- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Evi satında almayacaklar oturacakları 4-5 ay o kadar değişik bahaneleri var ki ev için ben diyorum özellikle beğenmiyorlar yine evimde kalmak içinBir ailenin yanında duruyorlar. Adam hasta, ev tutacak imkanları var ama manzara olmadığı için mi beğenmiyorlar.
Allah şifa versin. Bence sizin yanınızda kurulu düzenle oturmak daha kolay geliyor.
Yaşadıkları eminim çok zordur. Ama imkan varken ayrı kalmak kendileri için de daha rahat olacaktır. Siz zaten eminim öyle bir durumda da yardım edersiniz. Gerekirse yemeklerini de yapar götürürsünüz.
Şu durumda Allah size de kolaylık versin.
Git deseniz vicdan yaparsınız, halanızla kötü olursunuz. Kal deseniz sizin de imkanınız, sabrınız bir yere kadar.
Tatile değil tedaviye geldiniz çadır kurmaya gerek yok manzarası yok diye evden vazgeçmeyin yeterli deseydin gerçekten ilk konuda çok üzüldüm yorum bile yapamadım ama bu kadarı da fazlaHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
O yatak odasını vermeyecektiniz.
Bazi insanlar, insani iyilik yapmaktan sogutuyor , laf soyleyince de siz kotu oluyorsunuz.Sabir da bir yere kadar degil mi ?Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Bencede çok rahatlar evde misafir gibi olan biziz ..benim rahatsız olmamdan etkilenmiyorlar yüzüm yumuşak sanırım eşim konuşsun diyorum küsselerde umrunda olmayacak artık
+1Hoş bir durum değil ama sabır etmekte fayda var. Kul bilmezse Allah bilir.
Kulu boşverin. Allah rızası için yardımcı olun.
+1 kesinlikle yatak odasından çıkarın ve halanıza diyin eşim odasını istiyorO yatak odasını vermeyecektiniz.
Hasta bir insana git demek zordur.Onlarda düzgün havalı bir ev istiyorlardır . O hasta adamin da tadi yoktur ki şimdi hiçbir yere sıgamaz umarım şifasını en kısa sürede bulur.Evet siz ilgilenmişsiniz çok güzel biraz daha sabretseniz kalbi kırılmasın .Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?