Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Bu durumun bi değişiğini bende lohusayken yaşadım yatak odasına geçip sinirden ağlamıştım ve bu hareketim eşimin tuhafına gitmiş seni çok iyi anlıyorum. 20 günlük bebeğimin yanağını koca dam öper gibi şap şup öpüyordu kayınvalidem kulağını çınlatıodu resmen evladımın içim her öptüğünde yanıyordu sanki bide lohusayım hatırlamak bile istemiyorum. Cahillik işte başka açıklaması yok . Kendi annem kıyamaz öpmezdi sadece koklardı mis gibi bi tütüsü var oğlumun derdi hep halada dio gerçi :) anlican kendilerini düşünüp minicik bebeğe o şekil davranamzlar sorsan çok düşünürler dimi torunlarını. Allah aşkına el kadar bebek neye alışcak ya yeni ete kemiğe bürünmüş yavrucak dünya atmosferine mi alışıcak yoksa senin yalayıp yutmana mı. Cahilik başka adı yok yani . Eşinle hiç tartışma her seferinde karşı tarafı muhattap al güzel dille uyar ben anneyim hassasiyetim var de konu kapanır.

Asla taviz verme bebeğinle ilgili aslaaaa!!!!
Şimdi böyle yapan büyüdükçe fazlasını yapar demedi deme..el kadar bebek steril ortamda durması gerekirken mikroplu ağızla yalamak da ne bu nasıl kabul edilir!durmadan sana gelmeleri de ayrı vaka.ayy sinirimden çatladım eşine de anlat annesi babası diye yavrusuna zarar vermesin.ya Allah aşkına şu savunmasız yavruları bi dudaktan öpmeyin ya.
Sinirden cümlelerim bağlantısız oldu ama cidden deliriyorum hele de alışsın demezlermi en olmadık şeye bile.

iğrenç....
yaşlılarda daha çok oluyor bu tarz şeyler.
yaklaştırmayın,uzaktan sevsınler.....

Ne ozru yahu manyak bunlar.

Tepkinizi koyun ve sakin taviz vermeyin.

Yok yok manyak bunlar yalamak ne ya...

ne özürü allah aşkına koşarak uzaklaş bence o insanlardan.kaç yaşında olursa olsun dudaktanda öpülmez kulakta yalanmaz neler duyucaz daha acaba

ben bile nasıl sinir oldum sizi düşünemiyorum...
benimde evladım olacak Allahın izniyle .. çok sinir olurdum oturup ağlardım herhalde..
minicik bebek öpülür mü ya.. hemde dudağından... gitsin karısını öpsün yalasın bi zahmet :)
kocanıza söyleyin uyarsın anne babasını öpmesinler..

Canım merak ettim 45 günlük bebeğe nasıl uyku düzeni oturttun banada anlatır misin benimki iki aylık hala oturtamadim

Hani şöyle canı kaynar dededir bi busecik kondurur birkerek görmezden gelinir dicem de yalamak dudakdan öpmek ne demek yaaaa gerçekden çok üzüldüm minicik yavru yazık valla.

Hadi onlar düşüncesiz, anlayışsız , eşinize ne oluyor ? Onun evladı değil mi ? Ailesini savunacak diye haksızlığa susmasın.
Hiçbir açıdan doğru değil dudaktan öpmek, kulak yalamak.
Amaç ne anlamadım. Anneler bile kıyamıyor dudaktan öpmeye.
Haklısınız tabiki.

Özür dilemem, iyice çirkefleşirim. Allah'ın sapık pedofili, kulağını yalamak nedir ya bunda ne gibi bir iyi niyet olabilir ! Lütfen tavrını koy, ne dudağından öptür ne yanağından, kulağını da yalatma ! İnsan cinsel çekim hissettiği birisi dışında nasıl başkasının kulağını öpebilir ya iğrenç herif ! Bu erkekler artık iyice cozuttu, hay dili kopsun pedofil gerzeğin ! Kaynanan da ayrı gerizekalı, neye alışacak çocuk? Yalamaya mı? Çok normal buluyorsa gitsin kendi kulağını yalatsın kocasına, karı koca pislikler ! Ay sinirlerim nasıl zıpladı, şurada kendi kendime kudurdum vallahi !

Görümcemin 20 günlük bebegini görmeye geldik.6 yasindaki kizima ögrettim. Kafasini yüzünü ellemiyoruz, yüzünden asla öpmüyoruz, sadece giysisinin üstünden kolunu bacagini cok az oksayabiliriz diye. O odun ailesine söyleyin, ölüm tehlikesi bile var. Agzinin icinde yara olur, bogazinda farketmedigi enfeksiyon vardir. Bebege hastalik gecer hicmi kafalari basmiyor? Gazetede okumustum anne dudaginda ucuk varken öptügü bebeginin ölümüne sebep olmustu. Cildirdim valla dudaktan öpmek ne demek? Sapikmidir nedir! Ben iki cocuk annesiyim görümcemin bebegi 3 hafta erken dogdu kucagima almadim cekindim.

Afedersiniz de kulak yalamak dudak öpmek bana hiç masum gelmedi.
Bunlar fantazi için yapılan şeylerdir.

bende hic sevmem cocukları o şekilde sevilmesinden. Dudaktan öpme nedir ya her şeyin bi adabı vardır o yaştaki adama yakışmıyor

Ben de daha önce duymuştum bu olayı. O yüzden "ama ben hasta değiliiiiim" geçerli bir mazaret değildir.!

Sonuna kadar haklisin.

Hem her gun misafirlige gelmeleri cok yanlis, sana dinlenecek vakit kalmiyor!

Hem de opmek, yalamak nedir ya? Neye alisacak?
Degil dudagindan, elinden bile opmemek lazim el kadar bebegi.
Ayrica dudaktan opmeyi uzmanlar da dogru bulmuyor, ustelik hastalik acisindan da degil, cocugun neyin yanlis neyin dogru oldugunu (Allah korusun ortalik sapik kayniyor) anlamasi acisindan.
Ben anne olarak bile kizimi dudagindan opmuyorum.
Allah sabir versin sana canim!

Kesinlikle müsaade etme kayınvalidenle konuş bir daha küçücük bebeği yalarsa bozuşuruz de çok yalamk istiyosa seni yalasın de valla bn olsam fıttırır söylerim.cahil insanla uğraşmak zor.Kocana da deki bugün dudağından öpüp yalayan yarın ne yapmaz bir daha o çocuğu yalasın elinden aldığım gibi onu kapının önüne korum de.Ayy sinirlerim bozuldu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…