Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

İğrençmiş. Ben elinden öpülmesine bile izin vermiyorum ellerini devamlı ağzına sokuyor lütfen öpmeyin diye uyarıyorum. Geçenlerde bir yerde okumuştum. Kız çocuk devamlı ağlıyormuş dedesinin tacizi nedeniyle imiş. Bana hiç masum gelmedi. Sizi emen çocuğu yalamak nedir çok kötü şeyler geldi aklıma...

hiçte abartmıyorsunuz ne demek minicik bebeği yalamak ,dudağından öpmek töbeeee töbeeee sapıklarmı..büyük olsada yapımaz yahu az bile yapmışsın

sonuna kadar haklısın geri adım atma. kendi yeğenim de dahil hiç bir bebeği bugüne kadar annesi rahatsız olur, mikrop falan olur diye öpmedim, öpmem de. çocukları anne babaları bile dudağından öpmemeli değil ki yalamak nedir allasen. tiksindim resmen.

Son düzenleme:
Oha!!! Bu daha yenidoğan be koca adam nasıl öper ya nasıl çıldırcammmm bebekler öpülmez sevilir hadi kp kv cahil anlamiyor ya eşiniz bu ne çirkin bisey ,benim annem kücük kardesimi öperdi çenesinden dudagindan ama kendi dogurmus ve yenidogan bebege yapılmaz bu bi 2 yasini almasi lazim ,bende 3 aydan asagi olan bebekleri asla öpmüyorum cok tatlislari dozu kacarip cenesinden yanagindan öpmüslugum vardir ama boylede degil yani yalamak nedir ya bide neye alıscakmis ezbere konusuyorlar hep ..

Oha, valla dudağından öpmeyi geçiyorum kulağından yalamak nedir?
Hayvanlar yalar yavrularını. Mesela inekler.
Kp o soydan olmasın?
Özür falan dileme sakın. Şaka bir yana bin türlü mikrop, bakteri geçebilir bebişe.
Neye alışacakmış bebek? Tövbeler olsun, yamyam mıdır, sapık mıdır? Bilemedim.
Yarabbim daha neler duyucam burda acaba.

İyyyy,ben bebeğimi böyle öptürmem!!! Kp ve kv şimdiden ne hayaller kuruyolar doğunca şöyle severiz böyle öperiz.Eltim de alaylı alaylı burcu hiç öyle öptüreceğe benzemiyo ama bakalım dedi ben de evet bebeğimi kimse şapır şupur öpmeyecek bebekler öpülmez fazla ellenmez dedim buz gibi.bozuldular tabi o bizim ilk torunumuz diye gevelediler ama büyüyene kadar ben bile öpmicem yüzünden bunun mikrobu enfeksiyonu var dedim eşim de hak verdi elinden öpersiniz dedi.eşim bi de yalayan kpye destek çıksa evden kovardım herhalde,

Öff yalamak nedir arkadaş ya miğde buda.. Bende bebeğimin dudaklarından öpülmesini istemem yalama kısmına gelmiyorum bile. Hele ki bebeğin ağzına kendi memesini verenler varya inanılmaz bişe ya, anneden başka bi meme miğde bulandırıcı geliyo gerçekten. Ay Allah.m eşinde nasl bişe dememiş cidden, tepki ver hiç özür dilicek bişe yok.

Ben annesi olduğum halde bebeğim o kadar küçükken ben de babası da ayaklarını öperdik sadece. Mikrop kapmaya bine kadar müsaitler minnacık bebekler. Ve ağızda ne kadar çok bakteri mikrop var. Kesinlikle haklısın sonuna kadar. Eşin pasifse sen müdahale et al çocuğu kucaklarından ve verme. Yakında aylık kontrolü varsa eşinle git ve bebeğinin dr una anlat bunu da eşini bi fırçalasın dr, en azından o da kendi ailesine yaptırmaz

Tabi ki normal değil. Değil daha 45 günlük isterse 10 yaşında olsun. O ne ya öyle. İnsanız hepimizde hastalık olur, enfeksiyon olur bilemeyiz. Neden çocuğa bulaşsın, daha küçücük kanımca bağışıklik sistemi bile gelişmemiştir. Uygun bir dille eşine anlat.

Köpek mi o ya? Ne cesit insanlar var. Şeye takılacak akillari yok. Özür falan dileme su delilerden napmissin hani? Eve bile almamak lazim pis herifi.

Aklı başında ve yaşlı bir erkeğin yapmaması gereken hareketler , kp herhalde sapık , görüntüde iğrençtir bunu gelen bir misafirin yanındada mı yapıyor merak ettim ?

Haklisiniz tabiki.
Benim cocugum olsa kendime bantla yapsitiririm herhalde kimse dokunmasin diye. Kaldi ki kulagini yalicak agzini opucekler

Iyyy o ne ya butun mikroplarini bebege bulastiracak ne kadar iyi niyetli olursa olsun yapmamasi lazim sert bi dille uyarin bi dahakine

mikrobu geçtim
ben öyle bebek sevme bilmiyorum ilk defa duydum yalamak nedir ya ??
kp de var mı bi sorun acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…