Halime şükretmeli miyim yoksa...

Üniyi bitirdim canım. Evde kpss hazırlanıyorum kendimce bakara suresini acıcam saol Allah razı olsun bazen diyorum annemden bir adım gelse kinimi bir kenara bırakcam ama adım yok cocugum oldu aramadı bile. Sorsan ne yaptın bu kadına hıxbısey yapmadım. Hayatımı yasıcam diyordu en son.
[/QUOTE
İnşallah kpssden sonra güzel bir iş bulursun 🤲 annen için bir şey söyleyemiyorum .. ama bakara süresini kesinlikle aç dinle çok faydasını görürsün

Hiç canına kıymak olur mu Allah size o canı emanet etti verdi ve kızınızı da size emanet gönderdi siz onu bu hayatta yapayalnız mı bırakacaksınız sizin yaşadıklarınızı oda mı yaşasın babası ona ne kadar bakabilecek ? Annesiz kalmanın zorluğunu bizzat siz çok iyi biliyorsunuz. Bak bende yeni bebeğimi kaybettim ama hiç intiharı düşünmedim Sakın sapmayın öyle kötü düşüncelere. Hep gece mi olacak sanıyorsunuz her gecenin bi gündüzü var. Boşanamayabilirsiniz onu yargılayamıyorum hayatınızı ben yaşamıyorum ama intihar asla bu sizin dini zayıflığınızı gösterir. Kızınızın büyüdüğünde sizin gibi bir hikayesi olmasın istiyorsanız onu okutup güzel yerlere getirmek için savaşmanız gerekiyor. Benim annem yarım aklıyla beni üzsede okutmak için çok çabaladı bi işe girip çalışmamızı tavsiye ederim kaç yaşında kızınız
Allah razı olsun. Aslında ben 10 yasında beri namaz kılarım hala oyle bunun dememdekı amac din zatıflıgı dediniz ıcın yanlıs anlasılmasın. Zaten maneviyatla ayakta durdum ama dıyorum ne gunah isledim naptımda boylr oldu

Annem anne degıl evet ablanları cok kucukken terkettı ben yanındaydım ama bana herzaman bir bocek gıbı davrandı Allahından bulsun hayat yasıcam dedı bizi bir çöp gıbı attı. Esimin Ikı cocugu var biri üniye gıttı o skntılıydı baya kucuk olanın gunahınu alamam akıllı cocuk bana zararı yok ama yine de bir kavga olsun esimin dedıgı sen s.. Git. E dıyorum cocukları 5 yıldır neden almadın benle bir aylık evliyken aldıncevap ıstedıgım zamana alırım.
Adamın diger cocuklarına sen mı bakıyorsun

Hiç canına kıymak olur mu Allah size o canı emanet etti verdi ve kızınızı da size emanet gönderdi siz onu bu hayatta yapayalnız mı bırakacaksınız sizin yaşadıklarınızı oda mı yaşasın babası ona ne kadar bakabilecek ? Annesiz kalmanın zorluğunu bizzat siz çok iyi biliyorsunuz. Bak bende yeni bebeğimi kaybettim ama hiç intiharı düşünmedim Sakın sapmayın öyle kötü düşüncelere. Hep gece mi olacak sanıyorsunuz her gecenin bi gündüzü var. Boşanamayabilirsiniz onu yargılayamıyorum hayatınızı ben yaşamıyorum ama intihar asla bu sizin dini zayıflığınızı gösterir. Kızınızın büyüdüğünde sizin gibi bir hikayesi olmasın istiyorsanız onu okutup güzel yerlere getirmek için savaşmanız gerekiyor. Benim annem yarım aklıyla beni üzsede okutmak için çok çabaladı bi işe girip çalışmamızı tavsiye ederim kaç yaşında kızınız
Bebegınız ıcın cok üzüldüm😟

Annem anne degıl evet ablanları cok kucukken terkettı ben yanındaydım ama bana herzaman bir bocek gıbı davrandı Allahından bulsun hayat yasıcam dedı bizi bir çöp gıbı attı. Esimin Ikı cocugu var biri üniye gıttı o skntılıydı baya kucuk olanın gunahınu alamam akıllı cocuk bana zararı yok ama yine de bir kavga olsun esimin dedıgı sen s.. Git. E dıyorum cocukları 5 yıldır neden almadın benle bir aylık evliyken aldıncevap ıstedıgım zamana alırım.
Şuna bak çocuk için evlenmiş. Çocukları çok seviyor olsa gerek birde senden çocuk yapmış bağlamış oturtmuş. Bence planlarını alt üst et ve kendi yoluna bak. Hem yaş farkıda çok boşver onun kahrını çekme bile

