Hala şoktayım

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Erkek arkadaşımın memleketinden arkadaşları geldi. Bunlar beraber büyümüşler. Seni çok merak ediyorlar, akşama gidecekler dedi. Ben de erkek arkadaşımın evine gittim yani onlarla iki saat falan oturduk. Eve yeni geldim ama hala şoktayım. Arkadaşının biri yola çıkmadan duşa girelim dedi ve üçü birlikte duşa girdiler erkek arkadaşımda onlarla birlikte banyoya girdi. Ben sofra hazırladım yemek yiyip çıkacaklardı. Sofrada dayanamadım sordum banyoya üçünüz sığdınız dedim. Arkadaşının biri biz çok birlikte banyo yaptık hele bir kere Alp'i köpek şampuanı ile yıkadık dedi. Banyoda sabun düşürmece yaparız dedi bu espriden de bir şey anlamadım bu ne demek sizce? Erkek arkadaşım da kapatın şu konuyu dedi. Aşkım sakın beni gay falan zannetme gayet normal bir erkeğim dedi. Arkadaşı memleketten kuru incir getirmiş. Alp da bana verdi ye diye bu arada kendisi de yiyor arkadaşı da Alp'e fazla yeme lan zaten inzivaya çekildin duvarlara tırmanırsın dedi:26: Bir de arkadaşının biri biz Alp'in çocukluk arkadaşıyız dedi Alp'le evlendiğinde bizi de hayatına almış olursun dedi. Arkadaşlarını aştiye bıraktık beni de eve bıraktı yolda gelirken de sen onların konuştuğu laflara bakma biraz patavatsızlardır ama çok iyiler dedi ama ben hala banyo olayının şokundayım. Sizlerin erkek arkadaşlarınızın böyle garip arkadaşları var mı?

canım bunlar nasıl arkadas ayrıca bunlar nasıl muhabbetler boyle ,sabun esprısınde ıgrenc erkek esprısı galıba,hem 3 u banyo mu yapmıslar acaba kucukken baska bıseyler denemısmıdırler,ay kafam karıstı valla bende cok sasırdım

Yok artık daha neler. !!!

Bence kesinlikle dikkatli olmalısın. Erkek gibi erkekler özellikle bu tür şeylerden hoşlanmazlar.

Hele de bir bayanın yanında özellikle sakınmaları gereken bir durum bu!!!

vallaha ben böyle bişey daha ne gördüm ne duydum koru Rabbim:18::18::18: tahtalara vuracağım,şahsi fikrim yol yakınken kaç!!!!

Nur hiç sorma inan şoku atlamadım hala. Yolda nasıl üçünüz banyo yaptınız dedim. Ben banyoya girmedim traş oldum dedi. Ne var ki bunda dedi...

çok garip bi durum bu ya.yani bari erkek arkadaşın sana ayıp olmasın diye girmeseymiş dicem ama diğerleri de normal değil.küçükken yapılır böyle şeyler de bilmiyorum yaşınız kaç küçüklük alışkanlıkları da bi yere kadar diyorum

Ay bu nasıl diyaloglar..
Buram buram pis bir şekilde erkek muhabbetti bu olsa gerek böğğ.
Benim eşimin arkadaşlarıyla böyle bir muhabbeti ve banyo sefası olsa arkama
bakmadan topuklardım.(Allah korusun)Bilirdim ki bunun sonunda dahada şaşıracağım
şeyler olabilir değişik fanteziler..Arkadaşım üstelik bir bayanın yanında konuşulacak şeyler mi
bunlar?.İnzivaya çekilmeler bilmemne..Bence kaç kurtar kendini.
Ne demişler söyle bana arkadaşını sana kim olduğunu söylüyeyim..

hayırdır inşallahh......rüya mı, gerçek mi bütün bunlar.......:26:

Çok afedersin çüşşşşşş...
sabun düşürmek dediği ahlaksızca bir tabir...
google a yazsan biraz fikir elde edinirsin...

3 kişi? banyo?
öyle şey olur mu yaa...
değil çocukluk arkadaşı, kardeşi olsa insan yapmaz bunu yahu...

zaten yanında bile öyle müstehcen içerikli konuşmaları çok feci...

Nur hiç sorma inan şoku atlamadım hala. Yolda nasıl üçünüz banyo yaptınız dedim. Ben banyoya girmedim traş oldum dedi. Ne var ki bunda dedi...

tancım allahtan bu arkadasları ankarada degılmıs,hem erkek arkadasın yola gıtmemıs o nıye gırdı kı sevıyolar mı bırlıkte banyo yapmayı cok ılgınc cıdden

bence sen o erkek arkadaşım dediğin kişiyi bırak ve bence gerçek bi ERKEK arkadaş bul kendine cnm. yol yakınken .....

Kaaç kaç
İzini tozunu kaybettir..
Ne ara sor ne telefonuna çık. bitir bu işi gitsin.

hayır gelmez bu adamdan.

sapkınlık bu resssssmen.
mıdem bulandı Allahım sen koru esirge bunlar ne biçim işler.

ben olsam hemen evi terkerderdim.eli tutuyo ayağı tutuyo sakat değiller ya banyo yapamıcak kadar yada çocuk değil ya neden hep beraber giriyolar çok iğrenç bi durum ya.normal diye tabir ettiğimiz insanlarda böle bi alışkanlık yoktur kimsede ben böle bişi duymadım.sabun muhabbetinin de ayrı bir manası var iğrenç bir erkek muhabbetidir.incirde erkeğe güç verir öle hayırlısı hakkında

Kusura bakma canım ama bu kadarınada pes dogrusu. Birde senin yanında duşa girdiler öyle mi?
Dicek tek kelime bile bulamıyorum. Sen bu adamı hemen terket. Bundan sana hayır gelmez.. Ne demek ya 3 erkek? Çırılçıplak 3üde banyoda? Şaka gibi.. Kabus gibi. Sen yol yakınken bu işten vazgeç..

Kızlar inanın bunları yazarken ellerim titriyor. Yolda aştiye gidiyoruz yol kenarında güzel bir kız duruyordu. Arkadaşı öbür arkadaşına lan kıza bak çok güzel ama lovehandılları çıkmış dedi. O ne demek dedim bayanların bel kısmındaki et fazlalığına denirmiş aşk tutamağı demekmiş:26:

Küçücük bir erkek çocuk bile ergenliğe girdiğinde annesinden babasından utanır kendi banyosunu kendisi yapar.

Oglum 5 yaşında o bile tuvaletini yaptırırken annecim, babam yaptırsın diyor.

Kaldı ki bunlar affedersiniz ama eşşek kadar adamlar!!!

Vallahi çok sinirlendim bu nedir ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…