Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim size sormak istediğim sey ameliyat olalı ne kadar oldu acaba ve şişlikler ne durumda üc aya şişlikler tamamen inermi acaba ocakta ameliyat olcam uc ay sonraya düğümnüm olcak kafam bu sebepten karışık

Canım nasıl oldun alıştınmı iyice çevrendekilerin tepkileri nasıldı ay anlat biraz şütfen :))

@

Ay kizlar foruma ancak girebildim malum iş başı yapinca. Oncelikle burnuma cok alistim cevremde olumsuz tepki veren hic kimse olmadi herkes yakistigini ve dogal durdugunu soyluyor. Ben de cok mutluyum dun kontrole gittim Haldun Bey'de bir olumsuzluk olmadigini soyledi. 2 hafta sonra bir kontrol daha var. Cok mutluyum =)

evett nasıl gelişmelerr :) çok merak ediyoruzzz

Bunlar ameliyattan sonra 13.gun ve 15.gun fotograflarim sisliklerim giderek azaliyor burnumun seklide oturuyor yavas yavas.

Eklentiler

• 20141201_130503 (337 x 600).webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 1.990
  • 20141204_213103 (337 x 600).webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.466
  • IMG_20141128_190038.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.450
Bunlar ameliyattan sonra 13.gun ve 15.gun fotograflarim sisliklerim giderek azaliyor burnumun seklide oturuyor yavas yavas.
Muhteşem inşallah hep böyle sorunsuz geçer kontrollerin senin adına çok sevindim canım gerçekten çok doğal bi burun olmuş vede çok yakışmışşşşş

Ilk ekledigin fotograflara gore sislerin azalmis kuculmus guzellesiyor daha da. Valla gordukce daha bi guvenmeye basladim doktora aksilik cikmazsa insallah subat gibi doktora ulasip agustos gibi ben de olurum gelismeleri merakla takip ediyorum

Ilk ekledigin fotograflara gore sislerin azalmis kuculmus guzellesiyor daha da. Valla gordukce daha bi guvenmeye basladim doktora aksilik cikmazsa insallah subat gibi doktora ulasip agustos gibi ben de olurum gelismeleri merakla takip ediyorum

Umarim bir aksilik cikmaz. Yavas yavas koku almayada basladim

Merhabalar kusurabakmayın çok uzun zamandır giremiyorum foruma. benim şuan 4,5 ay oldu görüntüsünden vs çok memnunum. şimdi sorunuza geldiğimde bünyeden bünyeye fark olduğunu öncelikle belirteyim ama lk ameliyat şişiliklerinin inmesi ilk 10 gün ve 20 günü buluyor daha sonrasındaki geçen süreçte ödem atmaya başlıyor vucüdunuz. benim 3. ayımda gayet normaldi hiçbir sıkıntım yoktu ha evet yüzüm ameliyat olduktan sonra %100 şiştiyse 3. ayda onun %10u bile kalmamıştı diyeyim :) Günden güne şişilikler inecek ve şekli oturacak :) ben çok şükürler olsun ki çok çok çok çok çok memnunum, yani o kadar doğal ki herkes kendi burnum sanıyor. Hatta estetik olduğumu bilmeyen ama estetik olmaya karar veren bir arkadaşım doktora senin burnunu örnek gösterdim dedi :)

Haldun Bey çok ilgili ve özenli bir doktor gerçekten, senin de çok güzel olmuş burnun^.^

Kızlarr bende 26 aralıkta oldum haldun beye ameliyatımı şuan bile morluklarım çok az ama yüzümde şişlikler çok bugün tamponlar çıktı cumarteside atel çıkıcak gram ağrım olmadı rüyada gibiyim ocak ikinci hafta ukraynaya döncem o zaman bütün süreçleri gösteren bir albüm yüklüycem güzelce merak edenlerede fikir olur darısı tüm isteyenlere :)

Vallahi merakla bekliyorum albümünü canım:) bende inşallah mart başında haldun beye burun ameliyatı olucam,inşallah çok güzel bi burnuşum olur:)))

Hey beybi! :)

Harika olmus burnun. Coook yakismis canim. Gule gule kullan. Cidden cok begendim. Saglikla ve guzellikld kullanmani diliyorum :)

Haludun bey revizyonda nasil? Bilgin var mi acaba?

Hey beybi! :)

Harika olmus burnun. Coook yakismis canim. Gule gule kullan. Cidden cok begendim. Saglikla ve guzellikld kullanmani diliyorum :)

Haludun bey revizyonda nasil? Bilgin var mi acaba?

Cok tesekkur ederim canim. Duzenli kontrollere gidiyorum ama burnumun şekli cok degisiyor zaman gectikce =)
Revizyon konusunda Haldun Bey "bana revizyon icin gelen cok hasta oluyor " demisti fakat revizyonda ne kadar basarili tam anlamiyla bilemiyorum ama muhakkak ki iyidir =)

Gecmis olsuunn=) albümü de heyecanla bekliyoruz.

Gecmis olsuunn=) albümü de heyecanla bekliyoruz.
Album gidince yapcam simdi bir iki resim atiyorum bak bakalim : )
Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk

Eklentiler

• CYMERA_20150107_003459.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 1.187
  • DSC_0644.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 781
  • DSC_0702.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 827
Son düzenleme:
A a ben seni.gormustum.hastanede ben kontrole.gitmistim sende alcini cikaricaktin

Album gidince yapcam simdi bir iki resim atiyorum bak bakalim : )
Burun sekli olan resim sagdaki 8 gunluk soldaki 10 gunluk diger resimdede uzun sacli olan benim oda 10 gunluk

Yani o fotograftakiler senin 10 gunluk buruncugun mu=) inanilmaz, morluk bile yok ben hala sis mor bir surat ariyorum fotograflarda yok. Simdiden bile cok cok dogal duruyor.

Canım harikasın masallah yane kadar para verdin randevuyu muayeneden ne kadar sonraya veriyorum ben revizyon olcam
Canim merhaba,
Oncelikle tesekkur ederim begenin icin. Tum ameliyat bana 4000 tl'ye mâl oldu. (Muayene ucreti, oda masrafi, tahliller, ameliyat vs.) Temmuz ayinda Haldun Bey ile gorusmeye gittim kasimin 18inde ameliyay gunu verdi. Ki ben zaten Kasım ayinda olmak istiyordum cok da guzel rastlanti oldu. Revizyon dalinda da cok basarili oldugunu duymustum Haldun Bey'in.

kızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)

Eklentiler

• 20150113_195930.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 749
  • 20150113_195958(1).webp
    25 KB · Görüntüleme: 788
  • 20150113_200054.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 879
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…