- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Kötü içerik butonu, şikayet etmek.bi kac kere sordum ama cvp alamadim kib ledim ne demek? kendine iyi bak
Girmesin zaten.Biliyor musun insanlar ne yaparsak yapalim bir sekilde elestirip hakaret ediyorlar. Yani ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi umrumda bile degil. Ki zaten boyle bir üslup kullanan kisileri de cok fazla ciddiye almamak gerekiyor. E elimizdeki malzeme malum. Ne dersen de bir yerlerden gecip beyne ulasmiyor dusunceler :)))
Kötü içerik butonu, şikayet etmek.
Şu anda şikayet yazan yerde KİB yazıyordu önceden.
Benimde bi kizim var.böyle şeyleri görünce urperiyorum!!yazikkk...Allah ahlak versin
Insallah kizinizi istediginiz gibi yetistirir ve buyutursunuz :))) ahlakli biri olarak. :)))Benimde bi kizim var.böyle şeyleri görünce urperiyorum!!yazikkk...
Bu ne temizlik yahu küfüre nokta nokta koyunca küfür etmiş olmuyosunuz zaten dimiKurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmemeli. Burasi bir yardimlasma platformu :)) ben bunun boyle oldugunu dusunerek geldimGirmesin zaten.
Yanlışı yanlışla anlatamazsın.
Bence de yanlış yapmışsın ama sen zaten neden yanlış dediğimi biliyorsundur.
Bilipte yapmıyorsan senin yaşam tarzın başka bir tercih başka bir seçim. Buna da saygı duymak gerekir.
Yanlış anlaşıldım sanırım. Bende zaten aynısını diyorum.Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmemeli. Burasi bir yardimlasma platformu :)) ben bunun boyle oldugunu dusunerek geldim
Amin inşallah ))ALLAH yardımcınız olsun.Böyle şeyleri görünce gerçekten.üzülüyorum.Olan size oluyor.erkek sadece o anin keyfini cikarir ve sesizcr hayatinizdan cikar.deger mi bukadar sıkıntıya korkuya?Insallah kizinizi istediginiz gibi yetistirir ve buyutursunuz :))) ahlakli biri olarak. :)))
Cok tesekkur ederim yorumlarin icin. Seni anladim ama kendimi ifade edemedim. Hoscakal :)Yanlış anlaşıldım sanırım. Bende zaten aynısını diyorum.
Neyse banlanmadan gideyim. İyi forumlar
Bunu erkek kiz olarak dusunmemek lazim aslinda. Evet ben cahillik ettim. Ama bu gunah ayni gunah Allah erkege az kadina fazla yazmiyor zinadan. Bunun olcusunu bir tek kizlar bilmemeliAmin inşallah ))ALLAH yardımcınız olsun.Böyle şeyleri görünce gerçekten.üzülüyorum.Olan size oluyor.erkek sadece o anin keyfini cikarir ve sesizcr hayatinizdan cikar.deger mi bukadar sıkıntıya korkuya?
Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim :))) benim de acidigim insanlar oluyor maalesef :) ama ne yazik ki durumlarinin farkinda bile olmayanlar cogunluklaahlaksizlik terbiyesizlik birde piskin piskin cevaplar yazmisin Allah akil versin kalirsin iste boyle ortada o da birakir seni digeride birakir sende boyle arasdir dur acidim sana babanin yuzune bak da utan
kesinlikle dini boyutuna girmiyorum))ama herhalukarda kizlar daha mağdur oluyor benceBunu erkek kiz olarak dusunmemek lazim aslinda. Evet ben cahillik ettim. Ama bu gunah ayni gunah Allah erkege az kadina fazla yazmiyor zinadan. Bunun olcusunu bir tek kizlar bilmemeli
Bu bana gore zihniyetin bi oyunu. Yetistirilme tarzi kisitlanmalar vs. Insallah bir sekilde kadin ve erkegin esit oldugu belirginlesir. Yaptigimi savunmuyorum asla ama erkeklerin de artik elestirilmesini isterdjmkesinlikle dini boyutuna girmiyorum))ama herhalukarda kizlar daha mağdur oluyor bence
bence senin piskolijik sorunun var Allah sana yardim etsin konusmalarindan onu anladimGuzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim :))) benim de acidigim insanlar oluyor maalesef :) ama ne yazik ki durumlarinin farkinda bile olmayanlar cogunlukla
sence kadın erkek esit mi?Bu bana gore zihniyetin bi oyunu. Yetistirilme tarzi kisitlanmalar vs. Insallah bir sekilde kadin ve erkegin esit oldugu belirginlesir. Yaptigimi savunmuyorum asla ama erkeklerin de artik elestirilmesini isterdjm
Yorumun icin tekrar tesekkur ederim. :)) psikolojik sorunlarim icin bir onerin var mi ?bence senin piskolijik sorunun var Allah sana yardim etsin konusmalarindan onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?