiliyoruz. Erkek arkadaşm da sürekli soruyor işte açık biyer bulursanız stok yapın fln diye. Arkadaşlarıma sordum şehrin heryeri aynı durumda açık yer bulmak zor zaten sokağa çıkmaya cesaretimiz yok. Bunu da ona sürekli söyledim. Demin buralı arkadaşıyla msjlaşırken aklına gelmiş açık bi yer var mı diye ona sormuş. O da hemen bize yakın yerde oturan akrabasını aramış işte bize yiyecek ayarlaması için. Aradı yiyecek ayarladik güvenli yol var oordan git al hemen dedi kız.
Okadar kötü hissettim ki kendimi emri vaki yapmiş gibi hissettim zaten çok mahcubuz onlara karşı. erkek arkadaşıma çok kızdım sana noluyo, sabahtan beri söyledim açık yer yok diye bana sormadan niye iş karıştırıyosun aç değiliz açk değiliz doyuruyoruz kendimizi ekmeğimiz suyumuz var çok şükür insanları gecenin bi vakti ayaklandırdın fln fln baya patladım. Bi de annemi de kızdırdı yani daha sözlü fln değiliz niye bu kadar müdahale ediyor biz zaten hallederiz fln dedi.
Erkek arkadaşım sadece açık market sormuş ama kızın huyunu biliyo böyle bişi yapcağını akıl etmeliydi. Bilmiyorum bian okadar kötü hissettim ki kendimi ağladım elim ayağım titredi fln.
Şimdi de acaba haksızlık mı ettim diyorum? en son aradım baya söylendim kapadım teli şuan konuşmuyoruz. Haksızlık mı ediyorum kızlar?
Uzun oldu kusura bakmayın.