- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Ah ne doğru yazmışsınız bunu aptal kalbime anlatamıyorum işteHayat zaten yeterince zor bide böyle arkadaşlık ilişkilerinde bile Naz kapris çekiceksek hiç olmasın daha iyi siz kendinizi ifade etmişsiniz son konuşmanızda zaten içiniz rahat olsun başka bir şey yapmayada gerek yok sizi yoran insanları ayıklayın hayatınızdan
Yanlış anlamışsınız mesajda herhangi bi yerde işim düştü yazdım gibi bi cümle kurmadım benim yazmadığım yerden bana laf üretmeyin lütfenarkadaşlığı siz bitirmek istemişsiniz.. sonra işiniz düşmüş siz yazmışsınız... şu an sıkıntı sizde gibi gözüküyor..
Kavga hakaret yoktu ama trip atıyordu sürekliOrtada bir kavga ve hakaret yoksa neden konuşup arkadaşlığı bitirme gereği duydunuz öncesinde? Görüşmek istemiyorsanız aramayarak iletişiminizi kesebilirdiniz. Sevgiliniz değil ki ilişkiyi bitirelim muhabbetine giriyorsunuz.
Sonra bir sebepten yazmanız gerektiği için açıklama yapmışsınız o sebep olmasa yine iletişime geçmeyecektiniz muhtemelen. Bende benimle arkadaşlığını bitirmek istemiş birinin yeniden görüşme istediğini ciddiye almazdım.
bu ne demek oluyor....3,4 gün önce benim bu kıza bi sebepten yazmam gerekti ve doğru düzgün konustum onunla
Asla amacım o değil di zaten gel git yapması şeklinde yüz yüze konuşup ortadaki zıtliklari kaldirmak istedim eski samimiyet asla olmazdi biliyorum benim amacim yolda karsilasinca bir merhaba ortami kurmakti ama o yanlis anladı beni basindan savdYani arkadaşlığı bitirmek konusunda haklısınızdır, ıyı gelmiyorsa sıze görüşmeyin tabii.
Ama sız gıt deyince gıtsın gel deyince gelsin mı bu kadın.
Bir bakıma vıcdanınız rahatlamış olmalı, sız adım attınız o da istemiyor arkadas olmayı.
Hanımefendi duydum annesi hastaymış bende onu sordum oldu mu rahatladinizmibu ne demek oluyor....
bundan 3,4 gün önce benim bu kıza bi sebepten yazmam gerekti ve d
Yanlış anlamışsınız mesajda herhangi bi yerde işim düştü yazdım gibi bi cümle kurmadım benim yazmadığım yerden bana laf üretmeyin lütfen
İsabet olmuş aslında. Enerjinizi emen insanları yakınınızda tutmayın. Hayat zaten zor milletin derdını yuklenmeyelım barı.Asla amacım o değil di zaten gel git yapması şeklinde yüz yüze konuşup ortadaki zıtliklari kaldirmak istedim eski samimiyet asla olmazdi biliyorum benim amacim yolda karsilasinca bir merhaba ortami kurmakti ama o yanlis anladı beni basindan savd
Bunun afra tafrayla ilgisi yok ben işim düştü de yazdim falan diye cümle kurmadım özellikle ifşa olmamak için konuyu açmadım ama annesinin hastalığını duydum ve sormak istedim işimmi düşmüş oluyor bu durumda o hanimefendi işin düşmüş yazmak yerine sorsaydi bende kibarca ona neyin ne olduğunu yine usulünce yazardimSiz yazmissiniz konuda iste ? Bir de afra tafra yapiyorsunuz uyelere , bir donun okuyun yazdiginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?