Hala oluyorum ama yardıma ihtiyacım var :(

Bebek kizsa kunye ile birlikte bir bohca hazirlayabilirsin, erkeksede yine onun degerinde altin ve bohca bu guzel olur

Net bilezik alır takardım bütçe 2.500 madem daha gözle görülür olmuş olurdu..bununla beraber hem gelin hem görümce olarak söylüyorum ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız zaten o yüzden takmayın

Gerçekten kararlı olmasaydım bunu dert edıp buraya konu açmazdım tekrar söylüyorum bilmiyorum ne eksik ne aldılar ben bebek arabası vs seyleri kendıleri secsinler nasıl bişey alcaklar bilmiyorum ko sunuda ben alacağım demekte maddıyatına güvenmek demek ve ya beğenilmeyen büççeme uygun bırsey alacağım yada onların ne istediğni bana uyar uymaz bilmeden ben riske girmek istemiyorum daha yüzeysel ama ise yarar şeyler . Altını ve kıyafetler alınmak doğduğundan sonra eksiğini görür beraber alırız diye düşündüm .. siz gibi düşünemeyeniliriz sonuçta bu dönemlerden geçen sizsiniz . Alışverişe gidecek çalıyorsun müsait olunca gıdelım beraber demek evet elinden geleni yapmak karşındakı seninle gitmiyorsa ihtiyacı varken söylenmiyorsa pardon ama ben nerden bilebilirim ?

Böyle şeyler önceden alınır. Ben arkadaşlarıma dahi önceden aldım hediyelerini. Bütçe konusunda da tavsiyem şöyle olacak size. Örneğin Abinize diyin ki analizi/anakucağı aldınız mı? Üç beş model bütçenize göre belirleyip linklerini gönderin. Bunlardan hangisini alayım diyin.
Anadizi/kucağı için markalar: tinylove ve prego 300-400tl
Oyun halısı: tinylove tekmele oyna/maymun adası yookioo oyun halısı 200-250tl
Aktivite masası: 100tl bandında bana hediye gelmişti pal oyuncak 5i 1 yerde
Bebek için yorgan-nevresim: işbir yatak-yataş 200tl
Ateş ölçer: braun veya weewell 150-300tl
Bebek için zeka kartları: diytoy 20tl
Anne için emzirme sütyeni 50tl
Bebeğin eşyalarını rahat taşımaları için: skip hop sırt çantası ya da Nike tan bir çanta 200-300tl
Alacağınız türe karar verin o türe uygun üç beş seçeneğin ekran görüntüsünü alın birini alacağım siz seçin diye.

Konu sahibi bana darılma ama ben de bir hamilelik süreci geçirmiş ve kızı 3 yaşına gelmiş bir anne olarak sürekli ne alayım, ne edeyim diyenlere birşey diyemem. Öyle çok soranlar zaten hiç birşey almıyor. Bütçe de bayağı varmış. "Ana kucağı, bebek arabanızı ben almak istiyorum. Hangi marka, hangi model düşünüyorsunuz" diyebilirdiniz. Veya bir çorap bir zıbın alıp götürseniz "doğsun neler neler alacağım yeğenime" deseniz, anne adayının hoşuna giderdi. Orada maddi şeylerden çok halanın, teyzenin, işte her kim ise hevesli olması anneyi mutlu eder. Siz de hamilesiniz. Anlarsınız.

Eger bebek arabasi almadilarsa bebek arabasi olur arabalari varsa oto koltugu olur e bebekden bakabilirsin indirimde suan

eğer abinizin sizin düğününüzde yaptığına karşılık aynı değerde bişey yapacaksanız bence gramze diye geçen 10 altın değerinde olan bir altın var onu takın. güzel bir takım kıyafetle birlikte götürebilirsiniz. ihtiyacı olan bişey deseniz onu almayı isterdim ama bişey demediniz artık siz alın diyebilirsiniz.

