- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
-
Bence prensip meselesi:) Evde kimsenin bardağını, kaşığını, çatalını kullanmam. Ama sevgilimin ısırdığını yerim. O da benim ısırdığımı yer.
Ki öpüştüğün insanla her şeyi paylaşabilirsin bence.Öpüşmeyle transfer olan bakteri sayısını bir bilseniz...
Aklıma ilk gelen şey, öpüşmüyor musunuz ?Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Arri Hanım, görebileceğiniz en titiz, en kıl insanlardan biri olabilirim. Ama bu adam bana büyü mü yaptı, bilemiyorum. Kendisini yiyebilirim, değil ısırdığını yemek yani.Bence prensip meselesiben cocugumun,esimin catalini, bardagini kullanirim
Esim hayatda kullanmaz. Yeme,icme konusunda baya bir titiz
Ya iste sevgi ile alakasi yok bunun demek istedimArri Hanım, görebileceğiniz en titiz, en kıl insanlardan biri olabilirim. Ama bu adam bana büyü mü yaptı, bilemiyorum. Kendisini yiyebilirim, değil ısırdığını yemek yani.
Aynı şey değil kiYani dudaktan duduga öpüşüyorsaniz igrenmesi ilginç
:) Benim için sevgi şart demek ki. Bundan önceki heriflerin ısırdığını vs. yemiyordum. Öpüşmeyi de sevmiyordum zaten.Ya iste sevgi ile alakasi yok bunun demek istedim
HayatımmmmmGüzelim bu simdi oralda yapmaz herhalde. Aklıma bu geldi ilk. Öpüsüyo musunuz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?