Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuna kadar haklısınız yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sizinki o hesap olmuşMerhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Off okurken icin sıkıldı. Kocanıza sinir oldum. 50 bin cok para ve kim olsa vermek istemez. Sizin arabanız var mı? Bi araba alalım diye söyleyin
Yada küçük bir yatırın yapın ona lazım olacak diyin.
Merhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Bana öyle geliyor ki kocanız parayı verecek, siz de hiçbir şey olmamış gibi ödemelere devam edeceksiniz.
Eşinizin bu cesaretinin tek kaynağı maalesef yine sizsiniz.
Bu kadarda paragöz olmamak lazım para insanı mutlu etmek için bir araçtır..paranın bize hizmet etmesi gerekirken biz paraya hizmet eder haldeyiz..kaynım sıkışıkti ve bir kaç ay hep para gönderdik..bu kadar büyütmeyin lütfen kocamın ailesine zırnık koklatmam ne yaa umarım oda sizinkilere zırnık koklatmaz.Soylesin istedigini birak. Bundan 4 5 ay once esimin abisi arabamizi sattigimizi duyar duymaz aramisti esimi. Dukkaninin kirasini ve faturasini odeyememis. Bizden borc istiyor. Bu adama ben 1.5 sene once karisi dogum yapacak diye 500 lira borc verdim. Adam onu bile odemedi. Lafini acmadi. kaldi ki 6 7 bin lira istiyor. Onu hic odemez. Taniyorum abisini. Eger ki o parayi abine verirsen and olsun bu evlilik biter dedim. Ki bilir yaparim. Casper razi gelmedi dedi abisine. Iyi de dedi. Desin ki millet benim de bu evde bostan korkulugu olmadigimi bilsin.
Ama 2 ay once esseklik yaptim. Erkek kardesi paraya sıkıstı. Memur adam. Bir de severim onu. Beni aradi cocuk. Biliyor cunku para konusunda esimin beni ezemedigini. Abla onumuzdeki ay vericem dedi. Soz dedi. Kredi cekmeyim nolur dedi. Kiyamadim. Guvendim. 20 bin lira para verdim. Guya ekim 15te verecekti parayi. Kasimi ortaladik nerdeyse hala veremiyor. Denklestirememis. Essekligime doymadim gunlerdir kendimi yiyorum. O parayla dugunden sonra bozdurdugum bileziklerimi alacaktim. Bunu da soylemistim. Gecikmeden ode demistim. Ama nerdee?? Beyinsizligime doyma yani. Bir daha esimin ailesine kurus koklatmam. Aha da buraya yaziyorum. Verirsem tum kk toplanip agzima tukurun yani.
Dibine kadar haklisin!!!! Bu erkekler kendilerine gelince butun yelkenleri suya indirmeyi biliyor.
Hakkini kesinlikle savun. Senin yerinde olsam asla izin vermem o parayi vermesine, essek basi degilsin o evde sonucta!!!
15 senelik evliyim daha önce böyle bir olay yaşayıpta affetmişliğim hiç yok. Ben parayı eve harcarım eşim birikime atar ev alırız araba alırız diye düşündük. Parası tatlıdır aman kimseye koklatmaz diye düşünürken birden bire bu olay karşıma çıktı. Kamilim yapmaz mı ne diyoduk işte ondanyapıyormuş kendi ailesi tatlıymış. Bana dediği iziraz etmiyeceğini düşündüm. Siz yerden göğe kadar haklısınız bu fırsatı ben verdim ona sessiz kalarak.
tamamda sjndi ne yapacaksin
Ya gerçekten sinirlenmeyeyim diyorum olmuyor. Nasıl bu kadar pasifsiniz. Güya çalışıyorsunuz. Yok olmuyor bu ülkenin kadını çalışsada kendi ayakları üstünde duramıyor. Bu adamın size ne getirisi var çok merak ediyorum. O zaman bende kendi paramı biriktiririm evi sen geçindirirsin demekten bile acizsiniz. Korkmayın boşamaz sizi. Evi çekip çeviren çocuk bakan üstüne para getirip onu besleyen kadını elinden kaçırır mı bu adam? Böyle konular sinirimi bozuyor. Kadınların bu kadar aciz olmasına dayanamıyorum. İnanamıyorum
Korktuğum boşaması değil aslında, çirkeflik yapıp kolaylıkla boşamaması. Neler yaşayacağımı düşündükçe ayaklarım geri gidiyor..
hic sanmiyorum bunu yapacaginizi. malesef o potansiyel yok sizde, yoksa ilk bastan daha farkli davranirdiniz.Şu anda beklemedeyim parayı gönderdiğini anladığım anda mahkemeye gideceğim. Çünkü para mevzusunu aştı konu. Peşinden edilmiş hakaretlerde var.
Paragoz mu oluyorum kaynima para vermedim diye? Haddini bil sen once. Sanane benim verip vermememden? Ne biliyorsun kocamin ailesiyle iliskimiz hakkinda?Bu kadarda paragöz olmamak lazım para insanı mutlu etmek için bir araçtır..paranın bize hizmet etmesi gerekirken biz paraya hizmet eder haldeyiz..kaynım sıkışıkti ve bir kaç ay hep para gönderdik..bu kadar büyütmeyin lütfen kocamın ailesine zırnık koklatmam ne yaa umarım oda sizinkilere zırnık koklatmaz.