Canım benım İnan aklımdan bısey almamak hiç ama hiç geçmedi o 6bucuk aylık hamıleyken ben hamıle kaldım ve çok kötüyüm bulantı kusmaktan 2aydır yatıyorUm kendı derdim sen unuttum , çoğu seyıde doğunca alınır düye düşündüm ama oysa hepsı doğmadan alınıyormuş konudan çok uzak kalmışım öyle heveslenmiyorum ki elimden ne gelırse yaparım hıc yapmaz olurmuyum bunlarla bıtmıyorkı doğuncaya bı sürü ıhtıyacı oluyo hiç bahsetmedilerki her sorduğumuzda bişeyle bakcam deniyordu , çalışıyor düye kaç kez beraber müşahit olunca gıdelım olurum dedım haber bekledım oda olmadı. Konunun bu demeli ciddiyetini farkedemedım sanırım üzgünüm bu konuda

ya benim görümcem kızıma bebek arabasını ben alacağım dedi. siz bakın neyse gidip alalım dedi. bizde beğendik aldık. siz karşılıklı çok beklemişsiniz sanki :)

Sormuşsunuz daha ne yapıcaksiniz ki.
Abinizde ayıp ediyor yani.
Bence en uygun altın alın.

Bebege yarim takacakmışsınız abinizin eşine de şöyle ince şık bir künye alabilirsiniz ek olarak da bi zibin takımı vs olabilir herkesin gönlünü yapmış olursunuz zira bebege alacağınız diger şeyleri belgeleyebilir ve bir sürü hediye gelecektir ona kilik kiyafet anlaminda.
Not: Altta kalmayayim dediginiz icin ve durumunuzun uygun oldugunu dusunerek bunlari soyledim .

Siz bence ne yapın biliyor musunuz? Hiç bebeğe kıyafet işine girişmeyin, oto koltuğu vb şeyleri de almayın çünkü ya almışlardır ya da aldıklarınızı kullanışlı bulmayabilirler.
Bütçeniz müsaitse bebeğe ve anneye altın takın, bebek kızsa çok güzel bebek bilezikleri var, anneye de bir ince kolye bileklik olabilir, hastaneye götürmek içinde bir bebek buketi yaptırırsınız olur biter, bebek doğduktan sonra zaten ilk yeğeniniz olacağından içinizden geldiği gibi ara ara görüp beğendiğiniz şeyleri almak isteyeceksiniz otomatikman.

Ah canim ya senin gibi gorumceye can kurban :)) ne kadar dusuncelisin. Benim kv 2 tane yenidogan hirkasi 2 tane de battaniye ördü,yikamalara basladiysan yikarsin bunlari da diye elime tutusturdu. Gorumcemi hic soylemiyorum hamile degilmisim gibi davranmalar aklinca beni simartmiyor falan :)) son 4 haftam ikisinden de bir yardima ihtiyacin var mi lafini agiz ucuyla bile duymadim.. hicbir tartismamiz dahi olmamistir bugune kadar,beni sever gozukurler ama anladim ki oyle degilmis :)

Yani demem o ki neler var gor bu kadar kasma kendini. Alacagin hediyelikler de 3-6 ay ya da 6-9 aylik olabilir. Aklina ne gelirse alabilirsin bence, kac parca alacaginda senin butcene kalmis.

liste gayet güzel ama annelerin önceden belirledikleri markalar olabilir. o yüzden riskli bir hediye

Bunlar alınmıs ta olabilir.
Ben kızimda ilk gidip bunları almıstım. Hepsi vardı elimde.

Arkadaşlar benim bu sepetleri yaptığım insanlar yakınlarım olduğu için neleri aldıklarını hangi markayı kullanacaklarını biliyordum.

