Seviyorsun hala çünküİyi akşamlar hanımlar
8 ay önce ayrılmama rağmen hala merak edip düşünmem sosyal medyasını takip etmem normal mi? Aranızda benim gibi olan var mı? Sürekli sosyal medyasına bakıyorum durum veya fotoğraf paylaşmış mı diye. Sahte hesapla takip etmiştim. Çıkamıyorum takipten. Buda unutmamı zorlaştırıyor hatta bazen acı veriyor mutlu olduğunu görünce. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Öneri, fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben ama saygısızlık yaptı ve sevgisinin olmadıpuna emin olduğum içün bitiridm. Alltan alsaydım sürerdi halaSiz mi ayrıldınız O mu ?
Unutmak istiyorum ama bir yamdan da merak da ediyorum. MutsuLupuna şahit olmak istiyorum belkide intikam hıncı varUnutmak için takibi bırakmanız gerekiyor. Tabi unutmak istiyorsanız
Çok doğru söylemişsiniz keşke duygulara söz geçse. Gururumdan kendime saygımdan önemli görmedim onu ve on aolan sevgimi o yüzden bitiridm ama duygular bitmedi bir türlü belki geçecek zamanla ama keşke ağzımızdan çıkan mantıklı sözler duygulara işleseSeni arafta bırakmasına izin verme. Emin ol boşa zaman kaybediyorsun. Çünkü kendin söylemişsin bak sevgisi yoktu diyorsun ve saygısızlık bir ilişkinin bitmesi için yeterli bir sebep. Kendini değerli hisset ve seni sevmeyen biri içim aklının kurcalanmasına izin verme çünkü buna değersin
Ay allah korusun. İnşallah öyle olmaz.Normal değil. Böyle giderse yıllarca bu takıntı haline gelecek
Bence sebep o eğer ortadan kandırılma duyguları sömürme hayal kırıklışı yaşatma durumları olmasaydı karşıdaki dürüst olup üzerine düşüni yaptıktam sonra yürümeseydi ve bitseydi hasetlik veya intikam duyguları olmazdı. Hala saygı duyduğum biri. Olurdu. Ama aptal erine konup kulla ılmak bir intikam duygusu oluşturuyorBunların hepsi "kendime saygım yok" davranışları. Ve hiçbiri normal değil.
Ve bu hissettiğiniz haset, kıskançlık, hazımsızlık, öfke artık ismi her ne ise. Bunların hiçbirine o ayrıldığınız kişi sebep olmuyor şu an.
Siz böyle olmasını istiyorsunuz. O zaman şikayet etmeyin.
Çok rahatsızsanız, kendi hayatınızla ilgilenin.
Bunları bana eskiden evli olduğum kişi de yaşattı ama ben boşanırken, adliyeden çıktıktan sonra bir daha o herifi aklımdan bile geçirmedim. Kendi hayatıma baktım. Yıllar geçti, işimde ilerledim. Şu anki eşimle tanıştım. Evlendim, çok da mutluyum.Bence sebep o eğer ortadan kandırılma duyguları sömürme hayal kırıklışı yaşatma durumları olmasaydı karşıdaki dürüst olup üzerine düşüni yaptıktam sonra yürümeseydi ve bitseydi hasetlik veya intikam duyguları olmazdı. Hala saygı duyduğum biri. Olurdu. Ama aptal erine konup kulla ılmak bir intikam duygusu oluşturuyor
Ben böyle zamanlarda inanlardan uzaklaşmak istersem bana yaptıkları kötülükleri düşünürüm. Değersizliğe sevilmemeye tahammül edemem. Zihniyetim hep şöyle sevseydi yapmazdı değer verseydi yanımda olurdu. Beni sevmeyen değerli hissetmeyen insanda benim bırakın yakınımda olmayı aklımın ucuna bile gelmez. Umursamamak görmezden gelmek inanın daha mutlu hissediyor. Direk kafada bitirmek lazım bazen duygular da ifade etmiyor. Sizin kendi kendinizi ikna etmeniz lazım ve emin olun bunu başarabilirsiniz yeterki isteyinÇok doğru söylemişsiniz keşke duygulara söz geçse. Gururumdan kendime saygımdan önemli görmedim onu ve on aolan sevgimi o yüzden bitiridm ama duygular bitmedi bir türlü belki geçecek zamanla ama keşke ağzımızdan çıkan mantıklı sözler duygulara işlese
Bence çok üzüldüğünü kahrolduğunu ve hayatının yolunda gitmediğini görmek istiyorsunuz o yüzden merak edip bakma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu aşktan da olabilir nefretten de ama ikisi de davranışınızı onaylamak anlamına gelmiyor tabiki. Kendinize hobiler edinmeye çalışın bakmak istediğinizde bi film açın telefonu bırakıp bi kahve yapın en azından o andan çıkın daha sonra aklınıza gelme sıklığı azalırUnutmak istiyorum ama bir yamdan da merak da ediyorum. MutsuLupuna şahit olmak istiyorum belkide intikam hıncı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?