- 29 Aralık 2017
- 295
- 236
- 18
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Hastalıklarını anlayabiliyorum zor Allah şifasını versin ama nankörlükte yutulur birsey degil nedir bu insanların birbirine yükü yaHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Eve çocuklarıyla baktık çocukları diyor ki siz kalmayacaksınız onlar kalacak e sen bul o zmn güzel ev sanki satın alacaklar 1 hafta bile sabredecek halim kalmadı ..sanki zorunluymuşuz gibi davranıyolar onlara bakmaya...
Vallahi işin ıyice suyunu çıkarmışlarEve çocuklarıyla baktık çocukları diyor ki siz kalmayacaksınız onlar kalacak e sen bul o zmn güzel ev sanki satın alacaklar 1 hafta bile sabredecek halim kalmadı ..sanki zorunluymuşuz gibi davranıyolar onlara bakmaya...
Bencede bu evde sonsuza kadar oturun diyen yokonceki konunuzu biliyorum. babaniz ya da anneniz uygun dille ev satin almayacaksiniz tedavi bitesiye kadar basinizi sokcak yer olsa yeterli. cocuklara geleli epey zaman oldu onlarin da duzenleri var diye konussun bence. . aileler isin icine girimce anlarla xaten esinize gerek kalmaz. Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?