- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
He yaa. Bir zamanlar öyle biri vardı. Ne oldu acepBknz haydar dumen daha iyi bilir bence oraya yazin bir de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yaa. Bir zamanlar öyle biri vardı. Ne oldu acepBknz haydar dumen daha iyi bilir bence oraya yazin bir de![]()
Aay koptumaklıma bu geldi yazını görünce
demekki seninki esnek .bazılarınınki doğumda yırtılıyorMerhana kızlar
Ben sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Sevgilimdede sertlrşme problemi vardı.
Bundan 3-5 sene sonra evlendigimde benden tekrar kan gelmezse olurda doktora gitmem gerekirse bu mesele ortaya çıkarmı
Merhana kızlar
Ben sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Sevgilimdede sertlrşme problemi vardı.
Bundan 3-5 sene sonra evlendigimde benden tekrar kan gelmezse olurda doktora gitmem gerekirse bu mesele ortaya çıkarmı
bazen kan geç gelir ve duştayken akar gider farkına bile varılmaz, belki öyle birşey olmuştur, doktora gidersen yalnız gir durumu anlat ki doktoru da başka birşey varsa uyar ona göre eşine yapsınMerhana kızlar
Mide bulandırıcı bir tanım gerçektenPatlamıştır ne yaayrıca esnek zar diye birşey var biiyorsanız öğrenin
Benim de çok sinir olduğum iğrenç bi tabir hakikaten yaPatlamıştır ne yaayrıca esnek zar diye birşey var biiyorsanız öğrenin
Benden de evlenince ilk ilişkide gelmemişti mesela, nedir bu zar takıntısı anlamıyorum. Sırf bu yuzden ne evlilikler ne ilişkiler bitiyor ya yazık cidden üzülüyorum.bu yüzden doktora gitmek çok aşağılayıcı umarım teklif etmezsin ya da senden talep edilmez... ilk ilişkide kanama benden de hiç gelmemişti aslında hiçbir zaman gelmedi ve bekaretten eser yok
Sakamisin bacım 5 6 kere beraber olmuşsun patlamistir o zar git baktir anlamadin belkide kan geldi zaten 1 2 damla birşey kızlık zarı dedigin
Sizene sizi niye ilgilendiriyor bunca yazılan şey içinde buna niye takildinizUslubun cirkinligine bak.
Sizene sizi niye ilgilendiriyor bunca yazılan şey içinde buna niye takildiniz
Nasil.konuscagim konusunda size hesap verecek değilim kendiniz kendi işinize bakınMillete laf yetistireceginize oturup usubunuzu iyilestirin. Bir kadin olarak ben utandim kullandiginiz kelimeden.
Nasil.konuscagim konusunda size hesap verecek değilim kendiniz kendi işinize bakın