- Konu Sahibi limoncicegii
-
Ya gırgır denilince bana bir gülme geliyorHali silkeleyen insan kaldi mi yahu? Elektrik icat edildi,supurgeler var
Hadi elektrigin icadindan haberi yok diyelim,girgir var ,alin hediye edin bir tane bence. Sizi gozetlemek de ayri bir sacmalik olmus
Sizi bekliyormuş halıyı silkelemek için demekki. İşten geldiğinize göre 5-6 belki dahada geç bir saat olmalı,oda o saate kadar beklemiş,bir an önce işini bitirmek istiyordur. Dua edin kazağınıza silkelememiş halıyı ama eminim böyle düşündüğünüzü bilse sizinle muhattap olmamak için siz yokken silkeler geçerdi.Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
Arkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...
Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........
Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Var bu tipler benim annem de dahil :)Öyle yapsın demiyorum tabii ki ama işten gelmemi takip etmesi beni rahatsız ediyor. Gözü bende hep sanki. İnsan bir gün önceden karşılaşınca söyler yarın halı silkeceğim (o da ne demekse) bilgin olsun der. Yada bir 15-20 dk bekler. Israrla ben eve gelir gelmez kapı çalmak nedir yani???
Tamamiyle denk gelmiş olamaz mı? Neden bu kadar artniyetli bir millet olduk anlamıyorumki. Seni gözetleyecek bir durumumu var komşunun? Halı silkecektir gerçekten ve o an eve gelmiş olman d enk gwlmiş olabilir. Bu kadar abartacak ve buraya konu olacak kadar büyük bir konu değil. Biraz küçük düşünün.Arkadaşlar ben mi abartıyorum lütfen söyleyin...
Üst komşu meselesi yine. Bugün işten geldim ve gelir gelmez üzerimi değiştirip tuvalete girdim. Ben tuvaletteyken kapı çaldı, çıkacak durumda değildim. Israrla çalıyor ama bir tık tık vuruluyor, bir sesleniliyor, bir zil çalınıyor. 5 dk sonra kesildi. Çıktım tabii o esnada ben. Tekrar çaldı şarjlı süpürgeyi aldım süpürüyor gibi yaptım açmak istemiyordum çünkü... Yorgundum ve o kadını çekecek havamda değildim... Abartmıyoryum 4 - 5 kez çaldı ısrarla tık tık vuruyorc sesleniyor. Farzetsin ki kulaklığım var duymuyorum diye düşündüm. Sonra artık açtım mecburen. “Süpürge yapıyordun duymadın galiba” dedi “Evet” dedim. “Bir tane kazağın kalmış ipte, alıver de halı silkcem, senin gelmeni bekledim” dedi. “Tamam” dedim. Sonra pat pat pat halı sesleri.........
Ya kardeşim bu kadar da olmaz. Resmen beni gözetliyor kadın. Beni beklemiş de halı silkcemmiş de. Bir tane kazak varmış da. Ya tamam anlıyorum iyi niyetli ama artık gerçekten gına geldi. Nasıl hemen geldiğimi gördü??? Camda da yoktu???? Kafamda deli sorular.
Töbest...Oha başlığı yanlış okumuşum
Gerçekten artniyetlisin. Allah komşuna sabır versin.Kadının belki o gün halı silkeleyeceği geldi falan diyenler olmuş. Bunu normal karşılıyorsunuz benim işten geldiğimde tuvaletteyken kapıyı zırzır çalan bu kadına tavır olarak ısrarla kapıyı açmamamı ve süpürge sesi yaratmamı tuhaf buluyorsunuz. Peki bu kadın duymadığımı algılayıp neden gitmiyor kapıdan. Açmak zorunda mıyım?? Karşılaşmak istemiyorum, ters düşmek de istemiyorum. Bir gün kalbini kıracağım ama o zaman da evimi taşıyacağım. Ayrıca sadece bugün değil her zaman görüyor ne zaman geldiğimi ve saat 3 tü. Her gün değişiyor eve geliş saatim. Gerekirse silkelemesin o gün karar verdiğine göre acele bir şey değil demek ki. Tüm gün milleti gözetleyeceğine ertesi gün silkelesin. Her gün boş zaten. Ya kapıda ya camda. Kocamla balkondayken bile laf atıyor.
kadının sen işi var bişey söylicek. senin yollarını gözlemesi işten gelmeni beklemesi çok normal. alacaklı gibi kapıya zile rahat vermemesi tuhaf olan. ama buda senin yüzünden kadına tepki göstermedikçe, bu kadın bunu hep yapar. sende daha buraya çok konu açarsın. senin bu tepkisizliğin yüzünden kadının saçma sapan hareketleri normalleşiyo gözümdesana yazılan önerileri dinlemek yerine sen yeni konu açmayı tercih ediyosun, bu insanlar sana daha farklı ne diyebilirki
ayrıca halı silkeleyenlere şaşıranlar nerde yaşıyoda bu kadar şaşırıyo. çokmu elit ve sosyetikler merak ettim. bu durumu onaylamıyorum ve doğru bulmuyorum ama malesef çevremde hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?