- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
çokmu zor ciddenÖğretmenken nasıldır bilmiyorum, mesailerinizi ayarlayabiliyor musunuz, tatiliniz vs ama ben memur halimle 10 yaş yaşlandım.
Rabbim evlatlarımı bana bağışlasın ama sürekli yorgun ve ağlamaklıyım :)
Çocuklarımın arasında 3 yaş var. İkisi de bebek neticede. Birinin kakası diğerinin maması. Bir dokun bin ah işit.
Gerçekten yanliz değilmişim.22 aylik kizim var ayni duygulardaydim. Otturuyor 2 yas sendromuyla bizi. O yuzden cesaret edemiyorum. Ama 2.Bir kizim olacagini bilsem hemen yaparim.
hahah:))) ay alemsiniz.keşke benımde aklım başıma daha erken gelseydi ,
2. yapmadım diye hiç pişman olmayacam diyordum , ama şimdi itten köpekten pişmanım ,
bunları sana bütün kalbimle yazıyorum inan bana ,
bu şartlarda dogurmayanı döverler kızzz
yok yapmadim:)))Sizi hatırladım ben hala yapmadınız mı?
Şaka bir yana, şu an imkanlarınız süper. Yerinizde olsam bu şartları bir daha bulamayacağım için denerdim mutlaka. Kardeşlerin birlikte oynayıp eğlenmesi kadar büyük bir haz yok benim için.
Zor kilo veren bı bünyeniz varmış.kızım 18 aylıkken eski kilomdanda daha zayıf olmuştum.
Ama şu var.
söyle anlatayim.
80 kiloydum dogumdan sonra.
sonra 72 ye indim hep oyle kaldim.
sonra kendimi zorlayip 60 a indim
3 gün bile muhteşem bir zaman dilimi.çokmu zor cidden
ben şuan 15 saat zorunlu ders disinda ders almiyorum.
haftanin 3 gününe topladim dersimi
insallah:)) annem gibi konuştunuz:)O değil de ev iş yeri eşinizin iş yeri bakıcı vs yaşantınız şu an herkesin isteyeceği şekilde ben olsam asla tayinimi istemem 20 yıl kalırım orda tabi mümkünsebi de bi kızım var yine olsa kız isterim kıx bebek mğkemmel bişey inşallah büyüyünce de bu kadar mükemmel olduğunu düşünürüm
sizin kız erken başlamış sendromlara:))Şuna imkanlarınız iyi yapmayı düşünüyorsanız yapın. Bu devirde iyi bir bakıcı bulmak çok zor. İş yerleriniz de yakınmış.
Bir de bir şey sorucam 16 aylık kızım var. Doğdu günden beri ağlıyor.Bu 2 yaş sendromu nedir nasıldır. Daha fena mı olacak. Valla bunaldık. Daha bu sabah ağlayarak uyandı. 2 saat aralıksız ağladı. Şimdi kendi kendine oyun oynuyor. Bunun 2 yaş sendromunu düşünemiyorum.
oyle malesef..Zor kilo veren bı bünyeniz varmış.
Eeee bu anlattıklarınızınızı ben doğduğu günden beri yaşıyorum.sizin kız erken başlamış sendromlara:))
ya sormayin ben tepetaklak oldum başlarda.
sonra sonra hafifliyor.
herşeye agliyor.
inat ediyor yemek yemiyor.
yeri gelir montunu giymez.
yeri gelir gittigimiz evde montunu çikartmaz.
2 yasina kadar herseyi yerdi.
simdi yedigi seyler çok az cok zorlaniyorum.
inatci oluyorlar.
içinizi karartmak istemem ama ufaktan hazir olun
ki benim kizim inaniaz uysal biriydi ah ah:))
ne güzel atlatmışsınız hepsini:) darısı başıma diyelim:)
allah kalbinize göre vermiş ne güzel.
Aynen bende çok istiyorum koruyucu anne olmayi ama eşim gel gitler yasiyor.2. çocuk diyor bakalım korkularimi yenersem insallah:)Bence ciddi manada ikinci çocuk düşünebilirsiniz.Küçük şehir,iyi bakıcı,eve yakın iş ve iki memur maaşı gayet güzel,Rabbim huzurunuzu arttırsın.
Kızınıza da gurbette bir yoldaş olur.Ben asla olmaz falan derken oğlum büyüdükçe kardeş olmanın güzelliğini tatsın ister oldum.
Aslında niyetim koruyucu aile olmak fakat aynı sizin gibi eşim fazla git-gel yaşıyor,yine de belki bu niyetimizde size de bize de nasip olur
Bence çok güzel olur.Kilo da veriler iki çocukla zaten inşallah,hakkında hayırlısı olsun ☺
aynen kesinlikle hayir diyor:))))valla alişacak diye dusunuyorum:)çocuk kardeş istemiyorum demiş ama o ne olacak
O kadar oldu dimi konu açalı:)))kiz ilk konu actiginda olsaydi simdi 1 yasina girmisti
yani ne desek bos, sen kendini hazir hissetsen calismaya baslardin zaten. cocuk buyuk sorumluluk istiyor.
benimkilerle ne zaman gezmeye baslayacaktik..o zaman kizim dogdu. iyikide dogdu melegim
yani insana zor geliyor baslarda ne guzel buyutmussun kendini idare ediyor gibi..tabiiki zorlugu var ama..2 haftalik bebek gibide degil...ama simdi kizim sukurki 2 yasinda ve biz cocuklarla birlikte bir yerlere gidebiliyoruz. yani diger cocuklarida evde durdurmak zor cunku...simdi babalari isteyken filan evdeyken disari goturuyorum yanliz. gerci ben bunu hep yapiyordum zaten, ama sut saati mama saati vs..simdi o dertler pek kalmadi sukur. yanima meyve ekmek birseyler aliyorum yerine gore yolda orda burda yiyor cogu zaman. sartlarin olgunsa ve yeterince istiyorsa yap gitsin. yapmazsan pisman olursun, ama yaparsan pisman olmazsin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?