Hala merak etmek

Bence ya gidin kendiniz konuşun ya da tamamen bırakıp hiçbir şekilde takip etmeyin. Şu an aradasiniz önce net bir karara varin ve bitti mi devam mı konusunu ilerleyen zamanlarda hala aynı mibolacak fikriniz. Karşılaşacağınız bütün ihtimalleri düşünün her iki kararda da. Bu şekilde olmak sadece size zarar verir. Diye düşünüyorum.

Yani evet bence normal, demekki duygusal birisiniz, siz daha cok sevmissiniz, guvenmissiniz o nedenle onun cok kolay hayatina devam etmesini hazmedemiyor olabilirsiniz. Ben de cok duygusalim kafam takarim, intikam almak isterim, kizarim vs vs. Ama tek yapmadigim sey stalklamak genelde numarami degistiririm ve sosyal medyasina asla bakmam tabi 6 ayda bir haric zamanla bakmamaya alistiriyorsun kendini ama senin yaptigin tam tersi bakmaya alistiriyorsun kendini. Yapma bence.

İnşallah zamanla biter.evet hala sevgiden yüksek ihtimalle

Çok zarar veriyor acı çekebiliyorum bazen. Devam etmem oluru yok çünkü. Artık duygulara hakim olmaya çalışmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…