- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Hali silkelemek mi kaldı diyorsunuz da bir çok yerde var bu hala. Halıları daha çok hava alsın anlamında da çıkarıyorlar balkona falan. Her neyse sonuçta orda sirkeleniyormus ve komu sahibinin bu paronayakca yaklaşımına çok şaşırdım beni mi takip ediyor falan neden takip etsin kadın seni işten belirli saatlerde geliyorsan geldiğini düşünüp kapıyı çalmıştır ayrıca istemiyorsa da camlarım pencerelerim toz oluyor mümkünse sirkelemeyin de denilebilir yok takipmis ne istiyormuş falan filan. Izin isteyen bir insana tahammülsüzlük ve anlayışsızlık başka bir konu göremedim. Bunun bir dert gibi anlatılması icin kadının uyarılmasına rağmen sürekli haber vermeden sirkelemesi olsa anlarım aşırı saçma bir hazimsizlik.
Halı silkelemek yasak değil mi apartmanlarda halı değil çarşaf Bile yasak ..Arkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...
Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........
Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Burada iyi niyetli diyenlerin kapılarını aynı şekilde çalalım bakalım tepkileri ne oluyor. Çok merak ettim.Aynennnnnnnn. Ayrıca abartmıyorum, ısrarla açmadım ve gitmedi kapıdan. Abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. Israrla çaldı, vurdu, seslendi, tekrar vurdu, tekrar çaldı....
Bizim karşı binanın silkeleme günü pazartesi.Hali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus
OhaBizim karşı binanın silkeleme günü pazartesi.
Sabah 8’de başlıyorlar. Halıdan banyo paspasına kadar herşeyi silkeleyen bir teyze var :)
Evet var. En azından bu tip sorunlarla karşılaşılmıyor ama. Bizim binada pek silkeleyen yok. Ama günümüz pazartesi. Ben yine de yazın kapalı tutuyorum arka cepheyi. Ne olur ne olmazOha
Silkelemeyi gectim bunun gunu de mi varmis?
Onca laf soylediydim geri aliyorum su anda demek ki hala yapan varmis
Tabii,tependen asagi hali silkeleyen biri gercekten cok sevimsiz. Elimde fincanla balkonda otururken hayal ettim su an kendimiEvet var. En azından bu tip sorunlarla karşılaşılmıyor ama. Bizim binada pek silkeleyen yok. Ama günümüz pazartesi. Ben yine de yazın kapalı tutuyorum arka cepheyi. Ne olur ne olmaz
Kadın değişik ya. Saçmasapan şeyler için çok önemliymiş gibi rahatsız ediyor beni(
Kahvenin ekmek kırıntısıyla dolması çok yüksek ihtimalTabii,tependen asagi hali silkeleyen biri gercekten cok sevimsiz. Elimde fincanla balkonda otururken hayal ettim su an kendimi
Olabilir canim insallah istedigin gibi olur rahatsiz edilmezsin ben de komsumun 15 yaslarindaki kizindan usanmistim inanin isigim yandigi gibi evimdeydi :)) bazen tum sessizligimle evimde otururdum kapiniz iatediguniz zamanda acmakta ozgur olmalisiniz ben de sizi eksik anlamis olabilirim hepimiz sinirleniriz :)Beni yanlış anladınız sanırım kimseyi kırmak istemem. Sinirlerim bozuldu sadece, kadın hiç halden anlamıyor, normalde böyle biri değilim tabii ki kötü hissettm..
Var böyle medeniler. Dört yıl biriyle mücadele ettim. Gitti diye sevinemeden oburu de aynı cins çıktı.Ya süpürsün, silsin, yıkasın, yıkatsın halısını; halı silkelemek nedir ya?
Kazağı aldın içeri, balkonları, camları da mı alacaksın? Batar ya ortalık.
Yat kalk şükret benim çamaşırımın üzerine silkti haftasonu polis çağırdım annemin benim üzerime yürüdüler seninki iyiymişArkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...
Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........
Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Beni bu duruma getirenler utansınŞimdi doğruya doğru, kapıdan iki dakika birşeyler söyleyecek komşudan rahatsız olmak, çeşit çeşit saklanma methodları geliştirmeye çalışmak da çok normal bir ruh hali değil.
Neden tepemden birşeyler silkelemeni kesinlikle istemiyorum diyemediniz? Beni kapıma dayanması değil birşeyler silkelemesi daha çok sinir eder açıkçası.Beni bu duruma getirenler utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?