Hala igrenmesi normal mi sizce?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi

Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Bence olmaması gerekiyor ama benim de bu tarz bir teyzem var.kocasının bardağını, çatalını kullanmaz, yarımını yemez.illa sevmiyor diyemem ama garip ve gıcık bir huy bence.

Ya açıkçası bende kocamın yada başkasının yediği kasıktan içtiği şişeden içemiyorum huylaniyorum alışkanlık olmuş . Ama öpüşmede sıkıntı yok 🤭 eşim benim emdigim şekeri elimden alıp emer geri verir götürür atarım yani sevmekle alakası yok bence . Takıntı olmuş ya

Bende sevmem bardaktır,çataldır ortak kullanmayı.
Kendi çocuklarım, eşim, annem farketmez hoşlanmıyorum kullanmayi.
Ha tiksinsem ,onunla alakalı olsa,çocukların kusmukları (kızım çok kusan bir bebekti,5 yaşına kadar hastalanınca hep kusardi)kakalı bezlerinden de tiksinirdim sanırım. Huy bu,alıskanlık.

valla gayet doğal bende başkasının içtiği bardaktan su içmem ısırdığından asla yemem kendi çocuğumun bile yemiyorum bunun sevgi ile alakası olduğunu sanmıyorum.

Adam takıntılıdır yani kişisel algılamayın. Benden iğreniyor vs.gibi düşünmeyin.

Of konudaki yorumlar yüzünden şapır şupur öpüşme sonrası elimdeki şişeden su içmek isteyen erkek arkadaşıma "ay olmaz ben hastayım sana da bulaşır" demem geldi aklıma :KK70:

Yorumlar çok enteresan ya napalım sevişiyoruz diye aynı bardağı kaşığı mı kullanalım? Bu zamana kadar hiç aklıma gelmedi bu durum, ne eşim ne ben birbirimizin eşyasını kullanmayız. Adam içmiş mercimek çorbasını kaşığında kalıntılar var, ben kaşıksız da kalsam alıp onu kullanmam. Kendi kaşığımda bile aynı manzara olsa peçeteyle siler öyle kullanırım.
Sevmekle öpüşmekle mevzunun bir alakası yok. Dişlerimi fırçalamadan öpüşmekten de nefret ederim ayrıca sadece öpmek kafi.

ben de sevgiliniz gibiyim. evet öpüşürüm filan ama aynı bardaktan su içmeye, aynı çatalı kullanmaya gelince hayatta içmem de yemem de bilmiyorum neden. iğrenmek değilde. artı huymudur nedir öyle bişey. :olamaz:

Bence uzun süredir birlikte olduğumuz, vakit geçirdiğimiz insanlara böyle "seven sevdiğinden iğrenmez" gibi kalıpyargılarla bakmamalıyız. Çok genelleyici ve gerçekçi olmayan bir ifade bu. İnsanların yaptığı her şeyi bize olan sevgileri ile ilgiliymiş gibi değerlendirirsek hem yanlış sonuçlara varırız hem de karşıdakine kendini açıklama fırsatı vermeyiz. Her şey sevgiyle ilgili değil.

Siz sizden iğrendiğini düşünmüşsünüz ama o size iğrendiğini söyledi mi? Bazı insanlar huy olarak başka hiçkimsenin yemeğinden vb. alamazlar (yukarıda da yazanlar olmuş). Herkesten alıp sizden almıyorsa problem olabilir ama kimseden almıyorsa huyu budur. Siz yine buna biraz alındığınızı, iğrenilmiş hissettiğinizi paylaşırsınız. O da kendini açıklar. Yerinizde olsam ben de biraz alınırdım ama beni sevmediği ya da benden iğrendiğini düşünmezdim. Ben bir şeyleri paylaşmayı çok sevdiğim için bu konuda uyumsuz olmamıza üzülürdüm. Yine de başka bir sorununuz yoksa büyük bir mesele değil yani. Hayatımızdaki insanların tercihlerine saygı duymayı da bilmeliyiz.

Ne olduguna bagli bence..mesela
Kasiktan yemem cataldan filan ictigi bardaktan icerim yani..zorda kalsam catali filanda kullanirim.. cocuklariminkinide bazen kullanirim bazrn kulanmam.. o anki ruh halime bagli kesinlikle..

:) Evde kimsenin bardağını, kaşığını, çatalını kullanmam. Ama sevgilimin ısırdığını yerim. O da benim ısırdığımı yer.
Ki öpüştüğün insanla her şeyi paylaşabilirsin bence. :KK53: Öpüşmeyle transfer olan bakteri sayısını bir bilseniz... :KK70:
Iyy mıdem bulandıı dusunemıyorum 😂😂

Basaktir belki bende eşim bile olsa hoşlanmıyorum opusmuyormusun diyenede yatmadan dişlerini fırçalıyor gargara kullanıyor😂 sabah uyanır uyanmaz opmez mesela istemediğimi bilir. Yemek yaparken falan bazen dudak uzatır masumca öper çekilirim öpüşmem😂 çocuklarımın bile tabağında kalanı eşime veririm içten gelmiyorsa olmuyor
Başak olan benim 😂

Nasıl iş o ya.

Öpüşürken maskemi takıyorsunuz 😂

bende yemem içmem eşimin ısırdığını yemek istemem ellediği ekmeği yemek istemem benim huyumda tuhaftır mesela

Huyu böyledir ben kocamın çocuklarıminda kaşığını bardağını kullanırım tiksinmem ama kocam öyle deyil aynı tabaktan yesek bile kaşıklar farklı olacak çocukların kullandığı bardağı kullanmaz titizlik

Onun huyu öyledir iğrenmekle ilgisi yok.
Bir arkadaşım vardı eşi asla içtiği bardaktan su içmezdi kaşık tabak falan aynı şekilde.
Ama arkadaşımı da çok seviyordu yani sevgiyle ya da iğrenme olayı değil bu kişinin kendi özelliği olabilir normal bence.

Arkadaşım annesinin bardağını kaşığını kullanmazdı, garip gelirdi bana. Biri girsin hayatına o zaman görürüz seni diyordum. Evlendi, çocuklandı. Onlardan da yemiyor. Bazılarında huy bu, iğrenmek tiksinmek sevmemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bazıları katı kural, huy edinmiş bunu

3 yillik esimin kullandigi catali kullanmam bardagindan icmem. Yemek yerken bile ortadan catalla daldiysa yemem tabaklarimiza aliriz. Huyum boyle esimden igrenmiyorum tabiki ama birinin tukurugunu yeme hissiyati mi desem nasil anlatilir bilmiyorum ama o his midemi bulandiriyor. Opusurken sorun yok ilginc oldugunu ben de biliyorum ama yiyemiyorum onun catalindan🤷🏻‍♀️
Yani bence sevgiliniz gayet normal.

Back
X