- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Nasıl opusuyorsunuz peki
Insan cocugundan da igrenmez ama yaArkadaşım annesinin bardağını kaşığını kullanmazdı, garip gelirdi bana. Biri girsin hayatına o zaman görürüz seni diyordum. Evlendi, çocuklandı. Onlardan da yemiyor. Bazılarında huy bu, iğrenmek tiksinmek sevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
İğrenmek değil ki bu ya bence, sevmiyorlar sadece. Yani zorunda kalsa belki yer ama evde 80 kaşık varken gidip onun kaşığıyla yemek gereksiz diyordur sanırım. O kadar detayını sormamıştım ama merak ettim soracağımInsan cocugundan da igrenmez ama ya
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Benimki de bir ara alıştı, uzun bardakta su içiyordu. Bardağı dolduruyordum o içiyordu, ulaşamadığı yerde ben kalan suyu içiyordumBenim eşim de iğrenmiyor o yuzden sorun olmuyor. Ya kedim igrenç degil kitemiz agzi bile kokmaz, salya birakmaz zaten kediler yemek yerken. Hiç igrenmem
Ben hepsini yapıyorum vallaErkek arkadaşımın çatalını, yemeğini, şişesini kullanırım ama popişini yemem. Erkek poposu hoş değil
Bence şu emojilere bir de öpücük koymalılar. Hani yorumun alnından öpenler var, ne bileyim seninle benim gibi sevgi dolu hatunlar var.Bence büyük ihtiyaç ya. Mune Hanım'a bildirmeli miyiz sence?
Sorma sorma sibirya buzları oğlaklarla takıılmaktan kendimi buralara atarak sevgi aşılıyorum yoksa buzluktan ölüp gidecemYanına öpücük gelmeli curly bey’e iletilmeli.
Tövbe estağfurullah@Curly bey umarım bu isteğimizi geri çevirmezsiniz. Emojilere “” gelirse çok minnettar kalırız.
Öpüşme yokÖpüşürken iğrenmiyorda bardağınızdan mı iğreniyor çelişkili . Öpüşme yoksa o ayrı tabi
Igreniyor mu yoksaÖpüşme yok
Öpüşme yok
Ben de annenim babamın kardeşlerim hiç kimsenin çatalını ya da bardağını kullanmam. Kendi içtiğim bardaktan bile acaba birisi ben görmeden içmiş midir diye ikinci sefer içmem. Ama sevgilim faklı, muhtemelen yaşadığımız şeylerle alakalıdır asla tiksinmiyorum. Evet geri kalan herkesten tiksiniyorum yani birisinin tükürüğünün değmiş olma ihtimali midemi bulandırıyor. Diğer taraftaysa birbirimizi yalayıp yuttuğumuz bir adam var çok normal geliyor. Çocuğum bile olsa belki çok ufakken tiksinmem ama biraz büyüdükten sonra tiksineceğimi düşünüyorum nedense.Arkadaşım annesinin bardağını kaşığını kullanmazdı, garip gelirdi bana. Biri girsin hayatına o zaman görürüz seni diyordum. Evlendi, çocuklandı. Onlardan da yemiyor. Bazılarında huy bu, iğrenmek tiksinmek sevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Aynı şeyi düşündüm okuyuncaGüzelim bu simdi oralda yapmaz herhalde. Aklıma bu geldi ilk. Öpüsüyo musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?