vallaha ben böyle bişey daha ne gördüm ne duydum koru Rabbim:18::18::18: tahtalara vuracağım,şahsi fikrim yol yakınken kaç!!!!Erkek arkadaşımın memleketinden arkadaşları geldi. Bunlar beraber büyümüşler. Seni çok merak ediyorlar, akşama gidecekler dedi. Ben de erkek arkadaşımın evine gittim yani onlarla iki saat falan oturduk. Eve yeni geldim ama hala şoktayım. Arkadaşının biri yola çıkmadan duşa girelim dedi ve üçü birlikte duşa girdilererkek arkadaşımda onlarla birlikte banyoya girdi. Ben sofra hazırladım yemek yiyip çıkacaklardı. Sofrada dayanamadım sordum banyoya üçünüz sığdınız dedim. Arkadaşının biri biz çok birlikte banyo yaptık hele bir kere Alp'i köpek şampuanı ile yıkadık dedi. Banyoda sabun düşürmece yaparız dedi bu espriden de bir şey anlamadım bu ne demek sizce? Erkek arkadaşım da kapatın şu konuyu dedi. Aşkım sakın beni gay falan zannetme gayet normal bir erkeğim dedi. Arkadaşı memleketten kuru incir getirmiş. Alp da bana verdi ye diye bu arada kendisi de yiyor arkadaşı da Alp'e fazla yeme lan zaten inzivaya çekildin duvarlara tırmanırsın dedi:26: Bir de arkadaşının biri biz Alp'in çocukluk arkadaşıyız dedi Alp'le evlendiğinde bizi de hayatına almış olursun dedi. Arkadaşlarını aştiye bıraktık beni de eve bıraktı yolda gelirken de sen onların konuştuğu laflara bakma biraz patavatsızlardır ama çok iyiler dedi ama ben hala banyo olayının şokundayım. Sizlerin erkek arkadaşlarınızın böyle garip arkadaşları var mı?
canım bunlar nasıl arkadas ayrıca bunlar nasıl muhabbetler boyle ,sabun esprısınde ıgrenc erkek esprısı galıba,hem 3 u banyo mu yapmıslar acaba kucukken baska bıseyler denemısmıdırler,ay kafam karıstı valla bende cok sasırdım
Nur hiç sorma inan şoku atlamadım hala. Yolda nasıl üçünüz banyo yaptınız dedim. Ben banyoya girmedim traş oldum dedi. Ne var ki bunda dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?