Haksızmıyım

@homeostas canım hakli mi olmak istiyorsun, mutlu mu olmak istiyorsun?

Diyelim ki haklisin, peki suanki haliniz den dolayı mutlu musun?

Senaryoyu bir de bastan yazalım... kirk yılda bir nisanlınla görüştun, onun sana ve anlayışlı olmana ihtiyaci olduğu bir dönemdi. Diyelim ki sana gıcıklık yaptı sen ona olan sevginin hatırına o anlık sustun. O günü güzel bir şekilde geçirdiniz aksam güzelce ayrıldınız. Sonra mesajla veya arayarak o yaptığı gicikliktan dolayı kalbinin kırıldığını söyledin o da kusura bakma bilerek olmadi dedi, konu büyümedi. Simdi hakli misin, yoksa mutlu musun?

Haklısın, ben biraz fazla basite indirgemişim.

Suskunlaşmak değil de, "ergen tribi" diyebiliriz bunlara ancak, ne yazık ki.

Bu arada eşim bana ya da ben eşime yapsak 2. maddeden sonra "Oooldu görüşürüüz" noktasına dönerdi iş.

Biz kadınlar canımız sıkılınca bile trip atan varlıklar. Erkeklerin başka dertleri olduğu anlarda bile onları haksız buluyoruz. Fazla oluyoruz bence bazen.

Win-win oldu bu,gayet makul

başlığı ve senin nickini görünce içimden "kesin haksızsın" dedim. doğru çıktı. kaprisin lüzumsuz.

Haksızmıyım diye soru sormuşsunuz sorunuza binaen cevap veriyorum.
Kısa ve Net % 100 HAKSIZSIN....

Bu adamda peygamber sabrımı var acep

Soruya cevap veriyorum :evet haksızsın

İçeriğe cevap veriyorum:çok haksızsın bir trip attın tamam senin gibi uzatan insanların evlilikleri çekilmiyor tavsiyem evlilikte hic biseyi uzatma mutlu olamazsın

Homeostas ciddi misin sen? Konuyu yazarken haksızlığını anlayıp konu açmaktan vazgeçmeliydin zira her kelimede ben haksızım diye bağırıyorsun

Bu tip adamlar aldatır genelde..

Adam ezik, net! Ezik olmasa çoktan sepetlemişti seni. Eee senin şımarıklığın ve gereksiz kaprisine de can dayanmaz. Bir jennifer lopez bir adriana olsan gene çekilmezsin.

Seni terkedemeyen, sana haddini bildiremeyen bu zayıf karakter ne yapacak? Ya siz evliyken ya da siz evlenmeden önce kendisine ilk saygılı, nazik, özverili davranan kadının kollarına atlayacak..
Çünkü senden bıkacak!
Çok itici bir tipse veyahut kene(para) yoksa bir ihtimal ömür boyu senin ağzının kokusunu çekebilir..

Birde başlığa haksız mıyım diye yazmışsın ki kendini o derece haklı görüyosun yani pesss... Sen bu adamla evleniceksen evlilik tek taraflı değil karşılıklı sevgi,saygı ve ANLAYIŞ ile güzel ve düzgün yürüyo.Evlendiginizde özellikle iş hayatı da başlayınca ikinizin de böyle gergin ve yorgun günleri çok olacak sen hergün lay lay lom geçsin hep benimle mıç mıç ilgilensin her koşulda neşeli olsun hep ben kapris yapayım çeksin diye düşünüyosan boşuna evlenme

Haksızsın tabi.
Adam hem maddi anlamda hem işleri yoğun kafasını toplayamıyor diyorsun toplamamasi için elinden geleni yapıyorsun.
Gerçekten biraz alttan alsan nolurdu?
Hep bu adam böyle seni alttan almaz haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…