• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala igrenmesi normal mi sizce?

duzelicezins

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
203
61
13
29
Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi

Ben de aile evinde kimsenin bir şeyini kullanmam ayni yerden yiyip icmem ama eşimin yediginden yiyip içerim. 😁
Ha bir de kedimin yarim.biraktigi tavuk, et, balik yerim ya da kedim benim tabagimdan yogurt yaladiginda devami yiyebiliyorum. 🙄 Eşim de yer.

Not: kedim totişini yalamiyor. 😂
Kocan yalıyor mu? 😐

Benim oğlum da öyledir. Bırakın yiyeceğini paylaşmayı, ısırtmayı, bardak kaşık paylaşmayı. Kendi ısırıp yarım bıraktığı meyveyi bile tekrar yemez. Bardakta ufacık çizik, iz varsa içmez. Kaşıkta pas lekesi varsa kullanmaz. Ek gıdaya başladığından beri aynı. 4 yaşına girmedi henüz.

Ben onu ilk yaptığımda eşim şok olmuştu ya, hayvana parmağımda ton balığı verdim kokladı yaladı yaladı ama yemedi. Kalanını attım ağzıma. 3 gün yanımdan geçerken öğürmüştü adam 😅 Savunmam: Kedi senden temiz bi kere taam mı?

Benim eşim de iğrenmiyor o yuzden sorun olmuyor. Ya kedim igrenç degil ki❤️❤️❤️ temiz agzi bile kokmaz, salya birakmaz zaten kediler yemek yerken. Hiç igrenmem

theblackswan theblackswan ya benzetmene anırdım dksjsjsjsjssksksjsms
Bence de komik ama haklı yani. :D
Ayy dilimin ucuna öyle şeyler geliyor ki, yazarsam ibretlik ban alırım. :KK53:
Ben aşırı titiz bir kadınımdır ama iddiayı kaybedince ayaklarını yıkamıştım bir keresinde. :olamaz:

Benim oğlum da öyledir. Bırakın yiyeceğini paylaşmayı, ısırtmayı, bardak kaşık paylaşmayı. Kendi ısırıp yarım bıraktığı meyveyi bile tekrar yemez. Bardakta ufacık çizik, iz varsa içmez. Kaşıkta pas lekesi varsa kullanmaz. Ek gıdaya başladığından beri aynı. 4 yaşına girmedi henüz.
Sonra sevgilisi burda beni sevmiyor mu diye konu açar ama 😔🤣

Sevgilim ile 8 aylık bir ilişkimiz var. Beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Diyelim ki bende su var onda yok içtiğim şişeden içmez bir şeyi isirdiysam ondan yemez kısacası benden igreniyo. Benim de aklıma seven sevdiğinden igrenmez lafı geliyor. Bu durum normal mi
Bunun sevgiyle bı alakası yok bence. İgrenmeklede alakası yok. Adamın huyu odur çok titizdir asamiyordur.

Sonra sevgilisi burda beni sevmiyor mu diye konu açar ama 😔🤣
Ben teselli ederim onu :) Şunları yazınca temiz olduğunu sanabilirsiniz ama tam bir dağ ayısı :) Balkon gideri yalayan bir çocuktu. Zor bıraktırdık. İş yiyeceklere gelince ne başkasınınkini yer, ne de başkasına yedirir :)

Haa genelde (iyyy kediler poposunuuugg yaliyoooo nasil yiyorssssugnn) tepkileri geliyor da ondan belirttim.

Eşimin yediklerinden de yiyip içiyorum ama kimse iyy nasil yiyorsun demez sanirim. 😂
Benim bir tane alman çoban köpeğim vardı. Kuzum gong hastasıydı. Onunla şapır şupur yerdik birlikte :) Ağzımdan alırdı zibidi. Ben de iğrenmem beslediğim hayvandan.

Haa genelde (iyyy kediler poposunuuugg yaliyoooo nasil yiyorssssugnn) tepkileri geliyor da ondan belirttim.

Eşimin yediklerinden de yiyip içiyorum ama kimse iyy nasil yiyorsun demez sanirim. 😂
Kedilerin tükürüğü birçok adamın elinden temiz. 🤣

Poposunu yerim ama aynı bardaktan su içemiyorum.
Aşkım ortalama Türk erkeği kara culuk gibi bir şey, o bölgelerde ayrıntılı haşır neşir olan aynı bardağı dert bile etmez gözünü seveyim. Bizde de herkes kendi bardağını kullanıyor, ben de gidip aynı bardağı tercih etmem; ama denk gelirse aynı şişeden de bardaktan da su içiyoruz, kalan yemeklerimizi yiyoruz. İğrenme durumu olmuyor yav, iğrensek başka olaylara giremezdik.

Back
X