Allah razı olsun. Aslında ben 10 yasında beri namaz kılarım hala oyle bunun dememdekı amac din zatıflıgı dediniz ıcın yanlıs anlasılmasın. Zaten maneviyatla ayakta durdum ama dıyorum ne gunah isledim naptımda boylr oldu
Yok tabi ki yani din zayıflığınız var anlamında söylemedim yapmayın öyle kötü bi şey diye . Günahı olsa Hep peygamberlerin başına öyle şeyler gelir miydi. Hz. Yusuf as kuyuya düştü , Hx Muhammet sav taşlandı daha bi sürü aklıma gelmeyen örnekler.. Onların başına ne fenalıklar geldi günahları olduğundan mı? Allah bizleri sınıyor inşallah sende sınavını isyana düşmeden tamamlarsın bol bol sohbet dinle ve ben hep şöyle düşünüyorum ileri de güzel yerlere gelen insanların hep böyle bi acı hikayeleri vardır. Benimde hikayem böyle olacak ve ben çok güzel yerlerde olucam ileride diye düşün ben buna inanıyorum çünkü

Merhaba kızlar oncelıkle burayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Ben parcalanmış bir ailede buyudum babamı hayatım boyunca üç defa gordum. Onun kendi ailesi var benı umursamadı hiç. Annem sorunlu bir kadındı sürekli sıddet gordum. Üvey babamda hıc istemedi benı. 18 yasından 26 yasına kadar yanlız yasadım anneler yakın bir göz evde. Üvey babam ölünce annemın uygunsuz hareketleri benı istemezken benım yasında kızları evine alması vs daha fazla dayanamadım üni sınavına girdim İstanbulu kazandım gittim. Annem sırf bana Ikı kuruş yollamam ak ıcın benle hıc irtibata girmedi. Küs galıba 3 yıldır konusmadım haberim yok. Aradım acımadı. Unide bu kimsesizlik yankızlıktan depresyona girdim. İntiharı çok düşündüm. Gercekleştirme planları yaparken esimle tanıştım. Kendisini onceden tanıyordum ama o gozle bakmamıştım ben tanıdığım dönem evliydi. 5 yıl olmus ayrılalı benden 14 yaş buyuk. Bende galıba Icınde bulunduğum durumdan evlenme teklifini kabul ettim. Evlendık hemen hamıle kaldım en buyuk hatam buydu. Ben 3vlenınce eski esinin cocukları birden babasına vermesi tuttu bu bana sormadı ile ilk kelimesi istemiyorsan s.. Git. Kımseısz oldugun ıcın beni cok ezdi küfürler hakaretler hala oyle fiziksel şiddet yok ama psikolojik çok. Geceleri oturup alıyorum ben bu hayatımı hallettim yasım genc. Cevrem cok guzel Oldugumu soyler hadı onu gectım o onemlı degıl. Derslerimde iyiydi. 13 yasından beri calısıyordum. Sımdı kızım kucuk evdeyim bir lira ıcın agız eymekten bıktım. Kimsesizlik donemlerıme bakınca en azından basımı sokacak bir evim. Canımdan kanımdan bir evladım oldu. Aç degılım cocugumla ilgileniyorum bunlar artı gibi görunuyor evet ama bu hayatı hakketmedıgımı düşünüyorum. İçimi dökmek ıstedım kızlar imla hatası cumle bozukluğu varsa affedın
Çok üzüldüm ama sen de unutma ki hayatta ki hiç bir acı kalıcı değil. En son 2 sene önce bu mecradaydım. O kadar çok olay oldu ki kendi kıymetimi anladım. Lütfen ömrünü hiçe Sayma

Herkes anne baba olamasa keşke o kadar kızıyorum ki insan kendi çocuğuna bunu neden yapar
Kızının geleceğini nasıl mahveder tek suçlu onlar gözümde
Size onerim ayaklarinizi saglam basmaya calisip adimlari dikkatli atin kurtarın kendinizi
Evet annem ve babam suclu burda ama ne hikmetse üretmeye devam etmişler üc kız ortalıkta buyuduk annem sonra evlendi bir tane daha dogurdu babanında Ikı cocugu daha oldu tabı o cocuk lar bizden cok cok ıyı yerdeler

Yok tabi ki yani din zayıflığınız var anlamında söylemedim yapmayın öyle kötü bi şey diye . Günahı olsa Hep peygamberlerin başına öyle şeyler gelir miydi. Hz. Yusuf as kuyuya düştü , Hx Muhammet sav taşlandı daha bi sürü aklıma gelmeyen örnekler.. Onların başına ne fenalıklar geldi günahları olduğundan mı? Allah bizleri sınıyor inşallah sende sınavını isyana düşmeden tamamlarsın bol bol sohbet dinle ve ben hep şöyle düşünüyorum ileri de güzel yerlere gelen insanların hep böyle bi acı hikayeleri vardır. Benimde hikayem böyle olacak ve ben çok güzel yerlerde olucam ileride diye düşün ben buna inanıyorum çünkü
Allah razı olsun ıcım aydınlandı birazda olsa saolun. İnsallah kızımın guzel bir hayatı olur.

