Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

yeminle midem bulandı. daha 40 ı yeni çıkmış süt bebek o, dudaktan öpmek kulaktan yalamak nedir Allahaşkına.
haklısınız, sonuna kadar da karşı çıkın. her türlü mikroba açık, kimbilir dişini bile fırçalamayan tükürüğü mikrop dolu koca adam yazık günah ya.
vallaha çok sinirlendim, masum bebek koklamaya bile kıyılmazken bu ne ya.
hayır deyin lütfen.

Dudak öpmek? Hele hele kulak yapamam?
Aklıma fesatca şeyler geliyor.kusura bakmayın ama ilerde çok kötü şeyler olabilirmiş gibi geliyor önünü alın

Evet küçücük bir bebeğe mikrop kapma ihtimalini düşünerek çok yakın temas kurmak doğru değil ancak kayınpederinize de 'sapık' etiketi yapıştırmayı da doğru bulmuyorum ne yazık ki. :/ Sevgisini göstermenin doğru yolunun bu olduğunu düşünebilir. Siz bebeğinizin uyku düzenini akşama almak için gayret edin, böylelikle geldikleri zaman uyuyan torunlarını uzaktan sevmek zorunda kalacaklardır. Ve yakın temasın bebekler için ne kadar tehlikeli olabileceğinden bahsedin ancak genellemeler yaparak. Eşinize gelince, bence onun da gözünüzün önünde, sizin ve bebeğinizin yanında olması iyi olacaktır. Vereceğiniz tepkiler ile onu uzaklaştırmak yerine yanınızda yer alması için bunaltmadan kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Biz kadınlar tatlı dille yılanı deliğinden çıkartma konusunda oldukça iyiyiz! :)

kulağını mı yaladı? tövbe tövbe sen koru ya rabbim. bence sizden özür dilenmeli. bu erkekler de bi garip yahu anasına babasına sanki durduk yere laf ettiniz. 47 günlükken kulağını yalatmaya alıştıracaklar 4 yaşına gelince düşünemiyorum.

Herseyi duydum da Yalamayi ilk defa duydum. ALLAH sabır versin kardes.Dudaktan opulmesine sukredesim geldi .

yalayarak sevmek nedir ya kedi yavrusumu o kuzu.. taviz vermeyin bence .. yaptiklari hata cunki

Sonuna kadar haklısın. Cocugun dudagindan opmek nedir ya. Benim kp cocuga ilk dogdugunda parmaginin ucuyla dokunuyordu. Kiyamiyordu Incinecek diye. Hadi opmeyi gectim yalamak nedir? Inek mi bunlar

Yuhh dedim valla ben oracıkta kp ile kavgaya tutuşmuştum.
O ne biçim sevme.

Sen yine iyi tepki vermişsin eşine söylemişsin ne özrü yahu!

Hiç abartmıyorsun ve çok da haklısın.

Millet deliye, biz akıllıya muhtacız cidden. Çocuğun buna neden alışması gerekiyormuş, ilerde kim dudağından zırt pırt öpüp, kulağını yalayacakmış? Hay Allahım sen akıl fikir ver. Valla ağzına terlikle vururum öyle kayınpederin de, kayınvalidenin de, eşin de... Bu kadar ayarsız olunmaz. Pisliği, mikrobu bir yana, çocuğun özel bölge denen şeyi bilmesi gerekiyor asıl, alışsın ne demek. Psikiyatrisiler, anne babalara çocuğunuzu dudaktan öpmeyin, ona aşkım diye seslenmeyin diyorlar, nerede kaldı kv, kp... Bence özür dilemek şöyle dursun, bir daha buna kalkışırlarsa kıyameti koparın.

sonuna kadar haklisin canim.. nedir bu dudaktan opme, yalama ya..oyle cocuk mu sevilir,okurken ben fittirdim resmen..esinin buna izin vermesi de ayrı sacmalik.

Dudaktan öpmek,kulağından yalamak konusunda mide bulantısından yorum bile yapamayacağım.
Lohusa kadının evine iki günde bir oturmaya gelmek de nedir ya.biraz halden anlayan insan olsalar öğlende sana yardımcı olmak için gelirlerdi.faydaları yok zararları çok.bu olayı sizin özürünüzdeğil sağlam bir zılgıtınız paklar.
Not:8 aylık kızım var zamanında eşimle konuşmuştum ki eşim bile banyo öncesi ayağını ya da elini öper.

Offfff offffff ben yumuşak yüzlü bi insanım onları kırmak yerine eşimin konuşmasını tercih ettim ama o da düşündüğü belli şeytan diyor ki al bebeğini çek git

Bebeğim 8 aylık. Dudaktan öpme konusu bizde de var. Ben topu eşime attım. Lütfen buna engel ol dedim. Allah korusun hastalık zaten çok kolay bulaşıyor. Ayrıca yabancı biri gelip çocuğumu dudağından öpse çocuk yanlış birşey olduğunu nerden bilecek? Kendini nasıl koruyacak? Sonuna kadar haklısın.

ya kulağını öpse anlayacağım da kulak yalamak nedir, insan koklar o kadar küçük bebeği, ayağını öpsün, koklasın,kolunu öpsün, eli ve yüzü öpülmez ufacık bebeğin, yalamak ne demek
iki günde bir gelmesi sizi bunaltıyor olsa da bişey demeseydiniz keşke özlüyorlardır...

aa ufacık bebeğin dudağını da öpmüş, sigara içiyordur kesin :/ mevsim de kış bi sürü gribal enfeksiyon var, daha neler var o bebek doğru düzgün aşısı bile yok, düşüncesizlik

Oha yaa Allah islah eylesin pis adam yaa ne hakla opuyor yaa dudaklarini ne hakla yaliyor kulaklarini hic mi utanma ar namus edep haya yok yaa cok istiyorsa opmek yalamak karisina yanassin

Saçmalamışlar maaile. Çok matah birşeymiş gibi birde alışsın diyorlar. Neye alışacakmıs,mikrop kapmaya mı?
Kesinlikle taviz vermeyin konu sahibi,minnacık bebeği hasta edecek dudağından öpe öpe. Birde sürekli geliyorlar ayda yılda bir değil,çekilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…