- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi nefesnefese
-
Çok yakın çevremde yaklaşık bir ay sonra olacak biliyor musunuz ? Ve ben asla saygı duymuyorum onlara. Hadi şimdi neyse de sakat çocukları olursa yüzlerine tükürüp bundan sorumlu olduklarını hatirlaticamBuna biz karar veremeyiz. Ben böyle düşünüyorum size de saygı duyarım. Çevrenizde rastlamamış olduğunuzdan gerçekten yadırgayabilirsiniz
Bakın dikkatlice okuyun akraba evliliğinin doğruluğu tartışılır demişim siz sanki savunuyorum gibi cevap vermişsiniz. Ben sadece bu durumu tamamen ona bağlamıyorum dedim . Çünkü etrafımda hem iyi örnek hem kötü örnek var . Saygı duyduğumu söylemişim fikrimin kaynağını sormuşsunuz.Sizin dusuncenizin kaynagi nedir acaba tüm dünyanın bilim adamlarına karsilik gerçekliklere dayanan gerçek kanitlarla genetik ile ilgili bir şeyler vardır mutlaka elinizde.
Benim çevremde de var ama dediğim gibi hiç sıkıntısı olmayanlar da var ben zaten evliliği savunmadım sadece tamamen bu duruma bağlamıyorum dedim ve bunu tartışmak için söylemedimÇok yakın çevremde yaklaşık bir ay sonra olacak biliyor musunuz ? Ve ben asla saygı duymuyorum onlara. Hadi şimdi neyse de sakat çocukları olursa yüzlerine tükürüp bundan sorumlu olduklarını hatirlaticam
o ruyayla terk kismi cok iyi yalniz, filmlerde bile olmazçok dürüstmüş bir rüyayla kızı terketmiş. o kızın hayalleri ne durumda şimdi. "beni terketti kuzeni için" yani bari bi kızdan helallik alın
hala ve çocukları 3. dereden akraba oluyor yine de bu riski unutmayın
güzel bir bahane. tanımadığın biriylen evlenilmess çünküo ruyayla terk kismi cok iyi yalniz, filmlerde bile olmaz
başka insan kalmamış gibi neden akraba hiç anlamam Rabbim korusun yani 7 kuşak öteden olsun bana cok yanlış geliyo benim için kardeşsiniz ayrıca dünya nüfüsunu 7 milyonken üreme adına caizdir olabilr ama 7 milyar gibi bi nüfusta bence caiz falan değil üreme adına ademle havvadan olanlar evlenmiş caizmiş şimdi caizmi bi düşünün isterseniz
Eşimin kuzeni evlendi 2 yıl önce davetiyedeki soyisimler aynıydı gelininde damadında evet herkes ama herkes eşimde dahil ayıpladı yuhhh kardeş kardeşin koynuna giriyo diyenler bile oldu burdada bi arkadaşımı teyzesinin oğluyla evlendirmişler sırf tek oğlan mallarımızı kimse yemesin diye kız kocaman süslü büslü evde oturuyo para desen biz eşimle gece gündüz çalışsak yinede bi araya getiremiyeceğiz kadar fazla gel gör kiii yıllarca tıpda dahil uğraşmalarına bebek olmuyo kız bittim tükendim dediğimde kendilinden hamile kaldı ve şuanda beyin özürlü 4 yaşında oğlu var çoçuk bu dünyadan tek besleniyo hiçbir alakası yok hiçbir yerini oynatamıyor anne bitti tükendi daha 4 yaşında olmasına ragmen bu çoçuk lanet olsun paraya pula diye isyanda kaçkez döndü ailesinin yanına ama geri geldi o bebeğin tedavisine anca eşinin maddi gücü destekler sonuç yurtdışı ve türkiye yine doğurursa 100/99.9 hasta olur bebek demiş neye yaradı onca para pul evladım öyle acı çekecek isterse tüm dünya benim olsa istemem heee illada sakat olacak diye de bi kural yok ama inanın çevremden gördüğüm kadarıyla fiziksel sağlıklı ama iç organları hasarlı çok çoçuk gördüm seçim sizin konu sahibi milletin ne dediği çok önemli olmasın sizin için evletlerımdan bi gr öne geçmez milletin lafı benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?