Hala gebelik testi yapamadım

Girmesin zaten.
Yanlışı yanlışla anlatamazsın.
Bence de yanlış yapmışsın ama sen zaten neden yanlış dediğimi biliyorsundur.
Bilipte yapmıyorsan senin yaşam tarzın başka bir tercih başka bir seçim. Buna da saygı duymak gerekir.

Korunmayı neden beceremiyorsunuz çok mu zor ?
Ayrıca gebelik süreci için önce genelde idrar testi yapılır,ardından kanda bakılır en son kese ve içerisinde embriyo görününce gebe sayılırsın.
Yani süreç böyle ciddi ve çetrefilli beklemekten başka çare yok ne yazık ki.

Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmemeli. Burasi bir yardimlasma platformu :)) ben bunun boyle oldugunu dusunerek geldim

Insallah kizinizi istediginiz gibi yetistirir ve buyutursunuz :))) ahlakli biri olarak. :)))
Amin inşallah ))ALLAH yardımcınız olsun.Böyle şeyleri görünce gerçekten.üzülüyorum.Olan size oluyor.erkek sadece o anin keyfini cikarir ve sesizcr hayatinizdan cikar.deger mi bukadar sıkıntıya korkuya?

Amin inşallah ))ALLAH yardımcınız olsun.Böyle şeyleri görünce gerçekten.üzülüyorum.Olan size oluyor.erkek sadece o anin keyfini cikarir ve sesizcr hayatinizdan cikar.deger mi bukadar sıkıntıya korkuya?
Bunu erkek kiz olarak dusunmemek lazim aslinda. Evet ben cahillik ettim. Ama bu gunah ayni gunah Allah erkege az kadina fazla yazmiyor zinadan. Bunun olcusunu bir tek kizlar bilmemeli

ahlaksizlik terbiyesizlik birde piskin piskin cevaplar yazmisin Allah akil versin kalirsin iste boyle ortada o da birakir seni digeride birakir sende boyle arasdir dur acidim sana babanin yuzune bak da utan

ahlaksizlik terbiyesizlik birde piskin piskin cevaplar yazmisin Allah akil versin kalirsin iste boyle ortada o da birakir seni digeride birakir sende boyle arasdir dur acidim sana babanin yuzune bak da utan
Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim :))) benim de acidigim insanlar oluyor maalesef :) ama ne yazik ki durumlarinin farkinda bile olmayanlar cogunlukla

Bunu erkek kiz olarak dusunmemek lazim aslinda. Evet ben cahillik ettim. Ama bu gunah ayni gunah Allah erkege az kadina fazla yazmiyor zinadan. Bunun olcusunu bir tek kizlar bilmemeli
kesinlikle dini boyutuna girmiyorum))ama herhalukarda kizlar daha mağdur oluyor bence

kesinlikle dini boyutuna girmiyorum))ama herhalukarda kizlar daha mağdur oluyor bence
Bu bana gore zihniyetin bi oyunu. Yetistirilme tarzi kisitlanmalar vs. Insallah bir sekilde kadin ve erkegin esit oldugu belirginlesir. Yaptigimi savunmuyorum asla ama erkeklerin de artik elestirilmesini isterdjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…