Hala gebelik testi yapamadım

Karbonat testi yap
Bir önceki konunuzu hatırladım. Bu kadar şeye rağmen hamileyseniz doğurun zaten
Ayrıca niye ayrıldınız merak ettim geçen hafta evlenmek istiyordu

Bu benim icin ahlak disi bir olay rabbim çocuklarımıza guzel bir ahlak versin bu yorumumu begenmeyen kisilerde konu sahibiyle ayni zihniyetdedir hamile degilsin diyeceginize boyle iliskilerde bulunmamasi gerektigini belirtmelisiniz beraber ol adam ceksin gitsin hamile kalmaktan kork oraya gelene kadar korkulacak o kadar cok sey var ki allah yardımcınız olsun insallah

Aa gercekten var mi boyle bisey ???? Su an cok sasirdim ama cok da mantikli geldi. Hic duymamistim :))) cok tesekkur ederim. Ben aslinda bunun disinda karbonatla ve limonla da test yaptim ama bizim musluk bile hamile kalmis galba suya yapiyorum benimkiyle ayni ikimiz de gebeyiz

Karbonat testi yap
Bir önceki konunuzu hatırladım. Bu kadar şeye rağmen hamileyseniz doğurun zaten
Ayrıca niye ayrıldınız merak ettim geçen hafta evlenmek istiyordu
Ya evlenmek istiyor. Beni aslinda cok korkutuyor onun rahatligi benim suphem bilerek yapmis olmasi. Beni kendine muhtac birakmak icin mi yapiyor anlamiyorum. Oyle biri de degil aslinda ama... dusuncesizligi delirtti beni

Ya evlenmek istiyor. Beni aslinda cok korkutuyor onun rahatligi benim suphem bilerek yapmis olmasi. Beni kendine muhtac birakmak icin mi yapiyor anlamiyorum. Oyle biri de degil aslinda ama... dusuncesizligi delirtti beni
Zaten ayrilmak istedigimi soylemistim. Sadece gebelik meselesinde tereddutlerim var ona ihtiyacim var diye dusunuyordum

Herkesin kendi dusuncesi tabi. Kimseyi yargilamak, elestirmek dogru gelmiyor. Yanlis yaptim evet ama bunu soyleyis uslubu daha farkli olmaliydi

tıp alanıyla ilgiliyim ve şunu sık sık görüyorum ki bazı “hurafeler” tıp ile iç içe geçmiş olabiliyor ve buna engel olamıyor bilim dünyası:) yani böyle bir şey var ve halk arasındaki kaba tabiri de bu.

Geri çekilme yöntemini Benin eşim hala beceremez. Bilerek yaptığı birşey değil bu.
2. Çocuktan sonra bir kere bunu yaptı, ama bu durum sadece onun hatası değildi, kondomsuz ilişkiye izin vermekle benim hatam daha büyüktü.

Evet cok dogru söyledin bazi hurafeler bir sekilde sizmis insanlarin beynine. Ama malesef ki denemekte fayda var diyoruz. Ama su rahim meselesi bana mantikli geldi tesekkur ederim tekrardan ben de az bucuk arastirdim cunku bir arkadasim daha soylemisti inanmamistim

Herkesin kendi dusuncesi tabi. Kimseyi yargilamak, elestirmek dogru gelmiyor. Yanlis yaptim evet ama bunu soyleyis uslubu daha farkli olmaliydi
Canim benim senin verdiğin cevaplarda ortada bi hata yapmissin hamilede oldugunu düşünmüyorum kendini kullandirma lutfen bunlara cok pisman olacaksin emin ol ve bu hatayi tekrarlama

Haklisin ama bilemedim boyle sonuclanacagini. Sevmiyorum kullanmayi kendimi tutarim diye söz verdi. Biraz da hapa guvendik acikcasi. Aslinda yapmamam gerekirdi buyuk hata ettim. Ama ustune bi de inkar etmesi yapmadim etmedim diye bi de evleniriz nolcak diyip gulmesi beni hayal kirikligina ugratti

Canim benim senin verdiğin cevaplarda ortada bi hata yapmissin hamilede oldugunu düşünmüyorum kendini kullandirma lutfen bunlara cok pisman olacaksin emin ol ve bu hatayi tekrarlama
Cok tesekkur ederim. Hak veriyorum sonuna kadar. Simdiden pisman oldum. Keske boyle bisey yasanmasaydi. Cahillik ettim

Hamile falan degilsilsinizdir.
Ertesi gunu hapi kullanmissiniz.
Ayrica yerlesme kanamasi adet gibi olmuyor. Baya koyu renkli ve cok az olur.

Yine icinizi rahatlatmak icin bir test alip yapin :))

Hamile falan degilsilsinizdir.
Ertesi gunu hapi kullanmissiniz.
Ayrica yerlesme kanamasi adet gibi olmuyor. Baya koyu renkli ve cok az olur.

Yine icinizi rahatlatmak icin bir test alip yapin :))
Cok tesekkur ederim. Sonuctan deli gibi korktugumdan test yaptirmaya cesaret edemedim. Ayni zaman da firsat da bulamadim. Cok ustune dusmedim :))) ama gec kalmamak gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…