Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Hiç hoş bişey degil bu bence inşallah sigara kullanmiyodur binlerce mikrop taşıyoruz biz büyükler agzimizda dahil yapılmaması gerek ayrıca yalamak ne ya iğrenç tamam dedesi olarak tabiki sevecek ama bu şekil değil bence

Bunu önce eşine anlatmalısın
Eşin bunu idrak etmeli.Anne babanın çocuklarının hakkında sınırları olur.Kim olursa olsun buna tabi ki dur diyebilecek.Ben anneme ölürüm biterim ama ne dedim bebek doğduğunda en fazla koklayabilirsin annecim öpmek yok lütfen.İnsan minicik yavrusunun saçının teline kıyamazken kulak yalamak ne demekmiş alışsın ne demekmiş buna babası olur diyorsa babasında da problem var kusura bakmasın....

Tabiki özür dileme sonuna kadar haklısın

evet,yanlis anlamissiniz .
yani hepimiz paranoyak olduk anlaminda kullandim kelimeyi.yani mecazi olarak pisikopatiz dedim:)

evet,yanlis anlamissiniz .
yani hepimiz paranoyak olduk anlaminda kullandim kelimeyi.yani mecazi olarak pisikopatiz dedim:)

Özür dilerim
Ben bu konulara çok hassas oldum stajın boyunca adliyede neler neler gördüm
Çocuğunun cinsel organının öperek masum sevdiğini ifade eden babalar ve onu savunan anneler bile gördüm
Artık dayanamıyorum böyle bişey görünce

iste bunu demek istedim bende.
boyle seyler gore,duya her seyden huylaniyoruz

O kadar haklisini z ki hatta sabırlı davranmissiniz ben olsam olay cikarirdim pis herif ne demek alissin ya offf

Dudagindan öpmek nedir, yalamak nedir.
Siz doktorlar uyariyor deyin. Dudagindan hele öpmek cok yanlişmįs her açidan falan deyin

kayınpederim yok ama babam kızımı 4-5 aylık olana kadar kucağına bile almadı, bıyıkları var rahatsız eder diye öpmedi. biz ilk aylarda öpünce çok kızardı mikrop kapacak diye...

az bile yapmışsınız gerekirse cıngar çıkarın dudaktan öpmek, kulak yalamak nedir yaaa??? pis bakterilerini salyalarını o kırklı bebeciğe bulaştırmak nedir?

ekleme : ayrıca iki günde bir gelip uykusuz anne çocuğu rahatsız etmek de çok yanlış. benim iki defa başıma geldi bu durum maalesef lohusalık psikolojisiyle yüzümle dövdüm insanları daha az sıklıkta görüştük ilk aylarda. o konuda da mesafe koymanızdan yanayım. içinde bulunduğunuz psikolojiden dolayı hem siz yıpranıyorsunuz, hem de aylar sonra verdiğiniz tepkilerden pişmanlık duyuyorsunuz. ne gerek var, haftada bir gelsinler.

nefret edıyorum su kayınpeder ve kayınvalıdelerden... ne istiyorlar yeni anne olmuş kadını çıldırtmaktan bi anlsam...

ay gece gece cok guldum yorumuna catliyacagim simdi aynen katiliyorum sana

benimde 8 aylik oglum var ilk uc ay kimsrye opturmedim sonra ksrdeslerim esim babam opmeye basladilar ve oglumum yanaklati yara oldu mikrop kapti kremle tedavi edildi ve hala korkariz opmeyiz disardan eve gelen herkes elini yizunu yikamadan asla yaklasmazlar cocuga.ki senin kocada var sikinti ne olcakmis diye bi cvp yok mikrop kapar cocuk bunu dusunmesi gerekir o artik bi baba hersekilde cocugunu dusunmesi gerekir korumasi gerekir

Valla okuyunca bende sinirlendim benim kaynanamla,kayınpederim oğlumun pipisini öperdi nasıl sinir olurdum yapmayın olmaz derdim nolcak sanki derlerdi,eşimde bunu çok normal karşılardı sevgisinden öpüyolar diye,oğlumun biraz aklı başına geldikçe ona orayı kimsenin görmemesi gerektiğini ve öptürmeyeceğini tembihledim çok şükür artık yapamiyorlar,sizinki birde ufacık bebek kulağının yalanması filan ne demek oluyor ben sevmem böyle şeyleri bence özür dilenecek bişey yok

Eşine bile aldırmadan hunharca azarla. Haklısın

hayır asla allahım şok oldum duyunca sonuna kadar mücadele edin ne olursa olsun siz haklısınız asla böyle bir sevme şekli olamaz yapılamaz yanı bu affı olucak bır hareket değil kocanızın bunu anlaması lazım.Ben burda kimseye böyle birşey söylemedım bana düşmez ama inanın duzelmıyorsa boşanın kan beynıme sıçradı benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…