- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden size tavsiye sakın verdirmeyin.
Lafa bak azar azar ödicem.
O para geri gelmez.
Gelsede yıllar içinde ufak ufak.
Eşiniz haksız.
yarin sabah ilk isin kv kp kardes varsa eltiyi arayip ortaligi ayaga kaldirmak olsun. ha bunu yapamam diyosan, ic bir bardak soguk su. benden olsun.Biz ev alıcaz dediğimiz anda abisi kred çeker hemen verirmiş, dedim sen söyleyebilirmisin öyle birşey, isteyebilirmisin. İsterim diyemedi...
Sorsaydınız ben abin için mi çalışıyorum bu kadar,hakkaten sinir bozucu...
yarin sabah ilk isin kv kp kardes varsa eltiyi arayip ortaligi ayaga kaldirmak olsun. ha bunu yapamam diyosan, ic bir bardak soguk su. benden olsun.
Ay inanmayın, atomu bile parçalar abisi.Biz ev alıcaz dediğimiz anda abisi kred çeker hemen verirmiş, dedim sen söyleyebilirmisin öyle birşey, isteyebilirmisin. İsterim diyemedi...
50bin lirasi varsa 50binlik araba alsin.
Bende bu milletteki borc alma sevdasini anlamiyorum. Butcen neyse ona gore al yani. Ne meraklilar borclanmaya.
Vermeyecektir insallah esiniz ?
Sonuc parayı verecek mi?
Parayı vermeme konusunda anlasın verirse de buyuk ayıp etmıs olur karısına buna izin vermeyinSonuç yok şu anda bağırdı çağırdı. Ortalık ayağa kalktı. Birbirimizle muhatap olmama konusunda anlaşıp ayrı odalara çekildik.
Bence napın edin ama o parayi verdirmeyin 50 bin cidden yüksek bir meblağ ki kısa sürede ödeme abisi kesinlikle baya zarar edersiniz bu işten benden söylemesi .kredi çeksin abisi zamanı gelince size odemek için cekecegine şimdi çeksin yada o kadar lüks araba almasın. Yarın birgün çık daha kötü olursunuz evlilik ve büyük aile ilgili sıkıntılar çıkar bence .esiniz yürek mi yemiş napmış
Parayı vermeme konusunda anlasın verirse de buyuk ayıp etmıs olur karısına buna izin vermeyin
Ortak paramızı kardesıne benim haberim olmadan verip, parca parca alacak adam karşısında paragöz durumuna dusmek umrumda olmazdıKonuşmuyoruz şu anda paragöz ilan etti beni, çirkinleşmişim. Seviyem yerlerdeymiş. Karısını adam yerine koymuyor.
Aynen kaç senede ödenir acaba o para azar azar...
Senin yerinde olsam çalışmazdım.Benim kazandığım para asla görünmez çünkü daha az kazanıyorum. Ona göre piriktirdiği para da dolaptaki Peynir de onun kazancıyla alınmış.