Hala ne alacağıma karar veremedim

Eşimle yıldönümümüz yaklaşıyor ona ne alsam bulamadım. Saat daha önce aldım, forma almak istemiyorum çünkü futbolla pek arası yok daha önce kol düğmesi de almıştım bütün seçenekler bitti sanki :)) Var mı yardımcı olmak isteyen 😇

xbox olabilir, yeni telefon olabilir...

Parfüm sıkmıyor kullanmaz. Bir hobisi de yok bilgisayarda oyun oynamak dışında :)
Oyun için bir şeyler al madem. Kulaklık olur, steam mı diyorlar? Ona para yükleme falan, ya da yeni bir oyun...
Açıkçası ben hiç sevmem ya özel günlerde saat, gömlek bilmemne alınmasını. Bana da alınsın asla istemem. Beni tanıdigini, düşündüğünu belli eden bir şey olsun isterim.
Bu hafta mesela yakın bir arkadaşımın doğum günü vardı. Biraz hediye bakındım ama sonra yalandan bir şey almaktansa ona bir anımizi anlatan,çok güzel bir resim çizdim, altına da samimi bir mektup yazdım. O kadar sevindi ki, gitti evinin en güzel köşesine koydu,gelip gidip resme bakıp yorum yaptı .
Siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz, bu sene el emeği bir şey yapabilirsiniz. Erkekler de çok severler böyle şeyleri, yılların deneyimi olarak söyleyebilirim:) hatta geçen sene normal bir erkek arkadaşımın doğum gününde onun karakterine uygun bir karikatür karakteri var, onu kopya edip çocuğa uyarlayip karikatür cizmistim, öylesine. Çerçeve alıp komidinine koymuş resmi 😅 insanlar onlara özel olan seyleri , emek verilen şeyleri severler.
O yüzden düşünün bakalım biraz...

Orijinal hediye fikri çıkabilir diye yazdım. Yıldız satın alındığını duymuştum mesela bunun gibi :)

valla eşim bana yıldız alsa kusasım gelir ustune, romantizm değil ya o bildiğin para tuzağı, anlamsız bişey.
çok ergensi.
normal birşey alın, ne bileyim ev sinema sistemi, drone falan gibi. çok eğlenceli şeyler hem.

Ahahah eminim çok mutlu olur yıldız satın alma vb hediyelerle. Yapmayın allaşkına pijamaya ihtiyacı varsa pijama alın olsun bitsin.
Benim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdi🙄

Benim adama paraya kıyıp yıldız veya gezegen alsam, bir de buna para mı verdin, laptop alaydın hdmı kablo alaydın, olmadı bari telefon alaydın derdi🙄
Yani mune allah aşkına bizim herifler bize yıldız alsa biz mutlu olur muyuz ki? Ben de derdim şunu alacağına bi saat bi parfüm hiç olmadı bi kolye alaydın be adam diye. 😂😂😂

Yani mune allah aşkına bizim herifler bize yıldız alsa biz mutlu olur muyuz ki? Ben de derdim şunu alacağına bi saat bi parfüm hiç olmadı bi kolye alaydın be adam diye. 😂😂😂
Haklısın, eşim sana yıldız aldım dese valla ben boş boş bakardım🤣
Hediyeler ihtiyaca yönelik olursa daha iyi oluyor.

Ay böyle kasılan hediyeler cok anlamsız ya, resim çizilip mektup yazılmasını da istemem yani gitsin bir kolye alsın gelsin en azından takarız :D

Neyse dayanamıcam fikir vereyim. Bence şu fidan bağışı hediyelerden olabilir. Daha faydalı ne olabilir ki?

Hanımının mutluluğu, beye en büyük hediyedir.
"Huzurlu bir gün armağan ediyorum canım sana" desem, bin hediyeye bedel benim adam için.
Gider kendime alırım, adamın yakasından da bir gün düşerim, karışmam. Hediye gibi hediye: Huzur.
:D

Kendinize seksili gecelik, çamaşır takım filan alın.
Bi taşla iki kuş.

"Beni mutlu görmekten daha güzel bi hediye olamaz senin için diye düşündüm" deyip yine kendinize hediye alabilirsiniz. Bence hiç de bencilce değil.
Bence bunlar cavidan etkisi. Kendine kurdela bağlasın. 🤐

Back
X