- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence seni her yoldan rahatsız ederse ozaman eşinle paylaş yoksa sinek küçük isede mide bulandırıcı olur onada gerek yok bekleyin tel çıkmayın nr biliyorsanız yada sesini tanıyınca hemn kapatın suratına korktugunuzu belli etmeyinEşim evleneceğimiz zaman bana geçmişimle ilgili hiçbirşey sormadı yaşanmış bitmiştir bana en ufak birşey anlatma dedi o yüzden anlatmadım. Şimdi kararsız kalıyorum o yüzden.
Esin sakin anlayışlı bir yapıya sahipse anlat hiç durma derim ama değilse bekle biraz aramaz belki bidaha biraz sabret baktın olmuyo öyle söylekızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum
Ben olsam anlatırdım. Başka şekilde öğrenirse yanlış anlayabilir.kızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum
Karaktersiz embesil.nasil hak görüyorsa kendinde seni aramayı.esinle paylaş ama bir daha aramaz diyorsan da eşinle sorun olmasın diyorum.benim başıma gelseydi ne yapardım bilmiyorum ama.kızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum