- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Halı silkmemi kaldı bu devirdeArkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...
Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........
Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Halı silkmemi kaldı bu devirde
ayol bize de yaranılmıyor ki:)Bence iyi niyetli bir yaklaşım. Kazağınız oradayken halıyı silkseydi bu sefer görmyormu kazağımı halı silkiyor diyebilirdiniz.
Aman sanki kazağı alıp çırpınca cama mama toz pislik yapışmıyor. Kapıyı da açmaz açmaz, kendi evinin kapısı. Alacaklı gibi çalınmaz, ayıp denen bir şey var.Sizin tepkimiz de bana garip geldi. Içeriden ses geliyor ve kapıyı almıyorsunuz . Iyi valla komsunuz. Baska biri olsa cikar o haliyi cirpardi. Calan kapiyi ısrarla acmamanizi anlamadim.
Halı silkmesini normal karşıladığınızı var sayarsak. Neye dertlendiğinizi anlamadım ben. Kavga istiyorsunuz sanırım. Başka mevzular varda biz mi bilmiyoruz.
Aman sanki kazağı alıp çırpınca cama mama toz pislik yapışmıyor. Kapıyı da açmaz açmaz, kendi evinin kapısı. Alacaklı gibi çalınmaz, ayıp denen bir şey var.
Anlayışı kıt demek ki. Normal insanlar kapıyı 1-2 kez çalar, açılmıyorsa 1-2 saat sonra tekrar çalar. Çok lazımsa diyeceği şey.Gıcık olduğum için açmadım aslında. Eve yeni gelmişim tuvaletteyim basıp duruyor zile.
Halı silkelemek miÖyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
Belki denk gelmiştir olamaz mı? Kadına gıcığınız var sanırım :)Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?