- 1 Kasım 2012
- 236
- 331
- 103
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Şahsen kendi ablama bile "şunu ben aldım" demem. Belki kendisi aldığım şeyin başka versiyonunu beğeniyor, nerden bilebilirim ki?benim gorumcem de bana surekli diyor beraber cikalim alalim vs diye. Ama ben ozellikle atlatiyorum onu her seferinde tek basima hallediyorum. Gercekten yardim etmek isteyen, bir seyler almak isteyen insan sormaz çunku. Direk icraata gecer. Su lazim mi? Bunu alayim mi doye sormak bana cok sacma geliyor. Karsinizdaki insan yuzsuz degilse veya asiri samimi degilseniz al demez cunku. Benim de cevremde herkes soruyor su lazim mi diye. Esim asgari ucretle calisiyor ve evimiz kira herkes biliyor bunu. Ve evet her sey lazim. 3-5 kurusla bir sey alinmiyor cunku. Ama kimse de sunu bu ben aliyorum diye kararli durmuyor. Anca ustlerinden yuk atmak icin soruyorlar. Neden? Cunku ilerde sizin yaptiginiz gibi “ biz elimizden geleni yaptik ama onlar istemedi “ diyecekler. Gercekten kararli olsaydiniz doguma 1 hafta kalaya kadar beklemez, yigeniniz icin gercekten bir sey yapmak istiyorduysaniz yapardiniz.
Geline pijama takımı alabikirsin çok güzel olur. Bebege de takımlar oluyor. Set falan. Dogunca da altını nı götürürsün.Günaydın kızlar, umarım mus mutlu bir gün geçirirsiniz ..
Konuma gelirsek abimin eşi şu an hamile son haftasında bugün yarın Allah'ın izniyle Doğum yapacak :)
Bende 6 aylık evlı ve 2,5 aylık hamileyimson zamanlarında beraber bişeyler yapalım ihtiyacın varmı diye kaç kere sorsamda açıkça sunu yapalım şu lazım demedı hiç bi zaman ama kendi bişeylerle uğraşıyormuş sanırım .. tabi bu süreçte benım ilk aylarım oldukça bulantı ve halsizlıkle gectıgı için gidip çokta üstüne düşemedim ısrarcı olamadım ..
ne beklediler bilmiyorum ama abim banada annemden imalı laflar bakışlar felan yaptı alındım sonuçta kaç kez sordum zorla olmadık ıhtıyacı varsa soylemelı düye düşünüyorum dışarda tutuyo bizi .
Üstelik evlerimizde uzak ve geçen haftaya kadarsa çalışıyordu 2senelık evliler annem babam toplasan bi elin parmağını geçmez beraber gittiğimiz zaman gitsek memnun olmazlar gitmesek yük olmayalım hamıle diye beklerler kırılırlar ...
Abim benım düğünümde bana bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve bi yarım birde çeyrek taktı hepsi toplam 2,500 civarında tuttu .
Altta kalmak istemiyorum.isterdimki begendıgı hosuna güden bişey alayım sonuçta alacağım işine yarasın içinde kalmasın diye düşündüm ama elimden bişey gelmiyor kendım alısveriş yapacağım ,
elbisedir zıbın vs ne almam gerekir sizce hiç bi bilgim Yok neler yapmalıyım elınden örgü gelmez öten bırıne yaptırabilirim .
Banayardımcı olur musunuz ? Neler yapmalıyım ki sonrasında laf olmasın ?
Sevgili kk bayanları bi el atıverın şu konuma
Kararlilikta demek istedigim zaten sizin konu sahibine yazdiginiz sey gibi. Hani kimse gitsin kafasina gore alip gelsin demiyorum. Ama ben aliyim mi ihtiyaciniz var mi diye sormak yerine, besigini ben alacagim, siz begenin bana soyleyin, gibi. Hani ihtiyacin var mi diye sormakla, sununu ben alacagim demek cok farkli. Birisi bana o kadar kararli gelse ben zaten direk derim o zaman su model al diye.Şahsen kendi ablama bile "şunu ben aldım" demem. Belki kendisi aldığım şeyin başka versiyonunu beğeniyor, nerden bilebilirim ki?
Konu Sahibi bebek arabası beğenin ben alcam ya da başka herhangi bir şeyi beğenin ben alcam deyin. Tabi bu zamana kadar çoğu ihtiyacı karşılanmıştır ama artık kalan neyse o. Yanında da yengenize bir eşofman takımı filan alabilirsiniz. Bazı arkadaşlar şampuan, bebek yağı filan demiş ama hangi şampuanın daha az zararlı olduğunu 3-4 gün araştırmış biri olarak gelen bu tür ürünleri kullanamayabilirdim muhtemelen.
Bir de ergonomik kangurular ve slingler filan bakabilirsiniz bence. Evde bile çok işini görür yengenizin.
Günaydın kızlar, umarım mus mutlu bir gün geçirirsiniz ..
Konuma gelirsek abimin eşi şu an hamile son haftasında bugün yarın Allah'ın izniyle Doğum yapacak :)
Bende 6 aylık evlı ve 2,5 aylık hamileyimson zamanlarında beraber bişeyler yapalım ihtiyacın varmı diye kaç kere sorsamda açıkça sunu yapalım şu lazım demedı hiç bi zaman ama kendi bişeylerle uğraşıyormuş sanırım .. tabi bu süreçte benım ilk aylarım oldukça bulantı ve halsizlıkle gectıgı için gidip çokta üstüne düşemedim ısrarcı olamadım ..
ne beklediler bilmiyorum ama abim banada annemden imalı laflar bakışlar felan yaptı alındım sonuçta kaç kez sordum zorla olmadık ıhtıyacı varsa soylemelı düye düşünüyorum dışarda tutuyo bizi .
Üstelik evlerimizde uzak ve geçen haftaya kadarsa çalışıyordu 2senelık evliler annem babam toplasan bi elin parmağını geçmez beraber gittiğimiz zaman gitsek memnun olmazlar gitmesek yük olmayalım hamıle diye beklerler kırılırlar ...
Abim benım düğünümde bana bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve bi yarım birde çeyrek taktı hepsi toplam 2,500 civarında tuttu .
Altta kalmak istemiyorum.isterdimki begendıgı hosuna güden bişey alayım sonuçta alacağım işine yarasın içinde kalmasın diye düşündüm ama elimden bişey gelmiyor kendım alısveriş yapacağım ,
elbisedir zıbın vs ne almam gerekir sizce hiç bi bilgim Yok neler yapmalıyım elınden örgü gelmez öten bırıne yaptırabilirim .
Banayardımcı olur musunuz ? Neler yapmalıyım ki sonrasında laf olmasın ?
Sevgili kk bayanları bi el atıverın şu konuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?