- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
Aslında ben evime aynı şeyleri yaşayacaksam dönmemin anlamı yok önce terapi alalım dedim ama eşim ısrarla kabul etmedi evimizden gidelim diye. Olaylar da büyüyünce daha da çığrından çıkmasın diye döndüm. Yoksa sen sorumlusun git desem gitmezdi :)yok canım ya burda herkes psıkolog. ha bırde bilmişler. nerdeyse esinizi sızden daha iyi tanıyolar :) suda gercek yanı eslerımızle sevgılılerımızle kavga edınce buraya onu kotuler kendımızı haklı gosterırırz onla barısma arefesınde olunca hemen esımızı aklamaya savunmaya gecıyoruz.ben sızde sızı haklı gordum konualrınızn hepsınde sızı haklı gordum tek haksız gordugum kısmı esınızede hak verın adam sızsızlıkten cıldırmıs artık aılenıze sarmıs aılenıze sızı soyleyınce korkup gerı donecegınızı dusundu sanırım. sızde adama sureklı doktora gıt duzel yoksa gelmem dıye baskı yapıyorsunuz adam kendını ıster ıstemez ben delı mıyım sorunlu muyum psıkopatmıyım dıye sorguluyor dahada olay cıkıyor.oyle demek yerıne eve donsem ne degısecek sen duzelecegıne soz verıormusun bırlıkte gıdıp terapı hız. alalım vs dıye yaklasın. adam sorunluymus gıbı doktora gıt vs demeyın