Hala igrenmesi normal mi sizce?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi

Normalde insanlar birbirinin yediginden içtiginden yiyip içmezler zaten bu sadece sevgiliye/eşe yapilir diye biliyorum ben. 😬 Herkesin agzindan bir şey yiyip içen birini ben istemezdim. 😬
Eşime ve çocuklarıma demek istedim aslında 🤭 iğrenme değil ama aynı kaşıktan da yemek istemem yani 😅

Bence şu emojilere bir de öpücük koymalılar. Hani yorumun alnından öpenler var, ne bileyim seninle benim gibi sevgi dolu hatunlar var. :KK70: Bence büyük ihtiyaç ya. Mune Hanım'a bildirmeli miyiz sence? :KK53:
Sorma sorma sibirya buzları oğlaklarla takıılmaktan kendimi buralara atarak sevgi aşılıyorum yoksa buzluktan ölüp gidecem 😂 🙏🏼 Yanına öpücük gelmeli😂 curly bey’e iletilmeli.

Aşkım ortalama Türk erkeği kara culuk gibi bir şey, o bölgelerde ayrıntılı haşır neşir olan aynı bardağı dert bile etmez gözünü seveyim. Bizde de herkes kendi bardağını kullanıyor, ben de gidip aynı bardağı tercih etmem; ama denk gelirse aynı şişeden de bardaktan da su içiyoruz, kalan yemeklerimizi yiyoruz. İğrenme durumu olmuyor yav, iğrensek başka olaylara giremezdik.
Gerçekten yapamıyorum. 😶

Allah Allah yokluk mu var,kıtlık mu var aynı şeyi içip,yiyoruz?siz bizim evde olsanız herkes birbirinden nefret ediyor dersiniz.kendi bardağını 2.kez kullanmayan kızlarım var benim heyy gidi heyyy

kizlarim degil de kizim deseydiniz annem misiniz diyecektim 😂 kendi bardagimi bile iki kez kullanamayanlardanim

Aşkım ortalama Türk erkeği kara culuk gibi bir şey, o bölgelerde ayrıntılı haşır neşir olan aynı bardağı dert bile etmez gözünü seveyim. Bizde de herkes kendi bardağını kullanıyor, ben de gidip aynı bardağı tercih etmem; ama denk gelirse aynı şişeden de bardaktan da su içiyoruz, kalan yemeklerimizi yiyoruz. İğrenme durumu olmuyor yav, iğrensek başka olaylara giremezdik.
Yani tabiki ben de bardak tabak varsa baskasininkinden yemem ama o an yoksa problem olmaz hele sevgilimse igrenmem dediğin gibi başka olaylara nasıl girecek nasıl opusecek mesela

Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Eşimin içtiği çayı içerim ama ağza almalı şişeli şeyleri içmem. Hele bu su ya da soda gibi çok berrak şeylerse asla içmem. Eşimin ısırdığı şeyi ısırmam. Yattığı yastıkta yatmam. Aşırı titiz değilim ama bu tarz takıntılarım var. Olan insanlara da saygı duyulmasını isterim

Eşimin içtiği çayı içerim ama ağza almalı şişeli şeyleri içmem. Hele bu su ya da soda gibi çok berrak şeylerse asla içmem. Eşimin ısırdığı şeyi ısırmam. Yattığı yastıkta yatmam. Aşırı titiz değilim ama bu tarz takıntılarım var. Olan insanlara da saygı duyulmasını isterim
Peki cinsellik daha iğrenç bu kısımda sorun olmuyor mu

Siz 8 aylik sevgilisiniz benim bir yakınımin 2 yıllık kocası içmiyor onun bardağından bazı insanlar böyle olabiliyor

Ben de öyleyim kimse yediğim kaptan yiyemez içemez çok huyum o an midem kalkıyor. Üç dört defa kusmuşluğum var bunu düşünüp. Kendimi kötü hatta artık bunu normalleştirmeyin diye diyorum suistimal edilmiş gibi hissediyorum sanki savunmasız kalmış gibi sevgilim öpüşürken sorun yok ama diyince o kadar sinirleniyorum ki ayrılmak istiyorum bana ve sonırlarıma saygı duymadığı için ıyy yine tiftik tiftik oldumm

Öpüşürken iğrenmiyorda bardağınızdan mı iğreniyor çelişkili . Öpüşme yoksa o ayrı tabi

Basaktir belki bende eşim bile olsa hoşlanmıyorum opusmuyormusun diyenede yatmadan dişlerini fırçalıyor gargara kullanıyor😂 sabah uyanır uyanmaz opmez mesela istemediğimi bilir. Yemek yaparken falan bazen dudak uzatır masumca öper çekilirim öpüşmem😂 çocuklarımın bile tabağında kalanı eşime veririm içten gelmiyorsa olmuyor

Back
X