Muhtesem bir yorumOkuyorsunuz, ogretmen oluyorsunuz ama kök zihniyeti degistirmeniz gereken bir egitim neferi olacağınıza kendiniz de o yola giriyorsunuz. Ben sizin gibi insanlarin ogretmen olmasini kabullenemiyorum. Toplumu çağdaşlık seviyesine getirmeniz lazimken, halanızın ogluyla evlenmeye çalışıyorsunuz.
Bazı yerlerde bu normal karşılanırken bazı yerlerde izin verilmez. Ama bu yanlış manasına gelmez. Benim annemle babam da kuzen çocukları bizim burada normal. Tutup da siz bunu eğitimci kişiliğime bağlamanız hoş olmamış. Çağdaşlığı ve eğitimciliği sizden öğrenecek değilim. Ayrıca ortada dinen de yanlış olan birşey yok.Okuyorsunuz, ogretmen oluyorsunuz ama kök zihniyeti degistirmeniz gereken bir egitim neferi olacağınıza kendiniz de o yola giriyorsunuz. Ben sizin gibi insanlarin ogretmen olmasini kabullenemiyorum. Toplumu çağdaşlık seviyesine getirmeniz lazimken, halanızın ogluyla evlenmeye çalışıyorsunuz.
Estağfurullah. Ben farklı bi anlam çıkarmışım okuduğumdan, o yüzden öyle bi yorumda bulundum kusura bakmayın. Verdiğiniz örnek doğru ve istisna evet. Benden de sevgiler.
Tamam iste, Kuran gayet cagdas ve gunumuzu kapsayan bi kitap ve bu tarz akraba evlilikleri yasak edilmemis, haram denmemis, tercih edip etmemek ayri ama haram diye fetva vermek, ustune ensest diye insanlari resmen ahlaksizlikla suclamak cok yanlis..
Boş boş konuşma ya.Başınıza taş yağsın inşallah ta , nesliniz tükensinnn
Dik alası.... Kardeş çocukları kardeştir ya. ...Aynı şey degil abartmayın.
Ama bende kuzenler arası akraba evliligine karşıyım.
Ensestlikle alakası yok. Biraz araştırın öyle yorum yapın. Yalnız sizin yetistiğiniz çevrede normal karşılanmıyor olabilir. Dinen bir sakıncası yoktur.Ensest de bu aralar arşa çıktı!
Aynen öyle bizim burda yaygın.Kuzene nikah düşüyor ama kalkıp da herkes kuzeniyle evlenecek değil ya? Bu kuzenlerle evlenme durumunun yüksek olmasının nedeni aman kızım yabancıya gitmesin aman oğlum yabancıya gitmesin düşüncesi. Eh bir de eskiden insanların soyunun artması gerekiyormuş galiba çooook eskiden o zaman müsade edilse de şimdi habire kuzenle evlenmenin tercih edilmesinin nedeni ne ola ki? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?