Hala oluyorum ama yardıma ihtiyacım var :(

Benim yeğenim olursa kendimden hiç ayrı görmediğim için kardeşimi(tabi henüz evlenmedi) ama öncelikle açık açık sorardım daha erken bi vakitte bebek arabası yatak karyola vs birini almak için en azından annemle bir olup beşiği falan alırdım. Baktım ki ketum davranıyorlar sonrasında bir ihityacı alırdım ama yine de yegenime bir altın kunye vs alırdım, geline doğuma giderken çiçek mutlaka sonrası hoşuna gidecektir. Kesinlikle de maddi durumuma göre gelin hanıma bebeğinin ismi yazan bi kolye ya da küçük bir küpe yani jest çok mutlu edecektir, ya da bir arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi bakım seti vs mutlaka alırdım çok hoşuna gidecektir..

Canım ikinize de hayırlı olsun öncelikle. Bence kesinlikle ilgilen. Yengen şimdi birşey gerekmiyor dese de hediyeler herkesi mutlu eder. Onun bebeği senin de yeğenin. Bir de zaten şimdi çok hassastır duygusal olarak. Yengen için de birşeyler alabilirsin. Tavsiyem bebek için tulum takımı alabilirsin. Emzik, biberon, diş kaşıma aparatı gibi şeylerden bir set yapabilirsin. Hatta maddi olarak zorlanmıyorsan hem örgü, hem de penye kıyafetler alabilirsin. Yengen için de lohusa iç giysilerinden alıp hediye edebilirsin. Ve unuttum tabiki çiçek veya çiçek şekilli keklerden de doğum yapınca alabilirsin. Takı meselesi de künye, küpe veya çeyrek olur. Ama durumun uygun değilse zaruri de değil.

bebek kızsa eğer yeğeninize bilezik alabilirsiniz bebek arabalarını falan aldılarsa benim de annem hamile allah hepsini sağ salim versin sizinde bizim de kucağımıza ben kardeşim için bilezik alıcam :)

Abinizin size yaptiklarinin altinda kalmak istemiyorum diyorsaniz en iyiso otokoltuk gercekten. Anakucagi almis olabilirler ki anakucagi ilk zamanlarda otokoltuk olarak da kullaniliyor. Ama cocuk 1 yasina dogru hatya iri bebekse daha erken daha buyuk ve guvenli bir otokoltuga ihtiyac duyuyor ve onu henuz almamis olma ihtimalleri yuksek.

Gideceksin ebebege civile filan soyle kaliteli ghvenilir bir otokoltuk alacaksin ohh mis.

bebek kızsa eğer yeğeninize bilezik alabilirsiniz bebek arabalarını falan aldılarsa benim de annem hamile allah hepsini sağ salim versin sizinde bizim de kucağımıza ben kardeşim için bilezik alıcam :)

siz 29 yaşındasınız ve kardeınızmı olacak, maşallah annenız kaç yaşında

Bilezik bence. ☺ giyim kuşamları alınmıştır çocuğun.. Hem de altta kalmamış olursunuz. ☺

gercekten cok dusunceliymissinz biran gorumcemle kiyasladim da.gelininz cok sansli

Çok yakın değiliz aslında. Mesafeliyizdir.
Ama annelik ortak paydası yakınlaştırdı, çocukların arası az olması da daha anlayışlı olmamızı sağladı.
Normalde 2 haftada 1 annemde görüşürdük, bazen denk gelmez ayda bir vs...
Hamilelikle telefonda konuşmaya başladık :)
Beni 2 çocuğuma rağmen yeğenimin olması fikri baştan beri çok heyecanlandırdı.

3 yegenim var birine battaniye diğerine ana kucagı sonuncuya mama sandalyesi aldım gücüm bunlara yetti.
mama sandalyesi ortancaya oldu kısmen ilk o kullandı ama sonucta ablamın işine yaramıstı :)

Yarim altin takin.
Anneye cicek ya da bol fistikli bi pasta yaptirin.
fischer price in ana kucagi guzel, 18 kiloya kadar tasiyor, buyudukce sandalye gibi de kullaniliyor.
Ondan alabilirsiniz.
Ama hediyeyi dusunmek icin gec kalmissiniz.

iyi markalardan kıyafet alın bikaç takım bide ilk adım ayakkabısı... bide tam altın yeter bence... bebek çikolataları ve anneye doğum sonrası çiçek...

