Diorama yapıyoruz biz, türkçe en yakın terim kurgu. Fotoğrafın üç boyutlusu gibi düşün. Bir anı üç boyutlu olarak tasarlıyorsun. Bi tatilde tepeden manzara fotoğrafı çekmiştik, onu diorama yaptım. Deniz ve adalar var orda.
Kadın anlattığında şok olmuştuk, bütün gün aç aç gezdiriyormuş, ne yemek ne bir yerlerde bir şeyler içmek.
Arabayla öyle boş boş turluyorlarmış
Adamla hiç tanışma fırsatımız olmadan yol verdi hatun, yoksa ben lafı yapıştırırdım abi annen evden kek börek yapsın bir termosa da çay koy bari diye
Bele altın kemer mi Bazı insanlar anadan doğma mı sonradan olma mı görgüsüz oluyor acaba
Altın kemer Altın hakkındaki fikrimi biliyorsunuz, koşarak kaçılacak adam modeliymiş.
Adam 19 yaşı evlenme çağı diye biliyorsa demek
Bele altın kemer mi Bazı insanlar anadan doğma mı sonradan olma mı görgüsüz oluyor acaba
Altın kemer Altın hakkındaki fikrimi biliyorsunuz, koşarak kaçılacak adam modeliymiş.
Adam 19 yaşı evlenme çağı diye biliyorsa demek
Eşimle yıldönümümüz yaklaşıyor ona ne alsam bulamadım. Saat daha önce aldım, forma almak istemiyorum çünkü futbolla pek arası yok daha önce kol düğmesi de almıştım bütün seçenekler bitti sanki :)) Var mı yardımcı olmak isteyen
Hayır hastane yemegi ne kadar güzel olabilir ki? Daha gecen tatlımın altından miniş hamam böceği çıktı. Biz çoğu zaman dışardan söylüyoruz kaldı ki oradakini eve götürmek