• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halen elim ayağım titriyor

Ben olsam güzellikle anlatırdım sonuçta sizin suçunuz yok şerefsiz bulmuş numaranızı aramış gıcıklığına daha çok musallatta olabilir en azından eşiniz bilsin ki zor durumda kalmayın aranızdaki güven sarsılmasın konuşursanız da bizi bilgilendirin lütfen

valla boyle konular genelde filmlerde olur ve eşim hep söyle kocan söylemezsen başına daha cok bela açarsın der ,

bence söyle o gerekenı yapar

118de olsa nasıl buluyor telefonu? sonuçta evlendin soyadın değişti. bir kere aramıştım 118i uzaktan bir akrabamızdı cenaze için bulamamıştık numarasını, çağrı merkezindeki kadın bana il ilçe sormuştu sizin nerede oturduğunuzu nerden biliyor eski sevgilin?

Bu adam sizi bi sure daha rahatsiz edecek gibi duruyor..
Kapattiginiz halde aramasindan belli..
Ya o anda esiniz yaninizda olsaydi..

Bu durumu esinizden saklamayin ve oldugu gibi anlatin..

Esiniz, adamla bir iki dakikada olsa evlendim evlendin vs muhabbetleri yaptiginizi ogrendiginde yani konusmanin icerigini ogrendiginde size kizar mi ?
Eger kizacaksa muhabbet icerigini oldugu gibi aktarmayin,aradi ve bir daha aramamasini soyledim diyip gecistirin..

kızlar direk konuya giriyorum. Yaklaşık 1 senedir evliyim ve çok şükür çok mutluyum. 4 sene önce bir erkek arkadaşım olmuştu ve 3ay gibi kısa bir süre sonra ayrılmıştık. Bugün sabah EV TELEFONU çaldı açtım ve ben C.. tanıdın mı dedi o an telefonu kapatmak istedim ama donup kaldım kapatamadım nasılsın diye sordu ben de evlendim dedim o da evlenmiş hatta çocuğu olmuş ama mutlu değilmiş vs zırvaladı. Ben de ben çok mutluyum eşimi de çok seviyorum bir daha aramanı da istemiyorum diyerek telefonu kapattım. Telefon bir kaç kere daha çaldı ama açmadım başıma bela olur mu acaba ev telefonunu 118lerden bulmuş anladığım kadarıyla, eşime durumu anlatsam mı kendimi çoook suçlu hissediyorum
Bir an önce eşine anlat durumu. Birgün telefon calar eşin açar teleefonu o zaman o çok mutlu olduģun evliligi toparlamakta zorlanırsın.

118de olsa nasıl buluyor telefonu? sonuçta evlendin soyadın değişti. bir kere aramıştım 118i uzaktan bir akrabamızdı cenaze için bulamamıştık numarasını, çağrı merkezindeki kadın bana il ilçe sormuştu sizin nerede oturduğunuzu nerden biliyor eski sevgilin?[/QUOT ev telefonunu internet için bekarken ev arkadaşımla açtırmıştık taahhütlü bir numara zaten taahhüt bitince telefonu iptal ettireceğim sonra evlenince de neti taşıttım telefonla birlikte kullanmaya devam ediyorum o şekilde yani..

Ben olsam anlatmazdım , ama eşim de olsa bana anlatmazdı bunu bildiğimden anlatmazdım. Yoksa gizleme amaçlı değil. Boş yere keyfimi kaçırmazdım fi tarihinden kalan bir adam için

Back
X