Bizde adettir. Hamileliğin son aylarına dek anne hazırlık yapmaz. Zaten ben de bunları doğuma 2 3 ay kala vermiştim. Ben verdikten sonra hazırlıklarını yaptı ikisi de, tabiki olduğu için aynı şeyleri almadılar. Hepsini kullandılar.
Sizde nasil olur bilemem tabiki.
Ben konu sahibine örnek olsun istedim

Yaa çok güzel :) En gerekli seyleri koymussunuz bravo
Teşekkür ederim.
Ben de zaten alınacak bari masrafına ortak olayım. Hem de onları bu dertlerden kurtarayım demistim:)

E bu kadar imaya karşılık Doğum ha oldu ha olacak zamanını beklemeniz çok enteresan gerçekten.
Gelip gitmek gerekmez böyle seyler için.
Uzaktan da olur sonuçta Doğumun oldugu gün hastaneye gideceksiniz.

Neler yapabilirsiniz bilmiyorum, neler yapabilirdiniz?

5 aylık halayım. Hala olacağım haberini aldığımda ben de 2 aylık hamileydim.

Bebek haberini ilk aldığımda anneye hamile üstü, Bebek için de Beyaz bir tulum, Body, çorap falan aldım.

Kız oldugu belli olunca 4-5 takım kıyafet, 1 battaniye, Bebek şampuanı, pişik kremi, kulaktan ateş ölçer termometre vs bir sürü bir şeyler daha aldım.

Oda yaptırdıklarında pikeli Bebek nevresim takımı aldım.

Şu örme bebeklere meraklıyım ama iki oğlum oldugu için onlara degil yeğenime aldım :)

Hastanede oda süslemeyi istiyordu gelinimiz.
Orası için çikolatalarını yaptırdım, Gelenler için de hediyelik mumlar yaptırdım.
İkisini de WhatsApp tan haberleşerek birlikte seçtik. Yanyana falan değildik.
Mevlidinde de hediye altınını taktım.

Aldığım her şeyde gelinimizin fikrini sordum.
Bazısı içim ben şuna bakmıştım o olsa olur mu dedi mesela. İşimi kolaylaştırdı sagolsun.

İnsanın yeğenine 9 ay kayıtsız kalması çok zor degil mi?
Abinizin dugunde yaptığına karşılık düşünmeniz de gereksiz. Ben böyle şeylerin karşılığı oldugu düşünmüyorum.

Banada birisi ihtiyacin varmi doye sorsa var diyemem.esimin tarafi hic yardimci olmadi sadece bir ceyrek takip gittiler.inanin maddi durumundan degil ama dusunulmek cok hosuna gidiyor insanin.bence hastaneden cikinca bir orkide gonderin eve.ilk hafta gitmeyon misafor kabul edecek durumda olunmuyor.arayin soyleyin rahat olsn diye.sonradan bir kac ust bas alin zibini yenidogan kiyafeti falan.altininizi onunla takin.hata isimli bileklik alabilirsiniz bebege yarimdan daha uygun ama dusunceli hediye.birde kaliteli bir bebek arabasini alabilirsiniz.model gosterin e bebek sitesinden bakabilirsiniz.ben bunlarla cok mutlu olurdum.maddi olarakda zorlamaz

gercekten cok dusunceliymissinz biran gorumcemle kiyasladim da.gelininz cok sansli

Benim gorumcem
3 battaniye ordu pike agiz mendili falan
Mevlut icin 60 tane hediyelik yapri
Bir tane akika kurbanini kestirdi
Takı icin de simdi altin almayayim arabasını alayim dedi . Oğlum kuvezde kaldi erken gelince planlar degisti esime destek cikmistir alma dedim ama dinlemedi
Kıyafet pek almadi zaten kv genel alışverişi yapmıştı . Hem hediye d cok geliyor
Biz.farkli sehirdeyiz d.gununde ziyafet bayram da ya altin takiyor ya parasini veriyor ablam bekar ve çalışıyor beraber oluncada ihtiyacı neyse alır istemesek bile
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…