Halamın hasta kocası son duruma yorum ...

Evi satında almayacaklar oturacakları 4-5 ay o kadar değişik bahaneleri var ki ev için ben diyorum özellikle beğenmiyorlar yine evimde kalmak için

Tatile değil tedaviye geldiniz çadır kurmaya gerek yok manzarası yok diye evden vazgeçmeyin yeterli deseydin gerçekten ilk konuda çok üzüldüm yorum bile yapamadım ama bu kadarı da fazla

İyice b.. çıkarmışlar. Önceki konunuzu da okudum açık şekilde duygu sömürüsü yaparak sizi kullanıyorlar. Müsaade etmeyin yoksa hem sağlığınızdan olacaksınız hem de evliliğiniz tehlikeye girecek. Eşinizin de sabrı taşmak üzere.

Pardonda daha ne istiyorlar ben burada size genç evli çifte üzülüyorum
Yani onlar tedavi olacak ama baktıkları şeye bak yok ev şöyle böyle açık açık söyle
Başlarının çaresine baksınlar insanda biraz çekinme olur çok ayıp kendi evlatları gelsin baksın

Artık söyleyin yani önceki konunuzda kararsız kalmıştım ama abartmışlar bu sefer. Sizin de bi düzeniniz var odanızdan bile etmişler. Onlar değil siz misafir olmuşsunuz. Eniştenize Allah şifa versin zor hastalık ama siz elinizden geleni yapmışsınız

O yatak odasını vermeyecektiniz.

Kesinlikle..
Hasta diye özen gösterildi vicdan yapıldı ama 2 buçuk ay koltukta yatsalardı daha çabuk tutulurdu o ev. Ser topla derdi bile yeterdi. O zaman hiç unutmazlardı o evde misafir olduklarını..

Bazi insanlar, insani iyilik yapmaktan sogutuyor , laf soyleyince de siz kotu oluyorsunuz.Sabir da bir yere kadar degil mi ?

Bencede çok rahatlar evde misafir gibi olan biziz ..benim rahatsız olmamdan etkilenmiyorlar yüzüm yumuşak sanırım eşim konuşsun diyorum küsselerde umrunda olmayacak artık

sizin anneniz babanız yok mu onlar neden mudahale etmıyorlar ,
karsınızdaki HALA ne yapasan yaranamazsın o yuzden şartlarını çok zorlama

Evet ben de onu merak ettim. Anneniz babanız müdahale etse ?
Kendi çocuklarında niye kalmıyorlar ?

Onlar da biraz anlayışlı olsunlar ama 2.5 ay kalmışsınız Allah razı olsun diyip ev bulsunlar çocukları varmış madem gelip ev bulsunlar gerekirse yanlarında kalıp ilgilensinler

Hasta bir insana git demek zordur.Onlarda düzgün havalı bir ev istiyorlardır . O hasta adamin da tadi yoktur ki şimdi hiçbir yere sıgamaz umarım şifasını en kısa sürede bulur.Evet siz ilgilenmişsiniz çok güzel biraz daha sabretseniz kalbi kırılmasın .
Çocuklarından biri yanınıza gelse onlarla ilgilenseler belki sizde biraz rahat edersiniz

Halanızın çocukları kaç yaşında? Ne işle uğraşıyorlar? Gerçekten bu devirde birçok kişinin yapamayacağı şeyi yapmışsınız.

Akrabalarınızda iyi niyet olsaydı, tedaviye başladıkları zaman doktorlarıyla konuşup, tedavinin süresini sorup ona göre ‘kendimize ev tutalım sizde yeni evlisiniz rahatsızlık vermeyelim’ diyebilirlerdi. İşi bu kadar yokuşa sürdüklerine göre hallerinden gayet memnun gözüküyorlar.

Bu işin sonunda her türlü siz kötü olacaksınız, o yüzden daha fazla sabır falan etmeyin. Çok bilmiş çocukları havadar bir ev tutsun madem. Ayrıca ben halayı da yüzsüz buldum. İnsan kullanıyorlar resmen.

Hem belki tedavi senelerce sürecek senelerce sizde mi kalacaklar? Böyle saçmalık olur mu? Hayır sizin ana babanız olsa neyse de hala ve enişte ya bu, kendi çocukları sorumluluk almalı

Anne babaniz niye size sahip çıkmıyor?
Yoksa babaniz da kizinin enistesine bakmaya mecbur oldugunu falan mi düşünüyor?

Bence akrabalar,anne/babanız,hatta kendi çocukları bu süreçte kendileri sıkıntı yaşamamak için sizi kurban edecekler,başkanız ne olur diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…