Haksızsın diyorsanız özür dileyeceğim:((

Sakın tekrar olmasına izin verme ve asla bebeğini onlarla yalnız bırakma!!!!! Normal olmadığını kocana iyice anlat ailecek kudurmuşlar bunlar !

E getirin ben de yalayım bizim komşular da yalasın sokaktaki adam da gelsin yalasın madem az yalamadan birsey olmuyo, çocuğun yalandığını ilk defa okuyorum,pessssss

İlerde mahremiyet eğitimini nasıl vereceksiniz bu çocuğa babasına onu sor, bu ülkede dayısı amcası öz babası tarafından tacize tecavüze uğradı çocuklar,kp sapık, net

Yerden göge kadar haklisiniz. Benimde dogumimdan sonra en az her iki gün gelmeye basladi kv ve kp. Ve en komigi hastaneden ciktigim gün bile geldiler. O günü yuzlerine dahi bakmadim, bebegimide kucaga alip durmak istediler vermedim. Biz esimle cok kavga ettik bu yuzden. Sonra baktim ise yaramiyo kaynanami aradim soyledim ayip boYle olurmu dedim fln snra biraktilar cok sikur. Ama bende biraz farkli, benim hamileligimin ilk zamanlarinda cok cektim, simdi kv ve kp bana tik diyemiyorlar korkuyorlar cocugu hic gostermem diye.

ben olsam sapık herif diye bağırır o adamıda kaynanayıda kolundan tutup kapı dışarı ederdim

Ben emzirirdim kp gelir şak öperdi çocuğu, kv birsey desin diye bakardım, yok, başkasında görse kınar, ne zaman eşim gelebildi yanıma ona dedim böyle böyle oluyo rahatsızım, o uyardı babasını, koca adam uyarılmadan akıl edemedi

Kizim olucak insallah yakinda ve gercekten tuylerim urperdi okuyunca. Bu ne demek bogle ozur falan dileme asla geri adim atma

Igrenc. Bende cok bozulurdum. Bence haklisin. Aksam oturmasini bilmem ama o kulak yalamak, dudaktan opmek asla olcak sey degil. Deli mi ne bunlar ayol? Yalamak nedir yani? Gitsin evde karisini sevsin tovbe est

canm kusura bakma ama çok güldüm kulak yalamak nedir arkadaş. bildiğimiz kulak yalamak herşey bi yana ufacık çocuk herşeyden mikrop kapar ayrıca şimdi yapan ilerde de yapar çocuğunu korumalısın eşine ısrar et ziyaretlerin biraz daha az olması konusunda ve öpmeyi yalamayı yasakla gelenlere.

Bundan bikac sene önce haberlerde bi olay çıkmıştı. Şimdi nasıl söylesem bilmiyorumda kadin kocasına bisey yapıyor. Kadinda bu sebeple uçuk çıkıyo. Bebegini dudagindan optugu zaman mikrop cocuga bulasiyo ve çocuk ölüyo. Yabancı ulkedeydi bu olay. Allah kimseye vermesin. Ama küçük çocukları dudaktan öpmek gerçekten tehlikeli.

yahu bu dudak öpme meselesi tamam yanlış ama yapılan birşeyde kulak yalama nedir ilk defa duydum.. ben zaten tükürük fobili bir tipim bir yere gitsek yada biri bize gelse çocuklarımı yanaklarından öptüklerinde bile eve döner dönmez banyoya sokarım.. midem kalktı resmen yalama olayına.. haklısınız sonuna kadar..

Okuduklarıma inanamıyorum. Aklım almıyor.

Bir daha böyle bir şey yaptığını görürseniz eşinize vs aracı kılmaya gerek yok. Anında müdahele edin, bebeğinizi onlardan ALIN.

Sapıklık, iğrençlik, ötes var mı? Yanağını okşasın, gıdığını öpsün, ayaklarını gıdıklasın, pışpışlasın.

Kesinlikle tavrınızı koyun. Bebek için Zararlı be yanlış OLDUĞUNU, tiksindiğinizi söyleyin.

Eşini anlarsa ne ala. Anlamazsa olayları ona da anlatmak sadece sizi hırpalar. Kendiniz direkt müdahele edin, bebeğinizi de asla yalnız bırakmayın onlarla.

Adam Bebeğin rahatını, sağlığını bırakmış kendi zevkini düşünüyor bencilce. Pis Sapık...

O ne iğrenç bi sevgi gösterisidir ya
Amma medeniyetsizlermiş pes
Hangi dağdan inmiş sor bence

ayı falan sever yavrusunu yalayarak

Bu arada iğrenç olmasının ötsinde adam gerçekten pedofil de olabilir ki bu çok daha ciddi bi sorun. Kimsenin iç dünyasında nası biri olduğunu cinsel dürtülerini bilemeyiz.Konu bence çok çok ciddi.Hatta bidaha tekrarlarlarsa ve normal göstermeye çalışırlarsa her türlü resti çekmelisin.Bu resmen sapıklık.Aklı başında hiçkimse 47 günlük bi bebeği böyle sevmez.Bu anadolu toplumunun kökeninde de var olan bi sevgi gösterme biçimi değil zaten.Dikkatli ol derim iyi gözle kayınpederini.

Bende benzer şeyler yaşadım kızım simdi dört yasında ki biz o zaman beraber oturuyorduk senin gibi yaptım tepki gösterdim ama değişen bişey olmadı yalniz kaldım bu konuda eşim uzaklaştı benden eşinin yaninda yapma o şahit olmasın ona daha yumuşak güzellikle anlat dedeler de aşırı sevgisini gösterirken ne yapacağını sasiriyorlar :)belki de oda istemeden bir anlık cani kaynaşmıştır ama normal değil tabiki ama sen sakin olmaya gayret et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…