Halamın hasta kocası son duruma yorum ...

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık

fedakarlığın b.kunu çıkarmışlar ama. ayrı eve çıkma imkanları varsa neyi beğenmemezlik ediyolar ki? iyi sabretmişsin.
Eve çocuklarıyla baktık çocukları diyor ki siz kalmayacaksınız onlar kalacak e sen bul o zmn güzel ev sanki satın alacaklar 1 hafta bile sabredecek halim kalmadı ..sanki zorunluymuşuz gibi davranıyolar onlara bakmaya...

çocukları varken sana ne hacet? bence kullanılıyor olabilirsiniz. al karşına konuş açık açık. son bi hafta vs diye.

sabır, sabır, lütfen sabır. böyle bi hastalık sırasında böyle kesin ters cevaplar vermeyin. yarın bir gün bişey olur sana da kabahat bulurlar, sana da vicdan yaptırırlar...

sabır, sabır, lütfen sabır. böyle bi hastalık sırasında böyle kesin ters cevaplar vermeyin. yarın bir gün bişey olur sana da kabahat bulurlar, sana da vicdan yaptırırlar...
Sabredecek durumum kalmadı artık onlar iyileşecek ben hasta olucam elimden gelenide yaptım vicdan yapmıyorum artık evi benimsediler gitmiyorlar gidin desemde

Tatlı dille 100 kere söyledim halama o kadar sıkıntısını çektik şimdi kötü ayrılacaz yani

2,5 ay bakarsın. 1 gün bakmayınca kötü olursun. bu işler böyle. tamam kanser zor hastalık. geçmiş olsun allah şifa versin de ortada çocukları vs. ayrı eve çıkma imkanları da var. sırf gereksiz kapris yüzünden çıkmıyolar. sizin günahınız ne.

Sabredecek durumum kalmadı artık onlar iyileşecek ben hasta olucam elimden gelenide yaptım vicdan yapmıyorum artık evi benimsediler gitmiyorlar gidin desemde

Allah sabır versin size. bizim de yakınlarımızda kanser olanlar olmuştu ama hasta ve yaşlı halleriyle çocuklarına yük olmak istemeden kendi başlarının çarelerine baktılar, tabii herkes elini uzatıp destekledi. bunlar yüzsüzmüş haklısınız. ama böyle bi hastalığa yakalanan insanların da yakınlarının da psikolojisi düzelmemek üzere bozuluyo. sabredin... Allah kimseye vermesin

Daha Öncede yazmıştım konunuza bu hala garip. Yok yemeği balkonda yap, yok çocuklar gelecek falan filan. Bence çok memnunlar hallerinden rahatsız değiller.

Bence babanız girsin devreye gelsin aileniz konuşsunlar. Bi kaç gün içinde ev bulun taşınsınlar.

Benimde ailemde tedavi olan insanlar vardı. Büyük halamız tam 4 sene tedavi gördü aralıklarla. Böyle uzun sürerse ne olacak.
Artık bunları akrabalık hatırını için elimizden geleni yaptık bundan sonrası zor oluyor. Eşimin artık sabrı kalmadı deyin.

Bir ailenin yanında duruyorlar. Adam hasta, ev tutacak imkanları var ama manzara olmadığı için mi beğenmiyorlar.
Allah şifa versin. Bence sizin yanınızda kurulu düzenle oturmak daha kolay geliyor.
Yaşadıkları eminim çok zordur. Ama imkan varken ayrı kalmak kendileri için de daha rahat olacaktır. Siz zaten eminim öyle bir durumda da yardım edersiniz. Gerekirse yemeklerini de yapar götürürsünüz.
Şu durumda Allah size de kolaylık versin.
Git deseniz vicdan yaparsınız, halanızla kötü olursunuz. Kal deseniz sizin de imkanınız, sabrınız bir yere kadar.

İyilikten maraz doğar diye buna demişler işte. Siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız. Ocakları evi bulsun anne babasını yerleştirin.Gitmek istemiyorlar çünkü burada çok rahatlar yemekler önlerine geliyor her türlü ilgi ikram yapılıyor. Hasta insana dayanamam ben de elimden geleni yaparım ama sizinkiler suyunu çıkardı.Verdiginiz süre boyunca bir şey söylemeyin ama hala ev bakıp gitmiyorlar sa konuşun kalp kırmadan. Bu şekilde devam ederse sizin evliliğinin bozulacak gibi

Bencede çok rahatlar evde misafir gibi olan biziz ..benim rahatsız olmamdan etkilenmiyorlar yüzüm yumuşak sanırım eşim konuşsun diyorum küsselerde umrunda olmayacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…