Elektrikli kendi kendine sallanan ana kucağı alın ,çok işe yarar ,hayat kurtaran bir eşya ,bebeğin ilk aylarında heleki; ileri geri yda sağ sol sallanan değil ama, rezonanslı sallananlar var Ebebekte

Cnm niye bu kadar uzuluyorsun evet onceden alinir da sanki doğmadan alınanlarla is bitiyor mu.. 1.5 aylık bebeğim var Allah bağışlarsa inan doğmadan herşeyini hallettigimi sandim. Ama her bebek kendine özel doğduktan sonra neler neler lazım oluyor. Tek besikle kalanı da pek görmedim. 2. Beşik lazım oluyor bazen 3. Ben görümcelerimden hiç birşey beklemedim aklıma da neden sormuyorlar diye de gelmedi bana normali bu çünkü. Doğumda geldiler yarim altın taktılar o kadar. Ne var bunda bu kadar abartılacak.. ihtiyacim olursa altını bozdururum ihtiyacımi alirim. Sende fazla dert etme illa dogum oncesi alacaksin diye kaide mı var takarsın altınını bitti gitti sıkma hamile halinle kendini

Eksiklerini önce bir araştır öyle al bence kullanışlı malzemeler alabilirsin mama sandalyesi , puset olabilir kiz bebekse altın küpe , isimli kolye erkekse isimli künye olabilir sade altın da alabilirsin...sen bilirsin..
Size de yengenize de hayırlı doğumlar ..

Bence bebek arabası, mama sandalyesi gibi birşey alma. Kendileri seçsinLer. Bunlar önemli. Altını yarım veya tam al. Ve birkaç tulum vs.

K KumkatNedir

içimdekini yazmadan geçemiyecesem

bu yiğen kızkardeşinden olsaydı ona hediye yapmak için 9 ay beklermiydin , hiç birşey yapmadan dururmuydun

mumkun değil

o yuzden boşuna kasma kendını , ne senın içinden geliyor nede geline ne yaparsan yap yaranamazsın

bunu biliyorsun o yuzden geri duruyorsun .NOKTA

Abimin eşi hamileyken ben düğün telaşından bi o tarafa bi bu tarafa koşturuyordum .. evlendım 3ay içinde kv eltim bi ton sorunlar oldu yeni bi aileye girdim ve alışma süren oldukça sancılıydı sonrasında hamile kaldım kendı derdime düştüm. Neden geç olsun ki çok mu dert bi şey alamamak onun mıktarınca hediye alırım sonuçta bu bebek daha doğmadı ve ben elım kolun sallaya sallaya gitmedim ihtiyacları varsa takımı bozdurup gene alabilirler .

Zira bu ablamda olsaydı şu durumda evet aynen öyle olurdu . Kimseye yaranma derdinde değilim kırılmasınlar yeter üzülmelerini istemem, size ve fikirlerinize saygı duyuyorum yorumunuz için teşekkürler.NOKTA

kızlar bugün akşam eşimle gidip hem aklım sende kaldı Görmeye geldık dıyeyım gende eksık varmı bakayım ona göre kendıme lıste oluşturur yarın alışverişe çıkarım
Eksiklerim varsa sizde fikir verin
Bebek için tam altın takmayı düşünüyorum anne için güzel onu değerli hissettırcek bi hediye bu kişisel bakım olur kolye olur kıyafet farketmez . Doğum yaptığında orkide gönderceğiz eşimle , büyük süslüde bi sepet yapmak istiyorum bı kaç takım zıbın ateş ölçer bebek ürünleri gibi , geri kalanlarına benek doğduktan sonra yavaş yavaş bişeyler alır götürürüm diye düşündüm Doğum sonrası için annemle bu hafta sarma börek kurabiye felan yapacağız ... sizce nasıl olur ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…