Hala şoktayım

banyoda ne yaptınız sırtlarınızı mı keselediniz deseydin. valla şimdi eşime okudum da yazdıklarını kesinlikle ama kesinlikle GAY dedi. o kız hala uyanamamışmı dedi. bir an önce ondan kurtulmaya baksın dedi....

Senin yanında bu kadar rahat, pervasız, erkek muhabbeti yapmalarını hazmetmemelisin.

Ama kusura bakma ama sen bu rahatlığı vermişsin heriflere(daha kibar olamayacağım)

Bu bile banyo meselesi yanında nurlarla yıkanmış kalır.

valla cnm eşimin dediklerini yazıyorum çünkü sonuçta o bir erkek olduğu için ...allah ona gerçekleri göstermiş gözünün önünde 3ünü bir araya getirmiş . gözüyle görsün inansın diye diyor. valla bence hemen bi msj at bitti diye görüşmeyelim diye daha fazla zamanını harcama o kişi için

Konu sahibi arkadaşım çok özür diliyorum en başta ama şöyleside var;
Sakın üstüne alınma ama Allah korusun neleri var..
Farz etki üç erkek ve evde tek bir bayan var ki sende böyle birşeyin içindesin..(ben örneği sizin üzerinizden kurmamaya çalışıyorum)
Oldu ki gözleri döndü kıza saldırabilirlerdi.
Çünkü üç erkek banyo yapacak kadar gözü karaysa herşeyi yapabilirler herhalde.
O yüzden şükür et ki senin psikolojini mahvedecek birşey yapmamışlar.

şaka gibiiiii ayrıca sevgilin madem girmemiş banyoya traş olmuş içerde sen varsın sonra olsaymış traşınııı töbe yarabbimmmmmmm

Arkadaşını Söyle Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim.
Sevgilinizin Çok Seviyesiz Arkadaşları Varmış.
Arkadaşlarının espirilerine şakalarına hopp pişşttttt deyip susturacağına onların seviyesinee düşüyor.
Ne Günlere Kaldık Ya RABBİM..

Son düzenleme:
Bu ne ahlaksızlık çok afedersin ama cidden ohaaa..!! Bir erkek nasıl kabul eder ya sevgilisi yanındayken arkadaşlarının banyoya girip duş almasını..!Her ne kadar kaç senelik arkadaşı olsa bile ayıp be..Haa bide aynı banyoya 3 erkek..! Wala canımm k.bakma ama ciddi görseydi ilişkinizi kesinlikle bu şekilde davranmazdı..Yol yakınken onuda arkadaşlarınıda şutla..!

ayyyy bu insanlar normal değil bence ,birde sana söyledikleri normal mi?
sabun düşürmek ne ya:))))) arkadaşın biri argo demiş ama tam bilmiyorum

kardeş sen hemen o kiişiyi terket valla asıl şoku sabun düşürmeyi biraz araştırınca yaşayacaksın

Ben de mesajın başını okurken devamında böyle bir şey mi oldu acaba diye geçirdim içimden.

cnm evet haklısın allah korusun .hayatı boyunca mahvolurdu artık günlerce. allah korumuş.. neyseki bu 3 kişi biribirleri ile idare eden kişilermiş anlaşıldığı üzere. bu yönden bakılınca da allah korumuş konu sahibi arkadaşımızı

ya canım bunlar bıldıgın sapık,allahım ya nasıl bı muhabbet hele kı senın yanında dengesızler

Gay, iki cinse ilgi duyuyor bunlar gerçek olamaz heralde benim erkek arkadaşım kadın doğum uzmanı, diğer arkadaşlarıda doktor bunun meslekle ilgisi yok diyeceksiniz ama anlam veremiyorum.

beni rahatsız eden onların cinsel tercihleri yada hareketleri değil açıkçası. vahim olan erkek arkadaşının senin yanında böyle saçma sapan ahlaksız konuşmalarına izin vermesi. seni sahiplenmiş sevmiş saygı duymuş olsaydı bunlara izin vermezdi. gerçekten çok sinirlendim ben okuyunca. allah kurtarsın seni bi an önce bu sevgiliden

Gay, iki cinse ilgi duyuyor bunlar gerçek olamaz heralde benim erkek arkadaşım kadın doğum uzmanı, diğer arkadaşlarıda doktor bunun meslekle ilgisi yok diyeceksiniz ama anlam veremiyorum.

Hepsi de doktor diyince Akdeniz Üniversitesindeki olaylar geldi aklıma.

Bilenler bilir.!!!

benim erkek arkim böle bişi yapmaz hatta böle bişeyin muhabettini asla yapmaz:S helede onun arkdaşları bu tarz muhabbetleri benim yanımda yapcak benim sevgilim suscak hiç olmaz senin ağırlığın olmalı:S senin yanında nasıl bu muahbetti yaptılar şok şok yani:S saygı!!!yoksa ilişki nere giderkii!!

böle doktorlar da varsa yazık valla...
sizin mesleğiniz ne merak ettim doğrusu...

okurken bile şok oldum....yeri geliyo 2 kız kardeş yada 2 erkek kardeş aynı banyoda yıkanmıyo...

ürolog mu diğer ikisi...

size sağlıklı birliktelikler diliyorum....

Ya hiç normal birşey değil bu. Çok ama çok tuhaf. Akıl almıyo..! Sende ağzını açıp 2 laf edemedin mi ya? Nasıl erkek bunlar?

oha yani üçünün banyoya girmesi oldukça abes ve saçma bişey erkek arkadaşın normalde değil 3 kişi banyoya girmek sen bayan olarak o evdeyken bence erkek arkadaşları girip banyo yapmamalı sen gelmeden girip yapsalarmış tek tek sıra ile banyolarını erkek arkadaşın banyo yapmamış olsa bile neden onlarla birlikte banyoya giriyor ve zaten bunun önceside varmış bence çok miğde bulandırıcı kokular var bu işin içinde ayrıca senin yanında yaptıkları muhabbetlerden sonra normal olan erkek arkadaşının onları sonsuza dek hayatından çıkarmasıyken o birde üstüne üstlük uğurlamaya gitmiş bence biraz önce kurtul erkek arkadaşın biseksüel bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…