Hala oluyorum ama yardıma ihtiyacım var :(

kızlar bugün akşam eşimle gidip hem aklım sende kaldı Görmeye geldık dıyeyım gende eksık varmı bakayım ona göre kendıme lıste oluşturur yarın alışverişe çıkarım
Eksiklerim varsa sizde fikir verin
Bebek için tam altın takmayı düşünüyorum anne için güzel onu değerli hissettırcek bi hediye bu kişisel bakım olur kolye olur kıyafet farketmez . Doğum yaptığında orkide gönderceğiz eşimle , büyük süslüde bi sepet yapmak istiyorum bı kaç takım zıbın ateş ölçer bebek ürünleri gibi , geri kalanlarına benek doğduktan sonra yavaş yavaş bişeyler alır götürürüm diye düşündüm Doğum sonrası için annemle bu hafta sarma börek kurabiye felan yapacağız ... sizce nasıl olur ??

Çok güzel çok ince bir düşünce. Muhteşem olur bence. Çok ta stres yapma ama. Senin ince düşünceni görmesi bile yeter.

Sanırım gelinle aynı kafa yapısındayız. Bence sizin düşünüp yapmanızı istiyor. Yani geline bir şeye ihtiyacın var mı diye sormayın. X ben şunları şunları alıcam bebek için ne dersin??? Ek olarak istediklerin varsa ya da senşn almış oldukların varsa söyle diyin. Bende hamileyim görümcem veya kv- kp gelip ne istiyorsun deseler bir şey istemiyorum derim.

Mama sandalyesi aldıklarını sanmıyorum. Hem altta bırakmayacak hem de çok memnun edecek bir hediye olabilir

Ay benim çocuklarında halası olsanıza. bizimkiler bi çeyrek takıp.kenara çekiliyorlar ne.doğum.öncesi ne sonra arama sorma hak getire.

Bence gelininize söyleyin alışverişe çıkıcağınızı ona göre alırsınız .

Bebekleriniz hayırlı olsun

En güzel kısmı Doğum sonrası çok rahatsız etmeden ona yemek pasta börek götürmek. Bu unutulmaz emin olun.

Altininizi takin .ve guzel bir bogca tarzi bisey hazirlayin zibin tulum yeni dogan ihtiyaci olan seylr. Bez pastasi . Bana yapmislardi bencok mutlu olmustum

anne bebek kolyeleri var altın ya da ariş pırlantanın gumuş pırlanta koleksıyonu var fiyatlarıda çok uygundu.tam altın artı anneye böyle bir kolye bebegede bir takım kıyafet gızel olur

Cok ince dusunmussunuz. Ama bana ne ihtiyacin var deseler yok derim soyleyemem. En iyisi siz ornegin ben oto koltugu alicam halasi olarak ama sizin begendiginizden almak istiyorum diyip iki tarafinda gonlunu yapabilirsiniz. Hem almak icin almis olmazsiniz kullanacak seyler alirsiniz.

Öncelikle kendi bebeğini de, yeğenini de sağlıkla kucağınıza alın, güle güle büyütün.
Ablamın doğumunda, Avustralya ya beşiğine kadar yolladık taa Türkiye’den.
Ablam da bana aynı şekilde ne geliyorsa elinden yaptı, yine aynı mesafeden.
Yani uzaklıkla alakalı değil bu, birşey söylemese bile, sen yap da beğenmeyen o olsun.
Sende biraz kayıtsız kalmışsın sanki yeğenine.

Ben yeğenime parasıyla örgü takımı yatırmıştım park yatağını aldım ama en çok örgüleri sevmisti

Kimse yazdı mı bilemem ama en güzeli anneye bir şık kolye alın. Bebeğin annenin ve babanın ismi yazılı olanlardan. Bebeğe dünya kadar hediye gelecek zaten...

Joie serina ana kucağı alabilirsin. Kuzenim hayat kurtarıcı olarak bahsediyordu bu üründen:) fiyatı 1000tl falandı galiba ama zaten siz de büyük ürünler almayı düşünüyormuşsunuz o yüzden bu öneriyi verdim. Tabi bu bebek için.
Bebeğin annesi için de güzel bi altın bileklik ya da kolye alıp, doğum yaptığı gün hastaneye çiçek gönderirseniz bence abinizi de, eşini de çok mutlu edersiniz.

Bu kadar degrli bisey alicaksaniz 4 momora mi neydi boyle harika anakucaklari var sahane bisey uzay ustu gb ondan alin :) yada anneye bebegin ismi yazan bileklik veya kolye olabilir bebek icin hersey alinmistir dogum cok yakinsa. Dogumdan once bi kem bi pasta alip halini hatrini dormaya gidebilirsiniz . Biz annrmle kucuk ikramliklar hazirlicaz elimizdrn geldigince baska bi arzun istegin varmi dersiniz yeter insan olan minnet eder azcik

Ne düşünceli halalar var :))
Bende 3 tane hala var ama sadece 1 tanesi düşünüp birşeyler alıyor :)
Düşüncelerin gayet güzel..
hayırlı uğurlu olsun bebişiniz

Abinize eksik nedir diye sorabilirsiniz cekinmeden konusun ona gore alin gelininize kolye yuzuk kupe vs lohusa terligi pijamasi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…