Evet benim yanımdalar biri unıye gıttı dıgerı benle bu arada anneleri memur evı arabası var bekar ama bende bir aylık evlıtdım geldiler haberim bile yoktu hakkımı asla helal etmiyorum
Kocan olacak budalaya ne desek az.
Nerdeyse seninle yasıt cocukları var.
Kandırması kolay, kımsesızsın.. kırmızı baslıklı kızdaki kurt gibi agzına layık. Kapmıs seni.

Oturup kıymet bılecegıne kart papaz, hakaret edip psikolojik baskı yapıyor.
Gidecek yeri olmayana eziyet etmek ne kolay bir vicdansız ıcın.
Su mubarek gunler de kocanı Allaha havale ediyorum, sende derslerine calıs. Bir ise girip calıs. Sonra da kurtulmaya bak.

[QUOTE="Sevimsizkelebek, post: 62912975, member: 980583"ona kalsa hala benden cocuk istiyor utanmadan asla yapmam zaten kızımın günahına girdim bende planlarını bozmak ıstıyorum ama ah imkan olsa. Ben ayrılırsam Ikı ay sonra evlenirmiş. Umrumda degıl o kadar nefret ediyorum ki adamdan asla umrumda olmaz Allahından bulsun ne diyim
Şuna bak çocuk için evlenmiş. Çocukları çok seviyor olsa gerek birde senden çocuk yapmış bağlamış oturtmuş. Bence planlarını alt üst et ve kendi yoluna bak. Hem yaş farkıda çok boşver onun kahrını çekme bile
[/QUOTE]

Kocan olacak budalaya ne desek az.
Nerdeyse seninle yasıt cocukları var.
Kandırması kolay, kımsesızsın.. kırmızı baslıklı kızdaki kurt gibi agzına layık. Kapmıs seni.

Oturup kıymet bılecegıne kart papaz, hakaret edip psikolojik baskı yapıyor.
Gidecek yeri olmayana eziyet etmek ne kolay bir vicdansız ıcın.
Su mubarek gunler de kocanı Allaha havale ediyorum, sende derslerine calıs. Bir ise girip calıs. Sonra da kurtulmaya bak.
Allah onu bıldıgı gıbı yapsın ama hergun dıyorum asla hakkım helal degıl benim gunahıma girdi evet kimsesizdım ama okuyordum ıyı kotu ev tutmustum benım bunalımımdan faydalandı. Ne dıyım kı

Allah onu bıldıgı gıbı yapsın ama hergun dıyorum asla hakkım helal degıl benim gunahıma girdi evet kimsesizdım ama okuyordum ıyı kotu ev tutmustum benım bunalımımdan faydalandı. Ne dıyım kı
Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Boşanma davası açsan haklısın tazminat ve nafaka alabilirsin. Senin rızanı almadan eve getirmiş cocukları. Evlenmeden önce sana bu furumfan bahsetmemiş. Resmen komplo. Ama işte keşke şartların boşanmak için birazcık elverişli olsaydı. Yapabiliyorsanız kenara 3-5 demeden para atın biriktirmeye çalışın. Gün gelir boşanma durumunuz olursa inşallah en azından elinizin altında bir miktar paranız olur. Senin için dua edeceğim lütfen hayattan kopma. 🙏

Allah'ın izniyle atanin başka bı şehire şöyle temiz güzel bir yere, kızınız da sizinle büyüsün. Öyle güzel kreşler var ki bırakırsınız bakacak kimse olmasa bile. Bence anneler tek başına her şeyi başarabilir. Erkeklerin yapabileceği her şeyi yapacak kapasitedeyiz. Bir çocuk için de anne herkesten önemli siz daha iyi bilirsiniz mahrumiyetini yaşadığınız için ☹️ Allah yardımcıniz olsun dualarımız hep sizinle

Geçmişinizde zaten hayata karşı yalnız ve dimdik durmuşsunuz, şimdi en büyük güç vereniniz, evladınız yanınızdayken çok daha iyisini yaparsınız.

Allah razı olsun kosede biraz param var cok tutumlu biriyimdir. Bu uyanık sezmıs bana para vermiyor bırıktıpte gitmeyim diye. Bir kac ay once avukatla konustum o da aynısını dedı tazminat nafaka alırsın diye. Bunun iftira atma huyuda var hemen ilk dedıfı kimi buldunda bosanacan vs. Aslında ablamda bosandı annemin yanında onla kalsak cocuklara o baksa ben calıssam diye dusunuyorum ama malefef ablan hemen ınanan biri kac kısıyle gorustu sayamıyorum bile. Yanı kızımı emanet edip işe gidebileceğim biri degıl asla
Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Boşanma davası açsan haklısın tazminat ve nafaka alabilirsin. Senin rızanı almadan eve getirmiş cocukları. Evlenmeden önce sana bu furumfan bahsetmemiş. Resmen komplo. Ama işte keşke şartların boşanmak için birazcık elverişli olsaydı. Yapabiliyorsanız kenara 3-5 demeden para atın biriktirmeye çalışın. Gün gelir boşanma durumunuz olursa inşallah en azından elinizin altında bir miktar paranız olur. Senin için dua edeceğim lütfen hayattan kopma. 🙏

Back
X