- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
Ortak paramızı kardesıne benim haberim olmadan verip, parca parca alacak adam karşısında paragöz durumuna dusmek umrumda olmazdı
Sızınde olmasın
Yok hiç umurumda değil, evliliği bile bitirmeyi göze aldım ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak paramızı kardesıne benim haberim olmadan verip, parca parca alacak adam karşısında paragöz durumuna dusmek umrumda olmazdı
Sızınde olmasın
Senin yerinde olsam çalışmazdım.
Para kimin üstüne ? Ortaksa zaten izniniz olmadan çekemez diye biliyorum
Çok haklısınız annenize vermiyor ama kardeşi isteyince hiç ev, mev düşünmeyip size sormadan vermeye kalkıyor birde haklıymış gibi, üste çıkmaya çalışıyor affedemezmiş baksen bey efendiye çok sinir oldum eşinize allah sabır versin size inşallah .
Kendi hesabınıza aktaramazmısınız ? Belki bilen arkadaşlar vardır ama eşinizin internet bankacılıgından olur sankiEşimin üstüne
Soylesin istedigini birak. Bundan 4 5 ay once esimin abisi arabamizi sattigimizi duyar duymaz aramisti esimi. Dukkaninin kirasini ve faturasini odeyememis. Bizden borc istiyor. Bu adama ben 1.5 sene once karisi dogum yapacak diye 500 lira borc verdim. Adam onu bile odemedi. Lafini acmadi. kaldi ki 6 7 bin lira istiyor. Onu hic odemez. Taniyorum abisini. Eger ki o parayi abine verirsen and olsun bu evlilik biter dedim. Ki bilir yaparim. Casper razi gelmedi dedi abisine. Iyi de dedi. Desin ki millet benim de bu evde bostan korkulugu olmadigimi bilsin.Ben çocuklarımın rızkından 1 kuruş bile azaltmam diye bağırdı. Vermese de benim verdirmediğimi söyleyecektir. Ama bir kıymeti yok artık sanırım aramız daha düzelmez.
Dolaptaki peynirden de olmak istemiyorsunuz. Sizi de anlıyorum. Ama bu evlilik değil. Hiç sağlam durmuyor yuvanız.Böyle bi kocayla mümkün değil. Allah korusun...
Kendi hesabınıza aktaramazmısınız ? Belki bilen arkadaşlar vardır ama eşinizin internet bankacılıgından olur sanki
Esi calismiyorsa bu karari kendi başina vere bilir gibi bir sey demedim. Belki adam esi calismadigi icin esine sormadan vere bilir gibi dusunceye varmistir diye sordum. Ben calisiyorum, benim param, istediyime veririm gibi dusunmustur belki dusundum.Eşi çalışsa da çalışmasa da böyle bir kararı tek başına veremez.
Kadın kendi başına böyle bir karar verse kimse çıkıp eşin çalışıyor mu diye sormaz. Çünkü mesele çalışmak ya da çalışmamak değildir.
Dolaptaki peynirden de olmak istemiyorsunuz. Sizi de anlıyorum. Ama bu evlilik değil. Hiç sağlam durmuyor yuvanız.
Eşiniz çok bencil.
Bu konuda sizin hiçbir hatanız yok içiniz rahat olsun.Çok rahatlıyorum bu mesajların üzerine bir an hata mı ettim acaba diye düşünecektim.
Dur sen sakin ol boşanmak çözüm değil...alttan al önce çaktırma ...Benm hayat felsefem dr sıcak yemek gibidir ani düşünce kararlar önce sabret ..ağzın yanar. Yarın sabah kalk hiçbişey yokmuş gibi günlük hayat kahvaltı bilindik pazar günü..en iyi anını kolla unutma acelesi yok daha parayı vermedi sende konuşurken zıt olmuşsunuz ,yok öyle birşey ben seni istiyorum derdim para değil ama senin derdin ne diye sor...yani ben baya bu yolda deneyimli olduğum için eminim biraz geri adım atar...ses tonuna özellikle dikkat et olur mu..Çok defa denedim de şu cesaret bi türlü gelmedi. İnanın bende bilmiyorum. Her seferinde tamam diyorum birkez daha deneyelim...
HaklısınızMerhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Bakin kalbinizi kirmak istemem. Zaten üzgünsünüz sizi daha da çok üzmek istemem.Çok defa denedim de şu cesaret bi türlü gelmedi. İnanın bende bilmiyorum. Her seferinde tamam diyorum birkez daha deneyelim...