Hala igrenmesi normal mi sizce?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi

Insan cocugundan da igrenmez ama ya

Insan cocugundan da igrenmez ama ya
İğrenmek değil ki bu ya bence, sevmiyorlar sadece. Yani zorunda kalsa belki yer ama evde 80 kaşık varken gidip onun kaşığıyla yemek gereksiz diyordur sanırım. O kadar detayını sormamıştım ama merak ettim soracağım

bende içmem.
eşimden iğrenmiyorum ama o başka birşey.
ben çocuklarımın su içtiği bardaktanda içemem.
bunu iğrenmek olarakta değerlendirmiyorum.
kendime koyduğum teşhis tükürük fobisi

Benim eşim de iğrenmiyor o yuzden sorun olmuyor. Ya kedim igrenç degil ki temiz agzi bile kokmaz, salya birakmaz zaten kediler yemek yerken. Hiç igrenmem
Benimki de bir ara alıştı, uzun bardakta su içiyordu. Bardağı dolduruyordum o içiyordu, ulaşamadığı yerde ben kalan suyu içiyordum . E ben içmesem dökülecek o su, ne gerek var yani .

Erkek arkadaşımın çatalını, yemeğini, şişesini kullanırım ama popişini yemem. Erkek poposu hoş değil
Ben hepsini yapıyorum valla . Çok hasta olduğumuz zamanlar hariç su bardağımız evde ortaktır mesela. Onda da erkek arkadaşım ne gerek var ayırmaya öpüşüyoruz da sonuçta, bulaştırıyoruz zaten birbirimize diyor. Ama ben virüs yükünü artırmaya gerek yok diye bardakları ayırıyorum . Diş fırçamız da elektrikli mesela, başlıklarımız ayrı sadece . Ellerimiz ayaklarımız aynı büyüklükte, gerektiğinde ayakkabı da paylaşırız .

Çok zorda kalmadan neden sizinle aynı şişeyi kullansın ki?
Eşimde aynı bardağı kullanmaz ve bu zoruma gitmiyor. Nasıl rahat edecekse öyle yapsın.
İnsanlar şu an herşey bol olduğu için bir içtiğim bardakta bir daha içmem bile yazmış. O bardak daha kirlenmeden yıkamaya gidiyor,giden sular vs yazık değil mi ?. Arkadaşlar takıntılı iseniz tedavi olun yani bu denli su israfına gerek yok bence. Eski insanların bardağı yoktu çeşmesi yoktu. Biraz abartmayı biraksak daha rahat ederiz diye düşünüyorum.

Bence şu emojilere bir de öpücük koymalılar. Hani yorumun alnından öpenler var, ne bileyim seninle benim gibi sevgi dolu hatunlar var. Bence büyük ihtiyaç ya. Mune Hanım'a bildirmeli miyiz sence?

Sorma sorma sibirya buzları oğlaklarla takıılmaktan kendimi buralara atarak sevgi aşılıyorum yoksa buzluktan ölüp gidecem Yanına öpücük gelmeli curly bey’e iletilmeli.

Mune olmaz mı Curly'i tanımıyorum ben. Öpücük istiyoruz beyefendi de denmez ki ayol.

@Curly bey umarım bu isteğimizi geri çevirmezsiniz. Emojilere “” gelirse çok minnettar kalırız.
Tövbe estağfurullah kusma emojisi de istersiniz, bizim beğeni butonu şahsına münhasır olacak galiba.
Olabilirliği varsa yapılır ben bir şey diyemem

Son düzenleme:
10 yıllık eşim öncesinde 4 yıl sevgili kaldık suyu bardaktan içmez sadece şişeden içer ve şişeden bir başkası (ben) içince birdaha ağzını degirmez iğrenme değil huy meselesi OKB gibi bişey yada takıntı öyle kabul ettim hiç takilmiyorum

Ben de annenim babamın kardeşlerim hiç kimsenin çatalını ya da bardağını kullanmam. Kendi içtiğim bardaktan bile acaba birisi ben görmeden içmiş midir diye ikinci sefer içmem. Ama sevgilim faklı, muhtemelen yaşadığımız şeylerle alakalıdır asla tiksinmiyorum. Evet geri kalan herkesten tiksiniyorum yani birisinin tükürüğünün değmiş olma ihtimali midemi bulandırıyor. Diğer taraftaysa birbirimizi yalayıp yuttuğumuz bir adam var çok normal geliyor. Çocuğum bile olsa belki çok ufakken tiksinmem ama biraz büyüdükten sonra tiksineceğimi düşünüyorum nedense.

Çok normal. Benim erkek kardeşim görece pasaklı sayılır. Yani dışarıda kirden tozdan kaçınmaz. Ama birinin bırak şişesinden su içmeyi, diyelim birisi bardaktan su içti çalkaladı koydu. O bardağı köpükleyip yıkamadan asla kullanmaz. Veya yemek koydum, çatalla karıştırdım. kullanmadım yani kendi tabağındaki yemeği karıştırdım, asla o çatalı kullanmaz. Ki kardeşim gerçekten titiz bir insan değil ama o konuda aşırı hassas

Konu sahibi, bir şey isirdiysam ondan yemez demiş ya. Benim kafa hemen eski bir konuda geçen, o travmatik cümleye gitti. Bir üye yazmıştı, sevgilim isirdigim keki kokladı ve iyy kokuyor bu dedi sonrada şaka yaptım dedi diye. Bazı konular bende kalıcı hasar bırakıyor, ne zaman buna benzer konular görsem hemen o konu aklima geliyor. Isırılan kek kokar mi ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…