Halı silkecem

Şehir yaşamına alışamamış insanlar o halı silkeleyenler.

Halı silkelemek yasak değil mi apartmanlarda halı değil çarşaf Bile yasak ..

Aynennnnnnnn. Ayrıca abartmıyorum, ısrarla açmadım ve gitmedi kapıdan. Abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. Israrla çaldı, vurdu, seslendi, tekrar vurdu, tekrar çaldı....
Burada iyi niyetli diyenlerin kapılarını aynı şekilde çalalım bakalım tepkileri ne oluyor. Çok merak ettim.

Hali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus
Bizim karşı binanın silkeleme günü pazartesi.
Sabah 8’de başlıyorlar. Halıdan banyo paspasına kadar herşeyi silkeleyen bir teyze var :)

Bizim karşı binanın silkeleme günü pazartesi.
Sabah 8’de başlıyorlar. Halıdan banyo paspasına kadar herşeyi silkeleyen bir teyze var :)
Oha
Silkelemeyi gectim bunun gunu de mi varmis?
Onca laf soylediydim geri aliyorum su anda demek ki hala yapan varmis

Halıyı süpürmek vs silkelemenin yerini asla tutmaz, halınızı süpürüp peşine silkeleyin, çıkan toza hayret edersiniz. Her yerde isteyen için bu imkan olmalı bence.

Oha
Silkelemeyi gectim bunun gunu de mi varmis?
Onca laf soylediydim geri aliyorum su anda demek ki hala yapan varmis
Evet var. En azından bu tip sorunlarla karşılaşılmıyor ama. Bizim binada pek silkeleyen yok. Ama günümüz pazartesi. Ben yine de yazın kapalı tutuyorum arka cepheyi. Ne olur ne olmaz

Evet var. En azından bu tip sorunlarla karşılaşılmıyor ama. Bizim binada pek silkeleyen yok. Ama günümüz pazartesi. Ben yine de yazın kapalı tutuyorum arka cepheyi. Ne olur ne olmaz
Tabii,tependen asagi hali silkeleyen biri gercekten cok sevimsiz. Elimde fincanla balkonda otururken hayal ettim su an kendimi

Kadın değişik ya. Saçmasapan şeyler için çok önemliymiş gibi rahatsız ediyor beni (

Şimdi doğruya doğru, kapıdan iki dakika birşeyler söyleyecek komşudan rahatsız olmak, çeşit çeşit saklanma methodları geliştirmeye çalışmak da çok normal bir ruh hali değil.

Sizin tepkimiz de bana garip geldi. Içeriden ses geliyor ve kapıyı almıyorsunuz . Iyi valla komsunuz. Baska biri olsa cikar o haliyi cirpardi. Calan kapiyi ısrarla acmamanizi anlamadim.

Beni yanlış anladınız sanırım kimseyi kırmak istemem. Sinirlerim bozuldu sadece, kadın hiç halden anlamıyor, normalde böyle biri değilim tabii ki kötü hissettm..
Olabilir canim insallah istedigin gibi olur rahatsiz edilmezsin ben de komsumun 15 yaslarindaki kizindan usanmistim inanin isigim yandigi gibi evimdeydi :)) bazen tum sessizligimle evimde otururdum kapiniz iatediguniz zamanda acmakta ozgur olmalisiniz ben de sizi eksik anlamis olabilirim hepimiz sinirleniriz :)

Hic ince nazik dusunceli bir komsu filan degil o. Yil olmus 2017 apartmanlarda hala hali sofra bezi silkeleyen anlayissiz, gorgusuz ve hatta edep yoksunu insanlar var. Mesafeli olun, yuz vermeyin.

Ya süpürsün, silsin, yıkasın, yıkatsın halısını; halı silkelemek nedir ya?
Kazağı aldın içeri, balkonları, camları da mı alacaksın? Batar ya ortalık.
Var böyle medeniler. Dört yıl biriyle mücadele ettim. Gitti diye sevinemeden oburu de aynı cins çıktı.

Vallahi tiksindim pencere mermerlerinde kıl, tüy görmekten. Ekmek kırıntısı görünce seviniyorum o derece oldum. Üstelik pencere açıkken o tozlar hop içeri. Nasıl bir cins anlamıyorum bunları. Buradan hali, paspas, çarşaf vs. silkeleyenlere sesleniyorum: Kul hakkı yiyorsunuz haberiniz olsun. Kendinizi temizledim sanarken alt katinizdaki(ler)in size içinden küfür etmesi muhtemeldir.

Apt.nın kuralları yokmu belli günlerde temizlik yapılacağı gibi yoksa siz koyun girişe asın.

Yat kalk şükret benim çamaşırımın üzerine silkti haftasonu polis çağırdım annemin benim üzerime yürüdüler seninki iyiymiş

Ben de uyuz olurum ısrarla kapı /telefon çalınmasına. Açmıyorsam müsait değilim demek! Ne diye ısrar edip duruyorsun! Ev sahibini azarlayıp kapıyı da suratına kapatmışlığım var bu nedenle! Üstelik balkondaki zımbırtı için getirdiği ustanın yanında!

İş arkadaşımı da telefonu meşgule attığım halde ısrarla aramaya devam ettiği için azarlamışlığım var.

Bence haklısın , ama hiç rahatsızlığından bahsetmemişsin, bir dahakine “kapıyı açmıyorsam bu müsait olmadığım anlamına geliyor , rica ederim böyle ısrarcı olma. Halı silkelemek mi kaldı aç süpürgeni de süpür. Balkondan birşey silkelemeye razı değilim. İstersen şu pencereden ufak tefek şeylerini silkele” diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…