Hala bakiremiyim sizce ne yapim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhana kızlar 😊
Ben sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Sevgilimdede sertlrşme problemi vardı.
Bundan 3-5 sene sonra evlendigimde benden tekrar kan gelmezse olurda doktora gitmem gerekirse bu mesele ortaya çıkarmı
demekki seninki esnek .bazılarınınki doğumda yırtılıyor

Merhana kızlar 😊
Ben sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Sevgilimdede sertlrşme problemi vardı.
Bundan 3-5 sene sonra evlendigimde benden tekrar kan gelmezse olurda doktora gitmem gerekirse bu mesele ortaya çıkarmı

merhaba.İlla kan olacak diye bir şey yok.

Merhana kızlar 😊
bazen kan geç gelir ve duştayken akar gider farkına bile varılmaz, belki öyle birşey olmuştur, doktora gidersen yalnız gir durumu anlat ki doktoru da başka birşey varsa uyar ona göre eşine yapsın

Nolur takmayın şu zar olayına bu kdr nolur ya 🙏🏻 bak arkadaşım seni eğer gerçekten seviyorsa karşındaki ne zara takar, ne senin geçmişinde ne yaşadığına takılır... ben eşimle evlendiğimde bakireydim ama ilk gece benden kan gelmedi, birkaç ilişkiden sonra geldi ama bir kere sorgulamadı. Çünkü sevgi ve güven vardı aramızda bana inanıyordu. Ha kız olmasam da nolurdu değilim senden önce şunları yaşadım diye anlatırdım asla kandırmazdım. O yuzden gerçekten zarın önemi yok takılmayın bu kadar.

bu yüzden doktora gitmek çok aşağılayıcı umarım teklif etmezsin ya da senden talep edilmez... ilk ilişkide kanama benden de hiç gelmemişti aslında hiçbir zaman gelmedi ve bekaretten eser yok

bu yüzden doktora gitmek çok aşağılayıcı umarım teklif etmezsin ya da senden talep edilmez... ilk ilişkide kanama benden de hiç gelmemişti aslında hiçbir zaman gelmedi ve bekaretten eser yok
Benden de evlenince ilk ilişkide gelmemişti mesela, nedir bu zar takıntısı anlamıyorum. Sırf bu yuzden ne evlilikler ne ilişkiler bitiyor ya yazık cidden üzülüyorum.

Bu saçma TÖREDE mantık yok.
Mesela ben !! İlk ilişkimi eşimle yaşadım , hatta yaşayamadım bile vajinismus teşhisi konuldu. Gittim doktora tedavide kasların açılması için dört ayrı boy plastik aparat çalışması verildi. Her birini içeriye soktum tedavi gereği.Hocaya dedim “ onca materyal girdi neden kanamam olmadı”?
O da aparatlarla birlikte gidip geldi esnek bir yapıdır zar dedi. Şimdi ben vajinismus olmasaydım, ve bu zihniyette biriyle evlenseydim bakire değil miydim? :)))) e kanamıyor???
Olayın kendisi mantıksız her ayrıntısıyla mantıksız.
kanamaya takan cahil insanlar da, tıptan habersiz. Diktirmek diye bir şey var ... ya da vajinal ilişki yaşamıyordur ama yapmadıgı kalmamıştır.
Cehalet kötü şey.Kalbe bakın kalbe.

Back
X