Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden size tavsiye sakın verdirmeyin.
Lafa bak azar azar ödicem.
O para geri gelmez.
Gelsede yıllar içinde ufak ufak.
Eşiniz haksız.

Biz ev alıcaz dediğimiz anda abisi kred çeker hemen verirmiş, dedim sen söyleyebilirmisin öyle birşey, isteyebilirmisin. İsterim diyemedi...

Biz ev alıcaz dediğimiz anda abisi kred çeker hemen verirmiş, dedim sen söyleyebilirmisin öyle birşey, isteyebilirmisin. İsterim diyemedi...
yarin sabah ilk isin kv kp kardes varsa eltiyi arayip ortaligi ayaga kaldirmak olsun. ha bunu yapamam diyosan, ic bir bardak soguk su. benden olsun.

Sorsaydınız ben abin için mi çalışıyorum bu kadar,hakkaten sinir bozucu...

Benim kazandığım para asla görünmez çünkü daha az kazanıyorum. Ona göre piriktirdiği para da dolaptaki Peynir de onun kazancıyla alınmış.

yarin sabah ilk isin kv kp kardes varsa eltiyi arayip ortaligi ayaga kaldirmak olsun. ha bunu yapamam diyosan, ic bir bardak soguk su. benden olsun.

Bu kadarcık şeyden bile ev ayağa kalktı. Gece yarısı 12 de kapıları çaldı komşular. Öyle bişey yapsam ne olur düşünemiyorum.

Bence napın edin ama o parayi verdirmeyin 50 bin cidden yüksek bir meblağ ki kısa sürede ödeme abisi kesinlikle baya zarar edersiniz bu işten benden söylemesi .kredi çeksin abisi zamanı gelince size odemek için cekecegine şimdi çeksin yada o kadar lüks araba almasın. Yarın birgün çık daha kötü olursunuz evlilik ve büyük aile ilgili sıkıntılar çıkar bence .esiniz yürek mi yemiş napmış

Ay inanmayın, atomu bile parçalar abisi.
Sakın verdirmeyin gelmez o para bir daha.
Şimdi eşiniz yiğitlige yedirip, parayı veremiyorum dememek için size baskı uyguluyor.
Sakın yılmayın.
Annenizi işin icine katmayın ama boşu bosuna ara açılır.
Bende çalışıyorum ben istemiyorum deyin.
Gerekirse eşim istemiyor vermemi desin.

50bin lirasi varsa 50binlik araba alsin.
Bende bu milletteki borc alma sevdasini anlamiyorum. Butcen neyse ona gore al yani. Ne meraklilar borclanmaya. 🤦‍♀️
Vermeyecektir insallah esiniz ?

Ben çocuklarımın rızkından 1 kuruş bile azaltmam diye bağırdı. Vermese de benim verdirmediğimi söyleyecektir. Ama bir kıymeti yok artık sanırım aramız daha düzelmez.

Bence napın edin ama o parayi verdirmeyin 50 bin cidden yüksek bir meblağ ki kısa sürede ödeme abisi kesinlikle baya zarar edersiniz bu işten benden söylemesi .kredi çeksin abisi zamanı gelince size odemek için cekecegine şimdi çeksin yada o kadar lüks araba almasın. Yarın birgün çık daha kötü olursunuz evlilik ve büyük aile ilgili sıkıntılar çıkar bence .esiniz yürek mi yemiş napmış

Ya içten içe verip kazık yemesini istiyorum. Psikopatmıyım neyim. Çok kırıcı oldu bu gece bu evlilik sarsıldı diyebilirim.

Konuşmuyoruz şu anda paragöz ilan etti beni, çirkinleşmişim. Seviyem yerlerdeymiş. Karısını adam yerine koymuyor.
Ortak paramızı kardesıne benim haberim olmadan verip, parca parca alacak adam karşısında paragöz durumuna dusmek umrumda olmazdı
Sızınde olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X